Mellplasztika

Kérdés:

 • Kérdező: Sabo Ilda
 • 2014. július 23. 23:07

Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék érdeklődni, hogy a mellplasztikai műtét ára jelenleg, 2014. júliusában és augusztusában is érvényes? Nekem olyan gondom van, hogy szülés után 4 évvel, még mindíg nem tudom elfogadni magam és a melleimet is, hogy megereszkedtek eredeti helyükröl. Nincsen pici mellem, viszont olyan az elképzelésem, hogy nagyobbat nem szeretnék, de a dekoltázsom szeretném szebbé tenni, azaz megemelni a melleket. Implantátummal gondoltam a helyretételt. Mi a véleménye így látatlanban? Köszönöm! Tisztelettel: Saboilda

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 30. 11:07

Tisztelt Asszonyom!

 

Köszönöm érdeklődésést! Az ár, természetesen érvényes.
Várom szeretettel egy személyes, díjmentes konzultációra, hogy átbeszéljük az igényeket és a lehetőségeket.

 

Üvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Bea
 • 2014. július 21. 21:07

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődnék,hogy a mellplasztikánál a 6 havi kamatmentes részletfizetést milyen feltételekkel lehet igénybevenni? Köszönöm a válaszát. Üdv,Bea.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 23. 20:07

Tisztelt Hölgyem!

Az adott bavatkozás árának 20%-át kell előlegként befizetni, a fennmaradó 80%-ra tudunk hat havi kamatmentes részletfizetést biztosítani. Ez személyesen, szerződés aláírásával történik, jövedelem igazolást nem kérünk hozzá.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Molnár Fruzsina
 • 2014. július 21. 20:07

Kedves Doktor úr! Az a kérdésem lenne önhöz,hogy mellfelvarrás mellbimbó kisebbítéssel együtt mennyibe kerülne körülbelül?Illetve,hogy erre lehet-e 6 hónapos kamatmentes részletfizetést kérni? Válaszát köszönöm szépen előre is!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 30. 11:07

Kedves Hölgyem!

Ennek a beavatkozásnak az ára 800.000 Ft. Természetesen tudjuk biztosítani a 6hónapos kamatmentes részletfizetést.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Farkas Kinga
 • 2014. július 10. 23:07

Az implantátum fajtája és márkája adott vagy lehet külön kérésre más fajta implantátumot betetetni? Itt pontosan a Silimed implantátumra gondolok. Mi a Doktor Úr véleménye erről az implantátum fajtáról? Válaszait előre is köszönöm! Tisztelettel

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 15. 17:07

Kedves Kinga!

 

Bármelyik engedélyezett implantatun lehet!

A Simed kitűnő implantatum, semmi akadálya, hogy ezt használjuk! Amennyiben drágább a jelenleg általunk használtnál akkor a műtét ára módosulhat!


Üdvözlettel:
Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Farkas Kinga
 • 2014. július 10. 13:07

Tisztelt Doktor Úr! Ez a 650000 forintos mellplasztika fél éves kamatmentes részletfizetése korlátozott ideig kedvezményes vagy állandó? Előre is köszönöm válaszát!! Üdvözlettel, Kinga

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 15. 15:07

 

Kedves Kinga!

 

Klinikánkon folyamatosan van lehetőség a 6havi kamatmentes részletfizetésre.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Hilbert Ivett
 • 2014. június 30. 09:06

Tisztelt Doktor Úr! Két szülés után igencsak megerszkedett a mellem, szeretném mellnagyobbítással korrekcióztatni. Mindkét szülésem császárral volt, és mindkét esetben be is gyulladt a sebem. A kérdés az lenne, hogy nagy rá az esély, hogy a mellműtét esetében is problémás lesz a sebgyógyulás? Illetve érdekelne még a véleménye a felszívódó és hagyományos varratokról is. Melyik a jobb? Köszönöm! Ivett

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 15. 16:07

 

Tisztelt Hölgyem!

 

Amennyiben van lehetősége, kérem jöjjön el hozzám egy díjmentes konzutlációra, hogy személyesen is meg tudjam nézni, illetve át tudjunk mindent beszélni. Mindkét varrattípus kiváló a megfelelő helyen és a megfelelő körülmények között alkalmazva.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Tyukodi Szilvia
 • 2014. június 27. 10:06

Tisztelt Doktor Úr. Érdeklődnék,mennyibe kerül most a mellnagyobbítási műtét,és hogy a részletfizetési lehetőség hogyan működik.Az implantátum méretétől és minőségétől függ-e a műtét ára? Valamint milyen dokumentumok szükségesek,mert gondolom szerződés kell a részletfizetéshez. Várom válaszát. Tisztelettel.

