Arckezelések - szemhéjplasztika

Kérdés:

  • Kérdező: Frigyes
  • 2015. július 5. 18:07

Tisztelt Doktorúr! Frigyesnek hivnak26 éves vagyok,lenne egy kérdésem születésem óta szemizom bénulásom van és születésem óta szemhéj csüngésem van ammi nagyon zavaró és nem rég pajzsmirigy tültengést állapitottak meg nálam azt szeretném kérdezni öntöl ilyen estben el végezhető a szemhéj mütét ?? előre is köszönöm válaszát !! szép napot!!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. augusztus 11. 19:08

Tisztelt Uram!

Az ön esetében is valószínűleg elvégezhető a szemhéj korrekció, de teljes szimmetria valószínűleg nem érhető el! Amennyiben a szemizmok működésében van zavar, akkor természetesen egyéni mérlegelést igényel, de alapvetően nem kizárt! Várom Önt Klinikánkra egy díjmentes, személyes konzultációra.

Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Dénes Vera
  • 2015. július 2. 11:07

Tisztelt Doktor úr! Az alsó és felső szemhéj korrekciót egy időpontban el lehet -e végezni?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. július 5. 17:07

Tisztelt Asszonyom!

 

Én jobban szeretem a két beavatkozást különválasztani, de ha nagyon ragaszkodik, hogy egyszerre történjen a műtét, meg tudom oldani. Kérem jöjjön el Klinikánkra, hogy személyesen megbeszélhessük.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: mimi
  • 2015. június 30. 12:06

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam a szem alatti táskák hialuron savas feltöltéséről. Önöknél van lehetőség ilyen beavatkozásra? Ha igen, akkor a lila karikák is kezelhetőek vele, vagy csak a táskák? Teljesen el is tűnhet a lila szín, vagy csak mérséklődik? Mennyibe kerülne? Köszönöm!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. július 24. 10:07

Tisztelt Hölgyem!

 

Létezik olyan fajta hyaluron, amelyik segíthet a karikák kezelésében, de teljesen nem tudja azt eltüntetni.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Kárpátiné Hartmann Zsuzsanna
  • 2015. június 16. 00:06

Tiszteletem Dr. Vancsó Péter úr! Kérdeznék arról,hogy a felső szemhéjam megereszkedése miatt, hogy lássak , felfelé tartom az államat valamint ráncolom a homlokomat. A fejem és a szemem gyakran fáj. Ilyenkor a két ujjammal megfogom a szemhéjamat, és ég és föld. Egy darabig így tartom, naponta többször. Mivel 60 éves vok, a smink és a szépészet, már nem vonz. A fájdalom és a rossz látás viszont nagy problémám. Szemész látta, a szememnek nincs baja. Tanácsot kérek Öntől, mert egy rokkantnyugdijas asszony vagyok.:-(

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. június 22. 23:06

Tisztelt Asszonyom!

A szemhéjplasztika megoldás lehet az Ön problémájára. Amennyiben van lehetősége, kérem látogasson el hozzám egy díjmentes, személyes konzultációra, hogy át tudjuk beszélni a lehetőségeket! Egyedi árképzést tudok felajánlanni Önnek!

Várom szeretettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Boros Ilona
  • 2015. június 15. 17:06

Tisztelt doktor Úr! Szeretném kérdezni hogy műtét után mennyi ideg véres vagy duzzadt a szem? Köszönettel: Ilona

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. június 22. 12:06

Kedves Ilona!

Esetenként a műtét után néhány (3-5) napig duzzanat és enyhe bevérzés előfordulhat, minden egyéb kérdésére választ kaphat az ingyenese konzultáció során.

Üdvözlettel,

Dr. Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Réthelyi Magdolna
  • 2015. június 2. 18:06

Tisztelt Doktorúr! Felső szemhéjplasztika magas vérnyomás mellett is végezhető? Altatásban végzik a műtétet? Az ár két szemre együttesen vonatkozik? Válaszát várom, köszönettel: Réthelyi Magdolna

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. június 22. 12:06

Tisztelt Asszonyom!

Nem gond a magas vérnyomás. A beavatkozást nem alatatásban, hanem helyi érzéstelenítésben végzem. Vérnyomás csökkentőt ha szed, akkor azt aznap kérem vegye be és kávét ne igyon. Egyébként semmi akadálya a műtétnek.

Várom szeretettel!

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Csicsák Szabó Éva
  • 2015. május 27. 23:05

T. Doktor Úr. Szemhéjplasztikán gondolkodom-felső szemhéjról lenne szó.Megnéztem a fotókat.igazából nem győztek meg,de a mostani állapotommal sem vagyok kibékülve.53 éves vagyok,fiatalos csak a tekintetem kissé fáradt a szememtől,ezzel a mütéttel lehet ezen segiteni? Köszönöm a válaszát.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. június 9. 13:06

Tisztelt Hölgyem!

 

Természetesen igen. Kérem jöjjön el hozzám egy személyes, díjmentes konzultációra.

 

Üdvözlettel:

 

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Kuti Éva
  • 2015. május 23. 13:05

Tisztelt Doktor Úr! Mostanában foglalkoztat a szemhéj plasztika.Az egyik oldalon leesett szemhéjjal születtem, ezt egyszer megműtötték gyerekkoromban.Akkor azt mondták, hogy jobban nem lehet, mert akkor pl. alvás közben nyitva maradna a szemem,stb. Most 43 éves vagyok, és gondolom lehetne még rajta korrigálni.Nem a látszata zavar, hanem az orrom kér oldalán lehúzódó erős vonal, amitől karikásnak tűnik a szemem.Erre alsó vagy felső, vagy mindkét szemhéjplasztikára szükség lenne? Ráncos nem vagyok. Üdvözlettel: Éva

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. május 26. 16:05

 Tisztelt Hölgyem!

 

Több opcionális megoldás is lehet a probléma kezelésre, de ennek pontos megállapításához szükség lenne egy személyes találkozóra. Kérem, ha van lehetősége, jöjjön el hozzám egy díjmentes konzultációra.

 

Üdvözlettel:

 

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Andrea Verbaarschot-Varhegyi
  • 2015. május 19. 22:05

Tisztelt Dr,Vancso Peter! Erdeklodnek,hogy szemhejplasztikat csak altatasban vegez es karbantartott cukorbetegnel ez elvegezheto-e. Udvozlettel,Andy

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. május 26. 15:05

Tisztelt Hölgyem!

 

A szemhéjplasztikát ambulanánsan, helyi érzéstelenítéssel végzem. Nincs szükség altatásra a beavatkozáshoz. A cukorbetegség nem akadály.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Török Andrea
  • 2015. május 18. 17:05

Kedves Doktor Úr!49 éves vagyok. Koleszterin göböcskék vannak a felső,illetve kezdődően az alsó szemhéjakon.Kérdésem az,hogy van e a műtét elvégzéséhez TB támogatás,és ha van akkor alsó,és felső szemhéj plasztikai műtét esetén, az árat hogyan befolyásolja?!Volt már ilyen műtétem 9 éve akkor TB támogatott volt. Köszönöm előre is a megtisztelő válaszát!Üdvözlettel

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. május 26. 15:05

Tisztelt Hölgyem!

 

Sajnos Klinikánkon nincsen TB támogatott műtét. A felső szemhéj plasztika ára 120.000 Ft, az alsóé pedig 200.000 Ft. Ha teheti, kérem jöjjön el hozzám egy díjmentes, személyes konzultációra.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: