Kézsebészet

Kérdés:

  • Kérdező: Hegedűs-Kiss Marianna
  • 2017. március 24. 11:03

Tisztelt Vancsó Főorvos Úr! A mai napon szerettem volna időpontot kérni Önhöz a SOTE kézsebészetére, de sajnálattal közölték, hogy Ön hivatalosan már nem dolgozik ott, így időpontot sem tudnak adni, azonban keddenként kb. 9.30-kor elérem Önt a SOTE-n. Ez azt is jelenti, hogy Ön már a társadalombiztosítás terhére nem végez a SOTE-n műtéteket, azaz csak magánrendelésen végez kezelést, műtétet stb.? Ugyanis szeretnék Önhöz eljutni a következő problémával: ma voltam EMG, illetve ideg UH vizsgálaton, könyök alagút szindróma a diagnózis, zsibbad a bal kezem 4. és 5. ujja, valamint erős alkar, könyöktáji fájdalmam, érzéskiesésem, kézfejgyengeségem van. A vizsgálatokat a SOTE Neurológiai Szakambulanciáján dr. Csillik Anita végezte rendkívül nagy alapossággal, aki műtétet javasolt. Március 28-án 9.30-kor felkereshetem Önt a SOTE Klinikáján? Kérem, írásos megkeresésem kezelje bizalmasan, annak nyilvánosságra hozatalához nem járulok hozzá. Válaszát előre is hálásan köszönöm! Üdvözlettel: Hegedűs-Kiss Marianna + 36 30 511 0111

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 29. 11:03

Tisztelt Asszonyom. 
A SOTE ortopéián limitált számban de végzek műtéteket, így nincs akadálya, hogy az Ön műtétét is ott végezzük el. Ha tud, akkor április második keddjén jöjjön el  délelőtt 10-re az ortopéd klinikára és ott mindent meg tudunk beszélni személyesen 
üdvözlettel: Vancsó P.

Kérdés:

  • Kérdező: Andrea
  • 2017. március 12. 17:03

Tisztelt Dr.Vancsó Péter! Hivatkozva 2016. október 10. válaszára.Megkaptam a harmadik Diprohoszos injekciót ill.amit előzőleg javasolt lökéshullám th.is megkaptam.Jelenleg is fáj a könyököm ill már a könyökömnél már dudor is kijött.Egyre nehezebben fogok,és egyre jobban fáj már zavaróan.Szeretném megkérdezni,hogy a Klinikán dolgozik -e,illetve a Klinikán vállal-e ilyen műtétet.E kérdést csak azért kérdezném meg mert kértem volna önhöz időpontot a klinikára,és sajnos azt az információt kaptam,hogy nem dolgozik ott. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:Simon Andrea Bp.2017.03.12.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 29. 11:03

Kedves Andrea!

 

Magánrendelésemre, díjmentes konzultációra a pasaréti úti klinikára is tud jönni hozzám.
Az alább szereplő telefonszámon várja koordinátorunk a hívásást.

06 30 552 0940

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Tivadar Alexandra
  • 2017. január 25. 12:01

Tisztelt Klinika! Bal csuklómon található egy dudor, amitől zsibbad a hüvelyk- és mutató ujjam. 4 oldalról, ha megnyomom fáj és a kéztenyerem közepe is fájdalmas. Neurológusom ganglionnak gondolja, mennyi lenne a kivétele? Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel, Tivadar Alexandra

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 3. 13:03

Kedves Alexandra!

Mindenképpen fáradjon el egy személyes ingyenes konzultációra klinikánkra, csak ezt követően tudok felállítani pontos diagnózist. A ganglion műtét ára 50e Ft, időpontfoglalás: 06 30 552 0940

Üdvözlettel,

Dr. Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Szabó Attila
  • 2016. november 10. 20:11

Tisztelt Doktor Úr. Okt 5-én végeztek egy ulna röviditéses műtétet,melyet KFI lemezzel rögzítettek. Sem sint,sem gipszet nem kaptam,a kérdésem az lenne hogy ez a lemez elmozdulhatott e terheléskor? A kezemben és a csuklómban szúró fájdalmat érzek,valamint az ulna vége az én meglátásom szerint eldeformálódott.Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. november 11. 11:11

Tisztelt Uram!

 

Ennek megítélésére röntgen felvétel mindenképpen szükséges.
Amennyiben van lehetősége, jöjjön el hozzám az Ortopéd Klinikára. Keddi napokon, reggel 9h-tól vagyok ott. (Üllői út 78.)

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Mátyás Lajos
  • 2016. november 7. 15:11

Tisztelt Főorvos Úr! Nyeregízületi kopás (hüvelykujj fájdalom,korlátozott mozgás)miatti műtét árát szeretném megkérdezni. Köszönettel:Mátyás Lajos

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. november 11. 11:11

 

Tisztelt Uram!