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 2. 17:07

Tisztelt Hölgyem!

 

Klinikánkon végzett mellnagyobbítás ára 650.000 Ft. A mérettől nem függ az ár. Minőségtől is csak abban az esetben, ha a polyurathan habborítású implantátum választására kerülne sor. Ennek  összege plusz 100.000 Ft-ot jelent.

20% előleget kérünk a műtéti díjból, a fennmaradó 80%-ot van lehetőség kamatmentesen fél éven keresztül törleszteni. Ehhez nem kérünk külön papírokat.
Várom szeretettel Klinikánkra.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: K-R. Nikolett
 • 2014. június 22. 17:06

Tisztelt Doktor Úr! 28 éves vagyok, kb. 15-20 kg-os fogyás és tartós súlymegtartás után elgondolkodtam a mellnagyobbító műtéten, amelyről igyekszem minél több információt szerezni. Szerencsére jó alkatom van, a melleim nem ereszkedtek meg, csupán a mérete csökkent eggyel, viszont nyilván jobban tetszett a régebbi. Emellett tartok attól, hogy a további sportolás során - mivel testzsírból már nem igazán tudok veszíteni - a mellem térfogata tovább csökkenne. Bár gyerekvállalás előtt állok, és a párom szerint nincs gond a melleimmel, ezért a műtétet inkább a szoptatás utáni időszakra tenném, hiszen édesanyám alkatából kiindulva az övé 2 gyerek után eléggé megereszkedett. Érdeklődni szeretnék azzal kapcsolatosan, hogy az implantátumokat kell-e cserélni és milyen időközönként, előfordulhat-e, hogy a test nem fogadja be az idegen anyagot, és milyen kockázatokkal járhat a műtét. Továbbá, a beavatkozás után mennyire elviselhető a fájdalom, illetve meddig tart. A sportolás megengedett-e a műtét után, illetve javallott-e esetleges további gyerekvállalás esetén a szoptatás. Válaszát előre is megköszönöm. Honlapjukon bemutatott munkájukhoz gratuláok és elismerésem fejezem ki. Tisztelettel K-R. Nikolett

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 15. 17:07

Tisztelt Hölgyem!

 

Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és a dícsérő szavakat is!
Teljes körű tájékoztatáshoz és a kockázati tényezők átbeszéléséhez, javaslom jöjjön el hozzám egy díjmentes, személyes konzultációra, ahol mindenre kiterjedően adok ismertetést az implantátumokkal kapcsolatban is.

 

Szeretettel várom!

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Molnár Fruzsina
 • 2014. június 18. 12:06

Tisztelt Doktor úr! Először is köszönöm a kielégítő választ! Már csak az az egy kérdésem lenne, hogy a hétvége alatt igen beleástam magam a mellnagyobbítás témába, és mivel én régebben viszonylag gyakran diétáztam, így lehetséges, hogy implantátumra és mellfelvarrásra lenne egyben szükségem, de ez természetesen a konzultáción úgyis kiderül. Minden esetre szeretnék egy ártájékoztatót kérni, hogy felvarrás és implantátum együtt mennyibe kerülne. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. június 19. 09:06

Kedves Fruzsina!

 

Amennyiben valóban szükséges a felvarrás is, úgy 850.000 Ft-ba kerül a műtét.

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter

Kérdés:

 • Kérdező: Molnár Fruzsina
 • 2014. június 15. 01:06

Tisztelt Doktor úr! Szeretnék mellnagyobbítást, és nagyon valószínű ,hogy önöknél fogom elvégeztetni, már csak az ára miatt is. Az a kérdésem lenne ,hogy mellbimbóudvar kisebbítést lehet-e egy időben/beavatkozásban az implantátum felrakásával együtt elvégezni?Illetve ,hogy így konzultáció előtt körülbelül a 650 ezer Ft-on (mellnagyobbítás) kívül hány forintra számítsak, tehát átlagosan mennyibe kerül egy mellbimbóudvar kisebbítés? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

 • 2014. július 15. 17:07

Kedves Fruzsina!

 

Igen, lehetséges egyben elvégezni az udvar kisebbítést a mellnagyobbítással. Ez  plusz 50.000 forint többletköltséggel jár!

 

Üdvözlettel:

Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: