Ránctalanítás

A fiatalság és a szépség egyik legegyszerűbb titka a korosodással kialakult ráncok eltüntetése. Az életünk folyamán érzelmeinket arcunk mimikájával fejezzük ki, mely során idővel sajnos úgynevezett dinamikus ráncok alakulnak ki. A leggyakoribb ezek közül a „haragos tekintett” és az állandósult homlok ráncok kialakulása.

Az EstheticHungary klinika hölgyek és természetesen urak számára ingyenes konzultációs napokat szervez, ahol felvilágosítást kaphatunk az egyes kezelések előnyeiről. Klinikán főorvosa Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész társaságában lehet közösen megbeszélni a felmerült kérdéseket, mely után szabadon dönthetünk, hogy a megismert kezelés lehetőségével élni kívánunk vagy sem.

 

Mit tartalmaz a kezelés és meddig tart?

A kezelés maximum 20 percig tart, mely során a homlok és a szemöldök közötti (glabella) területén toxinnal az izmokat átmenetileg lebénítjuk és így a dinamikus ráncok megszűnnek. A hatás átmeneti így nem kell attól tartani, hogy ezeket az izmainkat nem tudjuk használni a továbbiakban. A kezelés hatására a bőr kisimul és a kezelés járulékos hatása a fejfájás csökkenése is lehet ami túlzott izomtónusból adódik.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés ára mindössze nettó 75.000 forint.

Milyen hatóanyagot használnak a kezelés során és meddig tart a hatása?

Klinikánk kizárólag az Egyesült Államokban található és 60 éves múlttal rendelkező Allergan által forgalmazott csúcsminőségű Vistabel készítményeket használja. Ennek hatása 4-6 hónapig tart.

Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezni ingyenes konzultációra és a kedvezményes szolgáltatás igénybevételére a klinika elérhetőségein (e-mail, telefon) lehet, vagy kérjen visszahívást honlapunk segítségével. Asszisztenseink a további teendőkről és tudnivalókról készségesen adnak felvilágosítást!

Egyéb tudnivalók

A kezelés előtt mindenképpen szükséges az előzetes konzultáció és kivizsgálás! A kezelés ellenjavallott 18 év alatt és 65 év felett, terhes és szoptatás alatti hölgyek esetében, valamint ideg és izombetegségek valamint az eljárás során alkalmazott toxinnal szembeni allergia esetén.

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kérdése van a beavatkozással kapcsolatban? - Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész válaszol!