Bemutatkozás

Dr. Vancsó Péter - Vezető főorvos

Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész - EstheticHungaryAz orvosi egyetem befejezése óta a sebészi hivatás tölti ki életem jelentős részét. Szakmai fejlődésem során Magyarország legkiválóbb sebész-egyéniségei mellett volt szerencsém ezt a gyönyörű és felemelő hivatást elsajátítanom. A teljesség igénye nélkül kiemelném Prof. Dr. Renner Antalt és Prof. Dr. Gulyás Gusztávot akik mellett és akiknek a személye példamutatását követően a legtöbbet tanulhattam. Mindig megalkuvás nélkül keresem a lehető legjobb megoldást pácienseim javára. Meggyőződésem, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Külföldi tanulmányútjaim során kutatom a legújabb és legcélravezetőbb módszereket amelyekkel a hozzám forduló pácienseket kezelhetem. Szakmai tevékenységem kiterjed az esztétikai plasztikai sebészetre, a legmodernebb SafeSystem-FUE hajátültetésre, a helyreállító plasztikai sebészetre, valamint a kézsebészetre.
 

Tanulmányok

1993 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem
1999 - Traumatológia szakvizsga
2001 - Kézsebészeti szakvizsga
2009 - Plasztikai sebészeti szakvizsga

EstheticHungary

Miért az EstheticHungary?

EstheticHungary Plasztikai sebészet

  • Plasztikai sebészünk és szakembereink a világ leghatékonyabb eljárásait alkalmazzák személyre szabottan az Ön számára.

  • Beavatkozásunk eredményessége garantált, köszönhetően jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, a korszerű felszereléseknek, továbbá a precíz tervezésnek és kivitelezésnek.

  • Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk, a konzultáció, a kivizsgálás és az előkezelés során.

  • A beavatkozások, kezelések után nagy figyelmet szentelünk, hogy pácienseink bármikor elérjék akár a műtétet végző orvost és asszisztenseinket.

  • Az előzetes konzultáció és minden egyes kontrollvizsgálat természetesen ingyenes és mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.

  • Szakmai kapcsolatot ápolunk az Egyesült Államokkal, ahol a szépészeti beavatkozások során alkalmazott legújabb eljárásokat tudjuk megismeri és alkalmazni elsőként Magyarországon.

  • Kamatmentes részletfizetés, vagy hosszú lejáratú egészségügyi hitel, a régóta áhított orvosi műtét finanszírozására.

A Klinika - Hair-Esthetic Hungary

Hair-Esthetic Hungary - Plasztikai sebészet