Mellplasztika

Mellnagyobbítás (mamma augmentacio)

Mellnagyobbítás - EstheticHungaryA plasztikai sebészetben az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás a mellnagyobbítás. A műtét során a megfogyatkozott vagy eleve csekély emlőállomány pótlására a világ legmegbízhatóbb Polytec implantátumait használjuk. A mellplasztika során az implantátum anyaga leggyakrabban szilikon és alakja igazodik a páciens igényeihez, lehet anatómiai illetve lencse alakú.

Az implantátum behelyezése történhet az emlő alatti metszésből valamint a hónalj felől vagy az emlőbimbó körüli metszésből. A fenti variációk lehetőséget biztosítanak arra, hogy a páciens alakjához és igényeihez a legjobban igazodó módszert és implantátumot válasszuk ki. A választás alapjai az igények mellett, az anatómiai viszonyok, amelyek meghatározzák az implantátum optimális és maximális nagyságát.

A plasztikai sebészetben felhalmozódott több évtizedes tapasztalat és több ezer elégedett és boldog nő bizonyítja a módszer hatékonyságát és biztonságát. Ezzel együtt mindig egy alapos és felelősségteljes döntés kell, hogy legyen a műtét eldöntése.

Az esetleges többszöri ingyenes konzultáció lehetőséget ad arra, hogy a beavatkozás minden lehetséges aspektusát gondosan mérlegeljük.

> mellnagyobbítás árak, további részletek - kedvezményprogram


Mellfelvarrás (mastopexia)

Mellfelvarrás során a megereszkedett emlőket oly módon rekonstruáljuk, hogy a bőrfölösleget eltávolítjuk és az emlő állományát egyben megformázzuk. Természetesen ez a típusú mellplasztikai műtét több heggel jár, (leggyakrabban az emlő körül illetve a mell középső alsó részén) de a javulást implantátum illetve idegen anyag behelyezése nélkül tudjuk elérni.

Ez a típusú beavatkozás kombinálható az emlő nagyobbításával, ami időnként elengedhetetlen az optimális végeredmény eléréséhez. A műtéteket megelőző és feltétlenül szükséges konzultáció kiterjed a műtét kockázatainak és várható eredményeinek alapos megfontolására.

Felelősségteljes döntés és a körülmények alapos mérlegelése adja meg azt, hogy reális elvárások után a legteljesebb módon elégedettek lehessünk az eredménnyel.


Mellbimbó korrekció

A mellplasztikai beavatkozások között szerepel a kiszélesedett vagy aránytalanul nagy mellbimbók megkisebbítése. Ez a beavatkozás helyi érzéstelenítésben elvégezhető műtét. Kórházi befekvést nem igényel.

A műtét során a mellbimbó körül a bőr és szövettöbbletet eltávolítjuk és bőr belső rétegeiben végzünk több rétegű, kívülről szinte láthatatlan varratot. Ezt a varratot néhány héti után távolítjuk el. Addig speciális ragasztó és kompressziós kötés viselése szükséges.

Ez a beavatkozás alkalmas lehet bizonyos típusú mell megereszkedések korrekciójára is. A beavatkozás megtervezéséhez a kezelési terv felállításához valamint az esetleges kockázatok megállapításához feltétlenül szükséges egy vagy két személyes konzultáció a plasztikai sebésszel.

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kérdése van a mellplasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!