 

Ezt a műtétet kizárólag az Ortopéd Klinikán tudom megcsinálni, ahol ingyenes a beavatkozás. Magánrednelésemre természetesen várom díjmentesen egy konzutációra. Meglévő leleteit mindenképpen hozza magával.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Tóth András
  • 2016. október 28. 17:10

Kedves Esthetic! A bal kézfejemen található egy kör alakú égési sérülés, illetve a fejbőrömön két, kb. 1 cm átmérőjű anyajegy. Az égési heggel kapcsolatban korábban már konzultáltam szakorvossal, aki szerint hegkimetszés szükséges. Anyajegy eltávolításom már volt korábban több is, tudom, hogy mivel jár. Az összes bevatkozást szeretném egy nap alatt elvégeztetni, kb. ez mekkora összeg volna? Köszönöm és üdv, Tóth András

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. november 11. 11:11

Tisztelt Uram!

Amennyiben kell elforgatott lebenyt is csinálni, úgy 70.000 Ft a kimetszés, anélkül 40.000 Ft. Az anyajegy eltávolítás per db 30.000 Ft, szövettannal +8.000 Ft.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Vanda
  • 2016. október 18. 18:10

Tisztelt Doktor Úr! Páromnak négy évvel ezelőtt ganglion műtétje volt (sztk) a bal csuklóján. Most megint van neki, pontosan ugyan ott (a műtéti heg miatt jól látszik hol volt négy éve). Vállal-e és mennyibe kerülne a műtét Önnél? Köszönettel: Vanda

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. november 11. 11:11

 

Tisztelt Asszonyom!

 

A ganglion műtét Klinikánon 50.000 Ft.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Simon Andrea
  • 2016. október 10. 13:10

Tisztelt Dr.Vancsó Péter! Azt szeretném megkérdezni,hogy ismert tenisz könyököm van, melyre már ez évben kaptam Diprohosos inj kezelést 2 szer. Kaphatok e még e formában kezelést,vagy esetlegesen ha műtétre kerülne a sor akkor milyen eredményre számíthatok,illetve mennyi idő után mehetek vissza bolgozni.Számító gépppel dolgozom 8 órában.Szeretném megkérdezni,hogy műtét után számithatok e valamilyen rögzitésre mint pl: gipsz rögzítés vagy más egyébb gyógyászati segédesközre,illetve gyógytornára vagy esetlegesen fioterápiára. A lehetséges műtét egynapos sebészet keretében megoldható e? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel, és Köszönettel. Simon Andrea Budapest, 2016.10.10.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. október 18. 17:10

Tisztel Hölgyem!

Diphlosos kezelést összesen háromszor lehet alkalmazni, tehát még egyszer veheti igénybe. Műtét előtt érdemes még lökéshullám terápiát kipróbálni.
Ha műtétre kerülne sor, azt az Ortpoéd Klinikán tudom vállalni. Egy éjszakát bent kell töltenie. Gipsz nem szükséges az operáció után, de a kar tehermentesítésére fokozottan kell figyelni.

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Horváth Alíz
  • 2016. szeptember 17. 11:09

Tisztelt Főorvos Úr!Szeretném kikérni a doktor úr véleményét a problémámmal kapcsolatban.Most járok a kezemmel vizsgálatokra az Ortopédiai Klinikára de még várok az MR vizsgálatra.A doktornő szerint aki vizsgált egyértelműen látszik a röntgen felvételen,hogy a bal kezemen el van mozdulva a csont és mostanában már elég gyakran fáj is főleg a könyököm.Balesetem nem volt talán nagyon régen ráeshettem de eltörve sosem volt.Kíváncsi lennék a doktor úr véleményére is vagy esetleg hogy kell e műtétre számítanom. Köszönettel:Juhász-Horváth Alíz

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. október 18. 18:10

Tisztel Hölgyem!

 

Ennyi adat alapján sajnos nem tudom megmondani. Kérem, jöjjön el hozzám a leleteivel együtt egy díjmentes konzultációra.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: szegi katalin
  • 2016. május 26. 13:05

Tisztelt Doktor úr! 16 éves fiamnál álizületi sajkacsont törést állapítottak meg. Műtét során a feltárásnál kiderült hogy nem lehet csípőcsont pótlással helyrehozni. Megoldásként a csukló végleges rögzítését javasolták. Utána nehéz fizikai munkát nem végezhet mivel fiatal előtte a továbbtanulás ezt nem szeretnénk. Egy másik orvos a proximális csukló csontok végleges eltávolítását javasolja.Kérdésem az lenne hogy a 4 csont kivétele után ugyanúgy működhet majd a keze. Ez nem fogja akadályozni a fizikai munkában? Kert ás parképítő szeretne lenni.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. július 12. 14:07

Tisztelt Asszonyom!

 

Ez részleges csuklóizületi eltávolítás. Biztos, hogy lesz izületi beszűkülés és feltehetően a terhelést is nehezebben fogja bírni. Nehéz fizikai munkát nem javasolunk az ilyen típusú műtétek után.

 

Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: