Mellplasztika

 

 

 

 

 

A mellplasztika gyűjtőfogalom, mely magában foglalja a mellnagyobbítást, a mellfelvarrást és a mellkisebbítést is. A beavatkozásokkal változtatható a mell mérete, korrigálható a lógó mell, megszüntethető a zavaróan nagy mellekkel járó panasz.

mellnagyobbítás

A plasztikai sebészetben az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás. A testalakhoz viszonyítva kisebb mellek gyakran okoznak lelki problémát. Az implantátummal történő mellnagyobbítás lehetőséget ad a mellek méretének növelésére, aszimmetria megszüntetésére, szülés, szoptatás, testsúlyváltozás után szükségessé vált korrekcióra.

 

 

 

 

 

A mellnagyobbítás során a hiányzó térfogat pótlására a világ legmegbízhatóbb Polytech implantátumait használjuk.

Az implantátumok kiválasztása egyedi mérlegelést igényel. Alkalmazhatunk kerek vagy csepp formájú, sima vagy texturált felszínű, magas, extra vagy ultra magas profilú implantátumot. A kiválasztás a mellkas, a mell méretétől, alakjától és az elérni kívánt nagyságtól függ.

Az implantátumot helyezhetjük emlőállomány alá, vagy részlegesen a mellizomzat alá.

Az implantátum behelyezése történhet a mell alatti áthajlási redőből, a bimbóudvar határán vagy a hónaljban ejtett metszésen keresztül, melynek megválasztása az implantátum nagyságától, fajtájától, a bimbóudvar méretétől és az elvárástól függ.

Az előzetes vizsgálatok elvégzését követően a műtétet altatásban végezzük. Ezt követően általában 1 napos intézeti bennfekvés szükséges. A varratokat 2 hét múlva távolítjuk el. Műtétet követően 6 hétig állandó speciális melltartó viselése ajánlott. A hegvonal kezelésére krém használata javasolt.

MELLfelvarrás

A terhességet, szoptatást vagy nagyobb fogyást követően, illetve az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből. A megereszkedés korrigálása a felesleges bőr eltávolításával, az emlőállomány megformázásával, a bimbó-bimbóudvar megfelelő magasságba történő helyezésével történik, minél kevesebb műtéti heggel. Ha a mirigyállomány térfogata elegendő, a mellkorrekció implantátum behelyezése nélkül történik. Szükség esetén a mellfelvarrást implantátum beültetésével lehet kiegészíteni. A páciens alkata, a mell nagysága, a süllyedés mértéke, a bőr állapota határozza meg a műtéti technikát. Az előzetes vizsgálatok elvégzését követően a műtét altatásban történik, mely után 1-2 napos intézeti bennfekvés szükséges. A varratokat 2-3 hét múlva távolítjuk el. Műtétet követően 6 hétig melltartó állandó viselése ajánlott. A hegvonal kezelésére krém használata szükséges.

MELLkisebbítés

Az aránytalanul nagy mellek nemcsak esztétikai problémát jelentenek viselőjük számára, de a mellek súlya, a gerincre kifejtett hatása miatt hátfájdalmat és tartási rendellenességet is okozhatnak. A méretnövekedés gyakran megnyúláshoz is vezethet, és ez a mellek alatti összefekvő bőrterületeken a kellemetlen izzadás következtében, akár bőrgombásodást is eredményezhet. Ezen tünetek mellett a pszichés panaszok is előtérbe kerülhetnek. Ilyenkor javasoljuk a mellkisebbítő műtétet.

A mellkisebbítés célja az alkathoz leginkább megfelelő nagyságú és formájú emlő kialakítása a mellek térfogatának, súlyának csökkentésével.

Az eltávolítandó állomány nagysága határozza meg a műtéti metszéseket, de a nagymértékű kisebbítés esetén a bimbóudvar körül, egy függőleges és az alsó áthajlásban lévő metszés szükséges.

Az előzetes vizsgálatok elvégzését követően a műtétet altatásban végezzük, mely után 1-2 napos intézeti bennfekvés szükséges. A varratokat 2 - 3 hétre távolítjuk el. Műtétet követően 6 hétig melltartó viselése ajánlott. A hegvonal kezelésére krém használata javasolt.

Kombinált mellplasztika

Azokban az esetekben, amikor a mell túl laza, ugyanakkor a mell tömege túl kicsi, a megfelelő forma eléréséhez a mellfelvarrást a mellnagyobbítással érdemes kombinálni.
 

Miért az EstheticHungary klinikát válasszam?

 • A világ egyik legmegbízhatóbb német Polytech implantátumaival dolgozunk, melyekre a gyártó élettartam garanciát vállal! Személyre szóló exkluzív tanúsítványt és garancialevelet kap a beültetett implantátumokról.

 • Az Ön alakjához és igényének megfelelően a mellnagyobbításhoz szabadon választhat formát:
  - kerek implantátum központi projekcióval
  - kerek implantátum anatómiai projekcióval (kerek alapú anatómiai/csepp implantátum)
  - hosszában ovális implantátum anatómiai projekcióval
  - horizontálisan ovális implantátum anatómiai projekcióval
 • Minden implant típus 4 projekcióval és 18 különböző méretben.
 • Nincsenek rejtett költségek! Az ár tartalmazza a mellnagyobbítás összes szolgáltatását. A beavatkozást, az implantátumot, az altatást, teljes ellátást, valamint az egynapos éjszakai benntartózkodást.
 • Természetesen a későbbi kontrollvizsgálatok is ingyenesek.
 • Exkluzív magánklinika és műtői környezet.
 
IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940
EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész műtéteinek képgalériáját az Előtte-utána menüpont alatt tekintheti meg.

 

Plasztikai sebészet

Szakorvosi konzultáció: 15 000 Ft

Kontroll vizsgálat: ingyenes

Varratszedés, kötéscsere: ingyenes

Mellplasztika

Mellnagyobbítás implantátummal: 825 000 Ft

Mellimplantátum eltávolítása: 450 000 Ft

Mellkisebbítés: 695 000 Ft

Mellfelvarrás: 645 000 Ft

Mellnagyobbítás mellfelvarrással implantátummal: 1 195 000 Ft

Férfi mellkisebbítés: 675 000 Ft

- zsírleszívással területenként (kb. 10x15) plusz: 115 000 Ft

Az árak tartalmazzák: a vizsgálati és konzultációs díjat, a beavatkozást, az implantátumot, a kompressziós melltartót és leszorító pántot, az altatást, teljes ellátást, az egynapos éjszakai benntartózkodást és a kontrollokat.

 

Videók


Kérdése van a mellplasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!

IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940
EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész műtéteinek képgalériáját azElőtte-utánamenüpont alatt tekintheti meg.

IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940
EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész műtéteinek képgalériáját azElőtte-utánamenüpont alatt tekintheti meg.