Arcfiatalítás

PDO Szálbehúzás (Thread lifting) eljárás

Az arc megereszkedése, az egyre több ránc megjelenése előbb vagy utóbb mindenkit utolér, és természetes, hogy ez a folyamat senkinek sem tetszik, főleg akkor, ha ennek még egyáltalán nem érezzük, hogy itt lenne az ideje. Az úgynevezett finomszálas arcfiatalítás egy forradalmian új technika, mely segít mindazokon, akik szeretnék arcukat olyan fiatalnak látni, mint amilyennek úgy érzik, hogy lennie kellene. Az eljárás nem fogja megváltoztatni arcvonásainkat, és semmilyen nyoma nem lesz a kezelésnek, nem lesznek csúnya hegek, sebek, melyek beárnyékolnák a szép eredményt. A kezelés természetes úton fiatalítja a bőrünket, tulajdonképpen a tonizálást a bőr saját elemei hajtják végre.


arcfiatalítás

Arcfiatalítás szálbehúzással - előnyök

  • Tartós eredmény, akár 2 évig
  • Egyszerű beavatkozás
  • Rövid gyógyulási idő, nincs sebhely
  • Kis fájdalom
  • 100%-ban felszívódó szálak
  • Bőrmegújító hatás, stimulálja a kollagéntermelést
  • Felgyorsul a helyi mikrokeringés
  • A természetes regeneráló folyamatok aktivizálódnak

A thread lifiting eljárást felépülési idő és altatás nélkül helyi érzéstelenítéssel végzik, melynek során a bőr alá vékony, finom szálakat húznak be. Ezek a szálak egyáltalán nem fogják húzni bőrünket, viszont miközben felszívódnak, beindítanak egy regenerációs folyamatot, melynek hatására bőrünk rugalmas lesz, a finom és a közép-mély ráncok eltűnnek, arcunk újra feszessé és fiatallá válik.

A finomszálas arcfiatalítást a megereszkedett, ráncos bőr helyreállítására lett speciálisan kifejlesztve, a bőr meghatározott rétegeibe beillesztett hajszálvékony szálak idővel felszívódnak és bőrmegújító hatásukkal stimulálják a természetes kollagén termelését, valamint felgyorsítják a helyi mikrokeringést.
 

Mennyibe kerül az arcfiatalítás?

Az EstheticHungary Klinikán elérhető különleges arcfiatalítást, személyes konzultáció előzi meg, hogy a páciens adottságainak megfelelően legyen kiválasztva a behúzandó szálak fajtája, illetve természetesen az is egyéntől függő, hogy mekkora területen kell elvégezni ezt a beavatkozást. A PDO szálas arclifting ára bruttó 295.000 Ft.

 

"A Thread Lifting kontúrterápiát biológiailag felszívódó és antimikrobális szálakkal végzik. A hatás azonnal látható volt, ahogy a szálak megemelték az arcbőröm. Fantasztikus azt megtapasztalni, hogy a bőröm napról napra feszesebb lett, hiszen a befűzött szálak körül kialakuló új kötőszövet is napról napra erősebb. Sosem volt korábban semmilyen tűszúrással járó kezelésem, picit féltem is tőle, de magam is meglepődtem, hogy mennyire minimális kellemetlenséggel járt a fél órás kezelés."

Pataki Zita műsorvezető

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!