Ajakplasztika

Ajakvastagítás PermaLip alkalmazásával

Létezik biztonságos bármikor visszafordítható, de egyben tartós ajakvastagító eljárás? Igen a PermaLip! A permalip egy tartós szilikon implantátum amelyet helyi érzéstelenítésben egy rövid ambuláns műtét során az ajkakba helyezünk. Az eljárás fájdalommentesen zajlik, a végleges eredmény pár napon belül látható és egyben tartós is!

PermaLip - Esthetichungary

Miért válasszam a permalipet az injectálható ajakvastagítók helyett?

  • Az eljárás ugyan drágább a hagyományos feltöltéshez képest, de megtérül a különbség. A korábbi eljárások sem a pácienseknek, sem az orvosok részére nem biztosítottak teljesen kielégítő eredményt.
  • A PermaLip biztonságos és tartós megoldás! Az implantátum amelyet az ajkakba helyezünk soha nem szívódik fel, az eredmény korlátlan ideig megmarad, viszont bármikor eltávolítható.
  • A különböző alapanyagú injekciós feltöltőanyagok tartóssága megbecsülhetetlen volt. A kezelések ismétlése folyamatos költséget és esetleg többszöri kényelmetlenséget okozott a páciensek számra.
  • A forradalmian új PermaLip implantátum a tartós ajakfeltöltés biztonságos megoldása. Az eszköz szabadalmaztatott CE minősítéssel rendelkezik, melyet klinika vizsgálatoknak vetettek alá, hogy hatékonyságát bizonyítsák.
  • A PermaLip implantátum különböző méretekben kapható, melyekből az ingyenes konzultáción az Önnek legmegfelelőbb kerül kiválasztásra a plasztikai sebész javaslatára.
     

Fájdalmas a beavatkozás?

Az eljárás helyi érzéstelenítéssel zajlik és kevesebb mint 30 percet vesz igénybe. A beavatkozás után kisebb fájdalom 24 óráig állhat fenn, amelyet gyógyszeresen lehet csillapítani.
 

Mikor látható az ajakplasztika végeredménye?

Az ajkak kisebb duzzanata műtét után hozzávetőleg 3 napig tart, így a végleges eredmény már a 4. napon látható. Ajkai két hétig érzékenyebbek lehetnek.
 

Alsó vagy felső ajakvastagítás ára bruttó 225.000,- Ft.

Alsó és felső ajkakvastagítás ára egy lépésben bruttó 395.000,- Ft.

 

"Korábban töltőanyagokat használtam ajkam vastagítására, de szerettem volna valami állandót, mivel 6 havonta több mint 100 ezer forintot fizettem egy-egy kezelésért. Miután megismertem a PermaLip implantátumot, tudtam, hogy ez lesz a legjobb megoldás. Soha nem voltam még plasztikai műtéten, remegett a gyomrom a beavatkozás napján, de 30 perc után már láttam, hogy jó döntést hoztam. Pár nappal később pedig nagyon boldog voltam, imádom ahogy most kinézek és már soha nem kell menjek ajkaim miatt kezelésekre!"

Cassy

Permalip - EstheticHungary

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!