Arckezelések - szemhéjplasztika

Kérdés:

  • Kérdező: Varga Attiláné
  • 2014. január 10. 19:01

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy tart-e még a szemhéjplasztika akció és kb mennyi a várakozási idő a konzultációt követően a műtétre? Köszönettel: Varga Attiláné

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. január 14. 16:01

Tisztelt Hölgyem!

 

Köszönöm érdeklődését. Akciónk még tart. A konzultációt követően, az addigi műtéti befoglalásoktól függően, de akár egy hét múlva is sor kerülhet a beavatkozásra.

Személyes találkozás miatti időpont egyeztetéshez, kérem vegye fel kolleganőimmel a kapcsolatot a honlapunkon szereplő telefonszámot!

 

Üdvözlettel:Dr. Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Zsíros Vivien
  • 2013. december 17. 17:12

A felső szemhéjplasztika után mennyi idő után lesz teljesen gyógyult a szem?

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2014. január 6. 20:01

Kedves Vivien!


Felső szemhéjplasztika után a varratszedés kb. két hét, amelyet követöen a seb már szinte teljesen észrevehetetlen!

A műtét után néhány (3-5) napig duzzanat és enyhe bevérzés előfordulhat.


Üdvözlettel
Dr. Vancsó Péter

Kérdés:

  • Kérdező: Sófalvi Anikó
  • 2013. december 9. 16:12

Tisztelt Doktor Úr! Örömmel olvastam, hogy akcióban van a szemhéj plasztika, ami engem érintene. A férjemnek viszont kellene alsó szemhéj plasztika , kérdésem az milyen összeg lenne. Ezek január hóban lennének aktuálisak. A másik kérdésem lenne, hogy mennyibe kerülne egy has és gyomor zsirleszívás, erre vonatkozóan nem találtam információt. A hamradik kérdésem pedig, hogy az én orrom csúcsán van basolcdell, amit már egyszer operáltal és egyszer lézerrel elvtávolítottak, kérdésem ha újra kiújúl, lehetséges-e ezt Önnél szebb formában megoperáltatni, mert az utolsó mütétem alkalmából bilob lebenyt preparáltak, ami nem a legszebb. Ezeket a mütéteket a Kékgolyóban végezték.

Válaszait várom. Üdvözlettel, Sófalvi Anikó

Dr. Vancsó Péter

Válasz:

  • 2013. december 18. 11:12

Tisztelt Asszonyom!
 

Természetesen van mód a korrekcióra! Végzünk alsó szemhéj korrekciót is és zsírlestívást is amelynek árairól a személyes konzultáció alkalmával tudok tájékoztatást adni.

A basalsejtes daganat sajnos egy kiújulásra hajlamos daganat! Amennyiben nagy terjedelmü az arcon akkor valóban csak elforgatott lebeny alkalmazásával vagy bőrpótlással lehet kezelni! Ezek a beavatkozások mindig heggel járnak! Emellett azonban lehetőség van gyógyszeres kezelésre is ennél a daganat típusnál! Ezt a lehetőséget is mérlegelni kell!


Kérem keresse fel ingyenes konzultációnkat és akkor bővebb tájékoztatásra van lehetőség!


Tisztelettel:
Dr Vancsó Péter


Tegye fel saját kérdését: