Mellplasztika

Kérdés:

  • Kérdező: Péntekné Pócs Mária
  • 2017. március 22. 10:03

Üdvözlöm ,kérdésem a következő volna, lehet e a plasztika után még gyermeket vállalni illetve szoptatni? Jár ez valami veszéllyel?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 29. 11:03

Tisztelt Asszonyom!

Természetesen igen. Fontos azonban, hogy a műtétet szövetkímélő módszerekkel hajtsák végre, és a páciens jó gyógyhajlammal (pl. nem túlzott hegesedéssel) rendelkezzen, akkor tud szoptatni az anya. Ha nem kellett átvágni a tejcsatornákat (vagy csak keveset) és a mirigyállományt, és jelentős idegsérülés sem történt, akkor a tejtermelést, kiválasztást a műtét maga nem befolyásolja

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Tóth Katalin
  • 2017. március 19. 13:03

Tisztelt Doktor úr ! Szeretném majd a jövőben megnagyobbittatni a melleim. De sajnos a párom nem szeretné mert szerinte 2-3 évente cserélni kell az implantàtumot. Igaz ez ? Köszönettel : Kata

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 29. 11:03

Tisztelt Hölgyem!

 

Ma már a mellnagyobbító műtét során használatos implantátumok egyre tartósabbak. Implantátumtól függően 10-15-20 év elteltével még a legtöbb implantátumokat is ki kell cserélni. Előfordulhat, hogy az idő során kissé megnyúlik a bőr, megereszkednek a mellek, vagy megváltozik a mell formája, esetleg az implantátum sérülése miatt hamarabb is szükség lehet a régi mellimplantátum cseréje.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Gabriela
  • 2017. március 3. 14:03

Tisztelt Doktor Úr, külföldön élek es szeretnék kérni egy árajánlatot ha lehetséges mellkisebbítő műtéthez,a mell méretem 85 F .

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 29. 11:03

Tisztelt Asszonyom!

 

Kedvezményprogramunk keretein belül, amennyiben még a héten kér időpontot klinikánkra konzultációra, úgy a beavatkozás ára 500.000 Ft.

 

ÜDvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Ági
  • 2017. február 14. 19:02

Tisztelt Doktor Úr! Mellnagyobbító műtéten gondolkodom. 38 éves leszek májusban Terhességen 35.hetében, 25 évesen mélyvénás trombózisom volt. Azóta kivizsgáltak, nincs véralvadási problémám, a trombózist a terhesség alatt megnövekedett vérmennyiség okozta, azt nem bírta keringetni a szervezetem. Nem szedek vérhígító készítményt, viszont a bal lábamon enyhén látható visszér van. Kérdésem, hogy ez lehet-e akadálya a műtétnek, jelenthet-e gondot a műtét alatt, után. További kérdésem, hogy érvényes-e a jelenlegi akciós ár abban az estben, ha ápr. 30-ig előjegyeznek a műtétre, de a műtét csak szeptemberben lenne? Köszönöm megtisztelő válaszát.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 29. 11:03

Tisztelt Asszonyom!

 

Kedves Kinga!

Kérdéseire részletes felvilágosítást tudok adni egy ingyenes konzultáció során, kérjen időpontot koordinátor kolléganőmtől, aki a kedvezményprogramunkról is minden információt elmond Önnek: (30) 552 0940

 

Üdvözlettel,

Dr. Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Màrkus Timea
  • 2016. november 15. 08:11

Szép napot! Hàrom gyermekem utàn gyakorlatilag eltünt a mellem,nagyon csúnya.Ez problémàkat okoz az életemben.... Kérdésem az lenne,hogy a Tb tényleg tàmogatja e a melleim rendbetételét? Mi a folyamata? És önöknél van e lehetőségem élni a lehetőséggel? Köszönettel:Timea

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2017. március 3. 13:03

Kedves Tímea!

Az Ön esetében fennállhat a korrekciós beavatkozás lehetősége, mely a jelenlegi jogszabályok értelmében nem esztétikai-szépészeti beavatkozás lenne, azonban ingyenesen nem elvégezhető! A műtétet tárgyi adómentesen, áfa nélkül lehet rendezni, mely március 31-ig 622e Ft lenne. A TB sajnos csak a szövettanilag igazolt rosszindulatú daganatnál támogatja az esztétikai korrekciót. Amennyiben tudok segíteni Önnek, úgy kérem jelentkezzen ingyenes előzetes konzultációra a központi telefonszámunkon.

Üdvözlettel,

Dr. Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Eszter
  • 2016. június 27. 16:06

Tisztelt Dr.ur!Erdeklődnek hogy kb 1honapj fejeztem be a szoptatast mikor lehetne mellnagyobbitó műtetem?koszonom

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. július 12. 14:07

Tisztelt Asszonyom!

 

Szoptatás befejezése után fél évvel már el lehet végezni a mellnagyobbító műtétet.

 

Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Finta Ildiko
  • 2016. június 22. 21:06

Tisztelt Doktorur! 53 eves, 5 eve kulfoldon elo no vagyok, 17 eve beultetett mellimplantatumom egyike megrepedt es cserere (vagy eltavolitasra) szorul, mert a szilikon mar a honalymirigyben is kimutathato. 2 evvel ezelott egy 2 hetig fol nem ismert melyvenas thrombozis (nem Magyarorszagon) miatt volt szerencses kimenetelu tudoemboliam is , ezt kovetoen Warfarin verhigitot szedek, amit nem szuneteltethetek. Kerem sziveskedjen velemenyet megosztani, amit elore is nagyon koszonok. F.I.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. július 12. 14:07

Tisztelt Hölgyem!

 

A kiszakadt implantátum cseréje mindenképpen szükséges. A Warfarint át lehet állítani Heparinra, orvosi felügyelet mellett. Belgyógyászati kivizsgálás után, a műtét elvégezhető.

 

Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Gerda
  • 2016. június 17. 23:06

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a jelenlegi mellnagyobbítási kedvezményprogram csak a július 31-ig elvégzett műtétekre vonatkozik-e, vagy pedig az eddig az időpontig előjegyzett, de akár később elvégzett műtétekre is. Emellett azt is szeretném megkérdezni, hogy a kedvezményprogramban meghirdetett ár kimondottan mellnagyobbításra vonatkozik-e vagy pedig az egyéb korrekcióval (mellfelvarrás) és egyben mellimplantátum behelyezésével járó mellplasztikai műtétekre is. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. július 12. 14:07

 

Tisztelt Hölgyem!

 

A kedvezményt azok számára tudjuk biztosítani, akik július 31-ig jelentkeznek konzultációra. Részletes tájékoztatás miatt, kérem hívja a honlapon szereplő telefonszámot.

 

Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Kiss Márta
  • 2016. június 1. 13:06

Tisztelt Doktor úr! Mennyibe kerülne egy D kosaras mell felvarrása (nem szoptattam csak alapból lógós) és a nagy mellbimbóudvar kisebbítése együtt?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. július 12. 14:07

 

Tisztelt Hölgyem!

 

A mellfelvarrás része az udvar körbevágása, így annak nincsen plusz költsége. Implantátum nélkül ennek az ára 450.000 Ft.

 

Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Haudinger Zsófia
  • 2016. április 14. 20:04

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném tudni, hogy az összeg az előzetes vizsgálatok árát is tartalmazza?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. április 21. 20:04

Tisztelt Hölgyem!

 

Az előzetes vizsgálatokra nálunk nincsen lehetőség, de a háziorvos mindegyikre tud adni beutalót.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: