Arckezelések

Finomszálas arcfiatalítás

arcfiatalitásA forradalmian új úgynevezett thread lifiting eljárás felépülési idő és altatás nélkül érhető el klinikánkon. Az élletani folyamatok miatt kinézetünk is változáson megy át, megjelennek rajtunk az öregedés jelei. A finomszálas arcfiatalítást a megereszkedett, ráncos bőr helyreállítására lett speciálisan kifejlesztve, mely során olyan hajszálvékony szálakat helyeznek a bőr meghatározott rétegeibe, melyek idővel felszívódnak és bőrmegújító hatásukkal stimulálják a természetes kollagén termelését, valamint felgyorsítják a helyi mikrokeringést. Az eljárás egyszerű és kevés fájdalommal jár, a gyógyulási idő nagyon rövid és akár 2 évig is eredményes.


"A Thread Lifting kontúrterápiát biológiailag felszívódó és antimikrobális szálakkal végzik. A hatás azonnal látható volt, ahogy a szálak megemelték az arcbőröm. Fantasztikus azt megtapasztalni, hogy a bőröm napról napra feszesebb lett, hiszen a befűzött szálak körül kialakuló új kötőszövet is napról napra erősebb. Sosem volt korábban semmilyen tűszúrással járó kezelésem, picit féltem is tőle, de magam is meglepődtem, hogy mennyire minimális kellemetlenséggel járt a fél órás kezelés."

Pataki Zita műsorvezető

>Árak, További információk a finomszálas arcfiatalításról

 

Feltöltések arcon és egyéb testrészeken

Feltöltés arcon - EstheticHungaryA kor előrehaladtával az öregedési folyamat természetes velejárója a bőr alatti szövetek volumenének csökkenése. A bőr alatti szövetek térfogata csökken és a gravitáció következtében az alátámasztás nélkül maradt szövetek megereszkednek így gravitációs ráncok, redők alakulnak ki.

A legmodernebb feltöltő anyagok a kötőszövetek alapállományával megegyező, sejtmentes hyaluron savat tartalmaznak ami a bőr alá injektálva a hiányt megszünteti és a bőr kifeszíti. Ezek az anyagok sejtmentesek így biztonsággal alkalmazhatók, allergiás reakció gyakorlatilag nem fordul elő. A befecskendezett anyag a beadás után néhány hónappal felszívódik és a beadás újra megismételhető.
A leggyakrabban alkalmazott területek az arcon az orr és ajak körüli valamint az ajkak alatti redők és az arc középső része.

A beavatkozás megtervezéséhez a kezelési terv felállításához valamint az esetleges kockázatok megállapításához feltétlenül szükséges egy vagy két személyes konzultáció a plasztikai sebésszel.
 

Hagyományos ránctalanítás

A ráncok kialakulásának második leggyakoribb oka (a gravitáció és a bőr megereszkedése mellett) a fokozott izommozgások. Leggyakrabban a homlokon valamint a két szemöldök között (un.: haragos ránc) alakulnak ki dinamikus ráncok.

A hagyományos kezelés kezelés során az izmokba közvetlenül befecskendezett toxinnal az izmokat átmenetileg lebénítjuk és így a dinamikus ráncok megszüntethetők. A kezelés hatása átmeneti, így nem kell attól tartani, hogy ezeket az izmainkat nem tudjuk használni a továbbiakban. A kezelés hatására a bőr kisimul és a kezelés járulékos hatása a fejfájás csökkenése is lehet ami túlzott izomtónusból adódik.

Ez az kezelés a verejtékmirigyek működésére is hatással van így alkalmazásával a túlzott hónaljtáji izzadás is megszüntethető.

A beavatkozás megtervezéséhez a kezelési terv felállításához valamint az esetleges kockázatok megállapításához feltétlenül szükséges egy vagy két személyes konzultáció a plasztikai sebésszel.

> A hagyományos ránctalanító kezelésről bővebben (ingyenes konzultáció, és kedvezményes kezelés) itt olvashat

Mikro-Makro HIFU ULTRAFORMER III.

Műtét, szike nélkül, a legmodernebb Mikro-Makro nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal Bőrünk 30 éves korunk után elveszíteni a feszességét, rugalmasságát. Kollagén és elasztin termelése lelassul majd később teljesen leáll. Ennek következtében a bőrünk ráncosodni kezd, megereszkedik és tónus-hiányos lesz. A legújabb fejlesztésű Mikro-Makró HIFU arc-és testkezelővel gyorsan, és biztonságosan, látványos eredményeket érhetünk el az arcfiatalításban és a testformálásban. A jelenlegi legújabb technológia MMFU mely Micro-Macro (High Intensity Focused Ultrasound, intenzíven fókuszált ultrahang) gyors és biztonságos kezelésével, tartós eredményt érhetünk el.

> ÁRAK, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A MIKRO-MAKRO HIFU ELJÁRÁSRÓL

Szemhéjplasztika

Szemhéjplasztika - EstheticHungaryA felső szemhéj megereszkedése megnyúlása gyakori és zavaró probléma lehet. Helyi érzéstelenítésben elvégezhető ambuláns beavatkozás során a megnyúlt és redőt vető bőr eltávolítható. A metszés a felső szemhéjon a szempilláktól kb 8-10 mm-rel feljebb a természetes áthajlási redőben ejtjük és így a sebgyógyulást követően a metszés gyakorlatilag láthatatlan.

A műtétet helyi érzéstelenítésben steril ambuláns műtőben végezzük. A beavatkozás megtervezéséhez a kezelési terv felállításához valamint az esetleges kockázatok megállapításához feltétlenül szükséges egy vagy két személyes konzultáció a plasztikai sebésszel.

 

"Nagyon kellemes perceket töltöttem az EstheticHungary Klinikán. Köszönök mindent! Már meg volt az első pozitív reakció az ismerősök részéről. Igyekszem majd népszerűsíteni a nők körében ezt a lehetőséget, bízom benne, hogy lesznek követőim. További sikeres munkát kívánok minden munkatársnak!"

Edit

>Szemhéjplasztika Árak és a beavatkozásról bővebben

 


Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!