Hegkimetszés

Mindenkivel történhetnek kisebb vagy nagyobb balesetek sajnos, melyeknek aztán olyan jelei maradhatnak testünkön, amiket örökké megpróbálunk takargatni. A zavaró hegek bizony rá tudják nyomni a bélyegüket mindennapjainkra, hiszen, ha látható helyen vannak, akkor is megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy valahogy elfedjük őket. És persze akkor is okozhatnak kellemetlenséget, ha általában ruha fedi őket, hiszen a legintimebb pillanatokat is képesek elrontani. Elég csak egy kínos kérdés, máris rosszul érezhetjük magunkat miattuk.

A hegkimetszés tökéletes megoldást jelenthet ilyen esetekben. Az eljárás során a hegek kimetszése, illetve a heg irányának megváltoztatása hozzájárul ahhoz, hogy a természetes redőkhöz jobban igazodó és kevésbé feltűnő hegek jöjjenek létre.

A beavatkozások megtervezéséhez, a kezelési tervek felállításához, valamint az esetleges kockázatok megállapításához - mint minden plasztikai eljárás előtt -, feltétlenül szükség van egy vagy két személyes konzultációra a plasztikai sebésszel.

 
IDŐPONTFOGLALÁS
TELEFON: +36 30 552 0940

(Hétköznaponként 10:00 - 18:00)

EMAIL: INFO@ESTHETICHUNGARY.HU

 

Plasztikai sebészet

Szakorvosi konzultáció: 15 000 Ft

Kontroll vizsgálat: ingyenes

Varratszedés, kötéscsere: ingyenes

Hegkorrekció

Kisebb heg: 50 000 Ft

 

 

Kérdése van a beavatkozásokkal kapcsolatban? - Dr. Kovács András plasztikai sebész válaszol!