Mellplasztika

Kérdés:

  • Kérdező: Babarczi Enikő
  • 2014. október 16. 13:10

Tisztelt Doktor Úr! Van egy csomó a mellemben kis méretű, nem rosszindulatú daganat, az orvosok szerint zsírcsomóról van szó. Ettől függetlenül még végezhető mellnagyobbítási műtét? Illetve az szeretném kérdezni, hogy mennyire deformálódhat el szoptatástól az implantátumos mell?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. november 28. 09:11

Tisztelt Asszonyom!

 

Ne aggódjon, a műtét ettől még elvégezhető.
A deformálódás általában megereszkedést jelent, melynek mértékét és nagyságát nehéz meghatározni, mert egyénenként teljesen eltérő és változó.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Varga Àdám
  • 2014. október 15. 16:10

Jó Napot! Érdeklődni szeretnék a részletfizetés felől. A barátnőmet szeretném meglepni ezzel a műtéttel (mellplasztika)!! A kérdesem az lenne ,hogy mivel külföldön élek és dolgozom lenne -e így is lehetőség a részletfizetésre? Válaszát előre is köszönöm ! Üdvözlettel Varga Ádám

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. október 30. 13:10

Tisztelt Uram!

 

Kétféle részletfizetési konstrukció van nálunk.

1. 30% előleg a műtéti díjból, a fennmaradó 70% egyenlő részletekben 3hónapra lebontba

2.50% előleg a műtéti díjból, a fennmaradó 50% egyenlő részletekben 6hónapra lebontva.


Természetesen utalással is van lehetőség fizetni. Mi pedig tudunk küldeni ajándékutalványt akár emailben, akár postai úton.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Vera
  • 2014. október 13. 22:10

Kedves Doktor Ur! Merettol is fugg a mellnagyibbitas ara? Mennyirol indul? Valamint 6 honap helyett lehet akar 3 honapos is a reszletfizetes? Koszonom

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. október 15. 13:10

Tisztelt Hölgyem!

 

Az árat nem befolyásolja a méret választás. Természetesen a részlet előbb is törleszthető.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Amaranth
  • 2014. szeptember 24. 22:09

Szép napot! Érdeklődnék hogy mellfelvarrást illetve mellnagyobbítást támogat-e a TB ha 60kg-s fogyásom volt és már nem tudom elviselni hogy így nézek ki!Nagyon rossz így élni!Lógó bőr mindenhol! Főleg ilyen fiatalon! Köszönöm válaszát Doktor Úr!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. október 30. 13:10

Tisztelt Hölgyem!

 

Sajnos a TB csak szövettanilag igazolt rosszindulatú daganatnál támogatja a mellplasztikai beavatkozást. Hosszú lejáratú egészséghitelt tudunk felajánlani, a cofidissel vagyunk leszerződve. Vagy pedig kamatmentes részletfizetést. Remélem tudunk segíteni.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: B Zita
  • 2014. szeptember 18. 15:09

Tisztelt Doktor Úr! Egy 20 éves implantátumot szeretnék nagyobbra cseréltetni. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben módosul az ár? Válaszát előre is köszönöm! Zita

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. szeptember 29. 14:09

Tisztelt Hölgyem!

 

Az ár nem módosul, ezesetben is 650.000 Ft.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Vass Anna
  • 2014. szeptember 12. 11:09

Tisztelt Dr. Vancsó Péter! Anna vagyok 42 éves és kombinált mellplasztikai beavatkozás miatt írok melyet egy jó ideje fontolgatok (mellfelvarrás, jobb oldali mellbimbó kisebbítés és implantátum). Életre szóló megoldást keresek, a legjobb implantátumot és a legjobb orvost. Kérdéseim, hogy felszívódó varratokkal dolgoznak? és a műtét utáni hetekben javasolt speciális melltartót is biztosítják? Köszönettel és üdvözlettel: Anna

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. október 30. 13:10

Tisztelt Hölgyem!
 

Köszönöm bizalmát. Nem felszívódo varratokkal dolgozom. Kivételre a műtét után két héttel kerül sor. A speciális kompressziós melltartót és a leszorító pántot is biztosítjuk, ami egyből műtét után kerül felhelyezésre.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Enikő
  • 2014. szeptember 9. 18:09

Tisztelet Dr úr! Engem az érdekelne hogy a mellimplantátumot egy bizonyos év után kell e cserélni?? Vagy egy életre szól? És lehet szoptatni vele? Ha esetleg az ember szeretne még gyereket. Válaszát előre is köszönöm szépen!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. október 30. 13:10

Tisztelt Hölgyem!

 

Amennyiben nincsen probléma, úgy nincs szükség feltétlen az implantátum cserére. A szoptatást nem akadályozza, természetesen lehet gyermeket vállalni vele.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Andrea
  • 2014. augusztus 29. 15:08

Tisztelt Doktor Úr! Több kérdésem is lenne! Mellnagyobbítást szeretnék+az egyik mellbimbó kissebítését. Így mennyi lenne az ár? És milyen hamar tudna műtétre időpontot adni? köszönöm

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. október 30. 13:10

Tisztelt Hölgyem!

 

A teljes ár ez esetben 700.000 Ft. Műtéti időpontot a konzutlációtól számítva, kb. 1hónapon belül tudunk biztosítani.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Henye Zsanett
  • 2014. augusztus 25. 21:08

Tisztelt Doktor úr, Érdeklődni szeretnék, hogy a kamatmentes részletfizetés csak 6 hónapra oldható meg, vagy kitolható 1 évre is? Előre is köszönöm

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. szeptember 2. 14:09

Tisztelt Hölgyem!

 

Klinikán hat hónapra tud csak kamatmentes részletfizetést biztosítani. Amennyiben hitelre lenne szüksége, úgy a cofidissel vagyunk leszerződve.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Csilla
  • 2014. augusztus 8. 06:08

Üdvözlöm!Úgy olvastam,ha nem altatásban szeretne valaki mellnagyobbító műtétet csinálni,arra is van lehetőség.Az ár lehet olcsóbb is ha ezen megoldást szeretné valaki kérni,illetve van erre lehetőség?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. szeptember 11. 12:09

Kedves Csilla!

A mellnagyobbító műtétet minden esetben altatásban végzem!

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: