Szeretné látni a jövőt?

2017. szeptember 11.

Nem, ez nem egy jósdai honlap és nem is egy ezoterikus, misztikus lehetőség, hanem egy forradalmian új találmány, melynek segítségével betekintést nyerhetünk, hogyan nézhetünk majd ki, ha a mellnagyobbítás mellett döntünk. Ez a technológia nem csak érdekes, hanem mindenképpen előnyökkel jár a beavatkozás tervezésében.

Előző cikkünkben kicsit mélyebbre tekintettünk az implantátumok világában, és a lehetőségek tárházát megfigyelve nyugodtan kijelenthető, hogy nincs olyan, aki ne találhatná meg a neki legideálisabbat mind alakban, mind méretben és egyéb kitételeknek megfelelően. Azonban ami egyrészről kecsegtető előny – miszerint hatalmas választékból dönthetjük el, milyen implantátumot szeretnénk -, másrészről némi hátrányt is jelent, hiszen könnyű elveszni a kínálat sűrű erdejében.

A Crisalix 3D plasztikai sebészeti szimulátor pontosan erre a problémára jelent tökéletes megoldást, hiszen segítségével betekintést nyerhetünk, melyik implantátum milyen változást eredményezne külsőnkben. Működése gyors és egyszerű. Első lépésként két oldalról és szemből készítenek képet a konzultáció során mellkasunkról, melyek alapján a Crisalix képalkotó program egy háromdimenziós mintát hoz létre. Ez egy teljesen valóságot tükröző, anatómiailag pontosan megfelelő modell, melyen könnyedén nyomon lehet követni, milyen végeredményt kaphatunk majd a különböző implantátumok kiválasztásával. Ezt az infraszkenner segítségével már pár másodperc alatt látni fogjuk.

 

 

És ez még mindig nem minden! A technológia kiválóságát ugyanis még magasabb szintre emeli a speciális, virtuális szemüveg, melyet ha felveszünk, akár saját testünkön is megtekinthetjük a fent említett jövőképeket. Így egyszerűen biztosak lehetünk abban, hogy pontosan olyan végeredményt fogunk kapni a mellnagyobbítás után, amilyet megálmodtunk magunknak.

Nincs több bizonytalanság, nincs hosszan tartó hezitálás és főként nincs meg annak az esélye, hogy a beavatkozás után elégedetlenségtől kellene tartanunk. Sokan futottak már bele ugyanis abba a hibába, hogy túl kicsi implantátumot választottak, és ezért kénytelenek még egyszer kés alá feküdni, hogy a kívánt kebleket elérhessék. És persze nagyon sokan határoznak a nagyobb implantátumok mellett még akkor is, amikor a plasztikai sebész óvva inti őket a végeredménytől.

A Crisalix lehetővé teszi tehát, hogy könnyebben és biztosabban dönthessünk, emellett pedig rettentő jó élményt nyújt mindazoknak, akik a változás küszöbén állnak, hiszen betekintést nyerhetnek a lehetséges jövőbe, milyen lesz majd az áhított dekoltázzsal élni. Ráadásul Klinikánkon most rendkívüli ajánlatként mindenki költségmentesen próbálhatja ki a szimulációs programot, aki szeptemberben jelentkezik konzultációra!

 

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, kérjen időpontot még ma!

Hívjon minket a 06 (30) 552 0940 telefonszámon, vagy küldjön egy leveletés mi visszahívjuk!