Mellnagyobbítás vélemények

A mellnagyobbítással kapcsolatos vélemények és történetek nagy segítséget adhat azoknak, akik mellplasztikai műtéten gondolkoznak. A blogolás fogalma a mai világban nem egy új keletű dolog, hiszen a személyes tapasztalatok és véleményformálás legkiforrottabb módszere, mely nyilvánossága révén sok ember döntésének meghozatalában is segíthet. Klinikánk egyedülálló módon szólaltatta meg pácienseit, hogy meséljék el történetüket és őszintén írjanak mellnagyobbítási műtétjükről.


Mellnagyobbítás blog"3 hónappal ezelőtt a párkapcsolatunk mélypontra érkezett. Ahogy ilyenkor lenni szokott jön az érzés, hogy tennem kell valamit magammal, mert nem vagyok NŐ. Így született meg az akarat, a döntés, lépni fogok mellnagyobbítás terén. Saját önbizalmam javítása vezérelt, és természetesen az is, hogy a párom felé is egy kicsit talán „megújulok”. Mivel az egyik ismerősöm pont ebben az időszakban mesélte el, hogy ő már túl van ezen a műtéten és nagyon elégedett minden szempontból, megadta Vancsó Péter doktor úr elérhetőségét. Láttam az eredményt is, így sokat nem gondolkoztam, bejelentkeztem konzultációra..."

tovább


Mellnagyobbítás vélemény"Egész életemben sportoltam, aránylag vékony vagyok. Született egy kisfiam, és az évek alatt néha híztam-fogytam kicsit. Fiatalabb koromban aránylag nagyobb mellem volt, de ez valahogy mostanra elfogyott, főleg, hogy kb. 1 éve elkezdtem hetente 3x edzőterembe járni. Vannak olyan dolgok, melyekről az ember maga tehet, az ember az izmait tudja fejleszteni, de ez a cici-téma olyan, hogy bármit csinálok, ezen a helyzeten magam nem tudok javítani. Küszködtem a melltartókkal, hogy egy-egy nyári ruha alá milyet vegyek fel, soha senki előtt nem vettem le a melltartómat, és a Párom is elkezdte mondogatni, hogy látja, hogy engem zavar ez a helyzet..."

tovább


MPSK"Régóta szerettem volna mellnagyobbító műtétet elvégeztetni mert úgy éreztem ez kell ahhoz, hogy elég önbizalmam legyen. Az interneten a legjobb vélemények és tapasztalatok szerint választottam végül orvost. A sok-sok jó tapasztalat mellett szimpatikusnak találtam az EstheticHungary klinikát. A konzultáción Dr. Vancsó Péter doktor úr részletesen ismertette velem a műtét előnyeit és az esetleges veszélyeket is. Mivel előzetesen tájékozódtam az internet segítségével a klinikáról, a személyes tapasztalat már csak megerősített abban, hogy elvégeztessem a műtétet..."

tovább


mellnagyobbítás vélemény"Bár sosem voltam egy visszahúzódó típus, mindig is szerettem a társaság hangja lenni, de bizony az első uszodai vagy strand élmények elég sok kellemetlenséget okoztak, többek között én is irigykedve néztem a vékonyabb vagy nagyobb mellű lányokat. Testi adottságaimból kifolyólag mindig is oda kellett figyelmem hogy milyen melltartót veszek magamnak vagy, hogy milyen dekoltázsú ruhát választok. Sosem voltam 100%-osan kibékülve a testemmel, de ahogy idősödtem kicsit jobban elfogadtam. A fordulóponthoz a 25. születésnapom előtt érkeztem el. Véget vetettem egy hosszú és értelmetlen párkapcsolatnak, és elhatároztam hogy változtatok. A sok boldogtalansággal eltöltött éveknek immáron vége volt, új lehetőségek kapujában álltam..."

tovább