Mellplasztika

Kérdés:

  • Kérdező: Kedélyvári István
  • 2016. április 1. 16:04

Tisztelt doktor úr érdeklődnék hogy végeznek önöknél férfi mell nagyobbítást,és lehetőség van e kamat mentes részlet fizetésre.köszönöm válaszát Kedélyvári István

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. április 5. 12:04

Tisztelt Uram!

 

Technikai akadálya nincs, azonban egyéni elbírálást igényel. Mindenképpen szükséges lenne egy személyes konzultáció. Időpontot, a honlapunkon szereplő telefonszámon tud kérni.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Adrienn
  • 2016. február 9. 19:02

Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a tavasz folyamán mennyibe fog kerülni a mellnagyobbítás és várható-e akció?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. február 15. 12:02

Tisztelt Hölgyem!

 

A mellnagyobbítás ára teljes költséggel 790.000 Ft. Érdemes folyamatosan néznie honlapunkat, ill. facebook oldalunkat az esetleges akciók miatt.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Simon Zsuzsa
  • 2016. január 25. 17:01

Tisztelt Doktor Úr! Aziránt érdeklődnék, ("kissé" megkésve) előfordul-e, hogy valaki 54 évesen jelentkezik mellplasztikai műtétre? Vagyis van-e értelme, lehetséges-e ebben a korban még ilyen beavatkozás? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Simon Zsuzsa

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. február 15. 12:02

Tisztelt Asszonyom!

 

Természetesen van értelme. Várom egy díjmentes személyes konzultációra.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Charlotte
  • 2016. január 12. 18:01

Tisztelt Doktor Úr! A mellnagyobbító műtét ára (790.000) érvényes akkor is, ha már volt beültetés és ki kell cserélni az előző implantátumot? Üdvözlettel: Charlotte

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. január 19. 16:01

Tisztelt Hölgyem!

 

Igen, az ár ebben az esetben is érvényes.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Kovács Anita
  • 2016. január 8. 01:01

Udvozlom Doktor ur. Másfel éve volt mell implantatum mutetem maganal .es ha szereném nagyobra cserelni.az mennyibe kerulne most.elöre is köszönom

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. február 15. 12:02

Tisztelt Hölgyem!

 

A műtét teljes költsége 790.000 Ft.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Fróna Edina
  • 2015. november 15. 22:11

Tisztelt Doktor Ùr! Több mint 10 éve van már inplantátumom, nem szeretném kicseréltetni, de megereszkedett a mellem, lehetséges e így a mellfeszesítés és kb. mennyibe fog kerülni? Köszönöm a válaszát!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. április 21. 20:04

Tisztelt Hölgyem!

Szükség lenne egy díjmentes, személyes konzultációra, hogy átbeszéljük a lehetőségeket.

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Kovács Lilla
  • 2015. november 6. 22:11

Tisztelt Doktor úr! A nevem Kovács Lilla. Egy gyermekes anyuka vagyok, természetesen a szoptatási időszak megedzette a mellemet, és a gravitáció húzza le szépen. Viszont mellplasztikára nem szeretnék (szívesen) költeni, főleg, hogy nyomot is hagy maga után (ugye a heg), ami eléggé nem szép látvány. Az előtte-utána képeik szerkesztettek, vagy tényleg olyan szépen elmúlhat a vágás nyoma? Viszont az én kérdésem a mellbimbó korrekcióhoz kapcsolódna. Tudom, hogy azzal, hogy az aránytalan bimbóudvart megformálják, nem lesznek ultra szép cickóim, de ha jól olvastam, azt írják, hogy "a mellbimbó körül a bőr és szövettöbbletet eltávolítják". Azt szeretném megérdeklődni, hogy ha csak a mellbimbó korrekciót vállalnám be, az mennyivel segítene egy megereszkedett, megviselt mellen? Tudom, hogy ultra bomba mellem nem lesz, nekem nem is az a lényeg ennyi idősen :), hanem hogy kevésbé lógós és viszonylag természetes hatása legyen. Valamennyire ezzel a módszerrel is feszesebb és picit emelkedettebb lenne a mellem? Van elég zsír állományom, úgymond saját természetes "anyagom", ha csak a megnyúlt bőrt távolítanák el, és utána összevarrják a megformált bimbóval, az valamennyire azért javítana rajta? Tudom, hogy hozzá nem értő szemmel ilyen egyszerűen hangzik... ha esetleg így lehetetlen és kizártnak mondja, hogy a mell tartása javulna, a plasztikán kívül tudna ajánlani olyan eljárást, ami még segíthet? Előre is köszönöm a válaszát! Lilla

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2016. február 15. 12:02

 Tisztelt Asszonyom!

 

Kérem, amennyiben lehetsége, látogasson el Klinikánkra egy díjmentes konzutlációra, ahol személyesen, a látottak alapján tudok tanácsot adni és a lehetséges opciókat átbeszélni.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Kis Terézia
  • 2015. szeptember 29. 11:09

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném kérdezni,hogy én készülök külföldre dolgozni,és csak utánna lessz pénzem a mellnagyobitásra,és már most is lehetne menni ingyenes konzultációra ha a műtét esetleg hónapok múlva lenne esedékes? Köszönettel:Terike

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. szeptember 29. 15:09

Kedves Terézia!

 

Természetesen! Várom!

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Szpodnyi Melinda
  • 2015. szeptember 28. 14:09

Tisztelt Doktor Úr! Van rá esély, hogy a műtétet követően a beültetett implantátumot kilökje a szervezet? Köszönettel: Szpodnyi Melinda

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. szeptember 29. 15:09

Tisztelt Hölgyem!

 

Elméletileg előfordulhat az idegen anyag kilökődése, de gyakorlatban ez nagyon ritkán fordul elő.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Fabók Renáta
  • 2015. szeptember 26. 10:09

Tisztelt Doktor Úr! Ha esetleg terhes lennék később az implantátum mennyire befolyásolná a szoptatást? Mennyire fájdalmas a műtét után a heg, a seb? Illetve mennyi ideig nem lehet dolgoznom? Köszönöm válaszát.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2015. szeptember 29. 15:09

Kedves Renáta!

 

A szoptatást egyáltalán nem befolyásolja az implantátum. A fájdalom érzet mindenkinél változó, így erre sajnos nem tudok egzakt választ adni. Amennyiben nem fizikai munkát végez, úgy akár néhány nap pihenés után már munkába állhat.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: