Mellnagyobbítás elérhető áron

2015. szeptember 04.

Most kihagyhatatlan árral várja az EstheticHungary Klinika minden olyan páciensét, aki szeretne nagyobb, mutatósabb melleket. És ki ne szeretne? A nők többsége nincs megelégedve emlőinek méretével, vagy formájával, éppen ezért most érdemes élni azzal a lehetőséggel, melyet a Klinika egészen október 30.-ig kínál fel.

A mellnagyobbítás az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás, ami nem véletlen. Hiszen a női keblek nagymértékben hozzájárulnak a nőiességünkhöz, ezzel együtt kinézetünkhöz, megjelenésünkhöz és természetesen önbecsülésünkhöz, önbizalmunkhoz is. Ha valaki nem elégedett külsejének ezen részletével, sajnos nem tud tenni ellene. Itt nem lehet szó fogyásról, vagy hízásról, semmilyen edzésről vagy készítmények alkalmazásáról, hiszen ez egy adottság, melyen mi magunk nem tudunk változtatni.

Mellnagyobbítás - Plasztikia sebészet


A tökéletes megoldás mindenképpen a mellplasztika, melynek során olyan méretű és formájú implantátumot tudunk kiválasztani a plasztikai sebész segítségével, mely saját adottságainkat és álmainkat összevegyítve egy esztétikus és számunkra – na meg persze ezzel együtt a külvilág számára is – gyönyörű eredménnyel szolgál majd.

Természetesen, mint tudjuk, a plasztikai műtétek - beleértve a mellnagyobbítást is - sosem arról voltak ismertek, hogy olcsók lettek volna. Amennyiben mégis, akkor sajnos csalókkal vagy nem tökéletes körülményekkel kellett szembesülnie annak, aki spórolni szeretett volna saját testének átalakításánál. Pedig minden plasztikai beavatkozás magas színvonalú hozzáértést és persze műtői, steril környezetet igényel.

Az EstheticHungary Klinika mindezt most fantasztikus kedvezmény keretein belül nyújtja mindazoknak, akik nincsenek megelégedve dekoltázsukkal. Ráadásul ehhez társulhat még részletfizetési lehetőség, vagy akár olyan egészséghitel, mely mindenki számára kifizethetővé teszi az eljárást. Ne habozzon hát, ha nem elégedett külsejével, jelentkezzen október 30.-ig Klinikánk bármely elérhetőségén, hogy részesülhessen ebben a fergeteges kedvezményprogramban!



> További információk a kedvezményprogramról

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

 

EstheticHungary - Hivatásunk a szépség!
Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész