Ráncfeltöltés

Toxin kezelés ráncok ellen

A ráncok csökkentésére, megszüntetésére az egyik legnépszerűbb eljárás, mely gyors, biztonságos és hatékony megoldás. Néhány apró tűszúrás és a bőr megfiatalodik. A finom ráncok elsimítása mellett túlzott izzadás megszüntetésére és migrénes fejfájás kezelésére is használják.

A kezeléssel az alábbi ráncok kezelhetők:

  • homlokráncok
  • glabella ráncok (szemöldök közötti „harag” ráncok)
  • szem körüli szarkaláb ráncok
  • orr körüli „nyuszi” ráncok
  • felsőajak függőleges „dohányzó” ráncai
  • száj körüli „szomorúság” vonal és „marionette” vonalak

 

IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940
EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Klinikánkon Vistabel (Allergan) és Dysport (Ipsen Pharma) termékekkel dolgozunk.

A kezelés menete

Kezelést megelőzően a konzultáció során egyeztetésre kerülnek a páciens elvárásai és a kezeléssel elérhető eredmények. A kezelés nem igényel érzéstelenítést, de ritkább esetekben helyi érzéstelenítést alkalmazunk. A beadást nagyon vékony tűvel végezzük a meghatározott területekbe. Az injekció hatóanyaga lassan fejti ki hatását, a kezelést követően 6-48 óra múlva kezd el hatni és a végleges hatását 2 hét múlva éri el. A hatóanyag fokozatosan kezd el kiürülni a szervezetből, tartóssága kb. 4-6 hónap.

Kezelés után

A kezelés után pihenés javasolt. A kezelt területet nem szabad masszírozni! A kezelés napján a duzzanat csökkentése miatt a kezelt terület jegelése javasolt. A kezelést követő 2 hétben nem szabad szaunázni, szoláriumozni, napozni, illetve szépészeti beavatkozásokat csináltatni.

Fokozott izzadás (hyperhydrosis) kezelése

A toxin kezelés alkalmas fokozott izzadás kezelésére is. A kezelt területen 4-7 napon belül alakul ki a hatás, és általában 4-6 hónapig tart.

 

hyaluronsavas kezelés ráncok ellen

A hyaluronsav egy természetes anyag, mely az emberi testben megtalálható. A korral a hyaluronsav mennyisége csökken, ezért szárazabbá válik a bőr, elvékonyodik és ráncok alakulnak ki. A hyaluronsavas kezelés során a hyaluronsav tartalmat pótoljuk a bőrben, így visszafordítva az arcbőr öregedését.

A hyaluronsavat egy vékony tű segítségével juttatjuk a kezelni kívánt területre, majd ott masszírozással a kezelést végző orvos eloszlatja. A beavatkozás mindössze 20 percet vesz igénybe. A hatás akár 15-17 hónapig is tarthat.

Klinikánkon Teoxane Teosyal és Renée töltőanyagokkal dolgozunk.

 

IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940
EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

ORVOS-ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Esztétikai beavatkozások konzultációs díja: ingyenes

Kontrollvizsgálat: ingyenes

Toxin kezelés

1 régió: 45 000 Ft

Hónalj izzadásgátlás: 135 000 Ft

Hyaluronsavas kezelés

Hyaluronsavas kezelés: 85 000 Ft/ml

 

 

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Gergely Brigitta bőrgyógyász-kozmetológus válaszol!