Mellimplantátum kiválasztása: ezeket a szempontokat vedd figyelembe!
2018. május 08.

Végre rászántad magad, hogy belevágsz a mellműtétbe? A nehéz döntések itt még nem értek véget, ugyanis el kell döntened, hogy milyen melleket szeretnél magadnak, és ehhez milyen implantátumot szeretnél használni. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, viszont érdemes alaposan megfontolni a döntést, hiszen a kiválasztott implantátummal évekig együtt fogsz élni.

Sport a mellműtét után: erre figyelj, hogy ne legyenek komplikációk!
2018. április 27.

Érdekelne a mellműtét, de sokat sportolsz és félsz, hogy mi történik a műtét után? Aggodalomra semmi ok, néhány hét pihenés és némi odafigyelés mellett implantátummal is ugyanúgy sportolhatsz, mint a műtét előtt.

Hétköznapi tevékenységek szörnyű kínnal
2018. március 27.

Amikor ajtónyitás közben elforgatjuk a zárban a kulcsot. Vagy amikor a telefonunkat nyomkodjuk napközben. Vagy egyszerűen inni szeretnénk, és le kell csavarni a kupakot. Ezek mind olyan hétköznapi tevékenységek, melyek nyomán senkinek nem a fájdalom jut eszébe.

Csábító vagy taszító?
2018. március 08.

Ha meghalljuk a „nőiesség” szót, mindenkinek más juthat eszébe. Természetesen teljesen szubjektív, hogy kinek mi számít nőiesnek, de alapvetően azért akad pár részlet, melyben talán mindenki egyetért. A telt keblek, a csinos derék vagy éppen az arc apró területei mind vonzóvá tehetnek egy hölgyet.

Amikor egy fénykép borít mindent…
2018. február 07.

Biztos sokan vannak úgy a változtatással, hogy jó néhány dolgot addig halogatnak, amíg csak lehet. Kinézetünkkel is így van ez. Ha nap, mint nap a tükörbe nézünk, talán észre sem vesszük a problémákat, azonban lehetséges, hogy egyszer csak azzal szembesülünk: ezt már nem lehet halogatni!

„… hogy a világ kicsit jobb legyen…”
2018. január 08.

Előző cikkünkben arról olvashattak, hogy az EstheticHungary Klinika vezető főorvosa, dr. Vancsó Péter egy különleges bangladesi útra indult, még november végén. A misszió most is két hétig tartott, mint minden évben, és újra rengeteg segítséget jelentett az ottaniaknak. Erről az utazásáról, az ott töltött időszakáról, munkájáról és a misszió céljairól még karácsony előtt beszélgettünk a plasztikai sebésszel.

Plasztikai sebészünk egy különleges misszión
2017. december 22.

Dr. Vancsó Péter, az EstheticHungary Klinika vezető főorvosa november végén indult kéthetes útjára Bangladesbe. Az út céljáról és részleteiről még indulása előtt kérdeztük, hiszen szerettünk volna kicsit mélyebben belelátni, mi vezérelte abban, hogy csatlakozzon ehhez a túrához.

Bőség zavara: néhány fontos szempont az implantátumválasztáshoz
2017. november 23.

A döntés nem könnyű, azonban, ha valaki változtatni szeretne, előbb vagy utóbb elhatározza magát. Ha elszánjuk magunkat, és a mellnagyobbításra szavazunk a folyamatos elégedetlenség helyett, szembe kell néznünk még egy fontos döntéssel: milyen implantátumot válasszunk?

Legfontosabb 5 dolog, amit érdemes mérlegelni a döntés előtt
2017. november 03.

A nők többsége valamivel sosem elégedett saját kinézetét tekintve. A női keblek a nőiesség legfontosabb megtestesítői, így ha ezzel a testrészünkkel van bajunk, az sajnos komoly önértékelési és párkapcsolati zavarokhoz vezethet. Ezért akkor tesszük a legjobbat, ha szakértő segítséghez fordulunk.

Ránctalanítás tű nélkül?
2017. október 11.

Az idősödés folyamata sajnos mindenkit utolér, még akkor is, ha az életmódunkkal próbáljuk ezt minél inkább kitolni. A ráncok megjelenése pedig rengeteg emberben okoz kétségbeesést, főként akkor, ha már elég korán megindul a mély redők térnyerése. Az eddig ismert fiatalító eljárásokat azonban nem mindenki meri bevállalni.

Ismerjük meg dr. Vancsó Pétert közelebbről!
2017. szeptember 29.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatási palettáján mindennemű esztétikai problémánkra megoldást találhatunk. Ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, nem csak egy beavatkozásra, hanem a mögötte álló szakértelemre és a biztos kezű plasztikai sebészekre is szükség van.

Belestünk egy konzultációra
2017. szeptember 25.

A mellnagyobbítás területén fantasztikus újítást jelent a Crisalix 3D program, melynek segítségével teljesen másképp láthatjuk, milyen lesz a végeredmény. Míg eddig csak az implantátumokat nézhettük meg és próbálhattuk ki, most a fényképes modell segítségével, saját anatómiánknak megfelelően láthatjuk, milyen is lesz majd új kinézetünk. Kíváncsiak voltunk, hogyan is zajlik ez!

Mellimplantátumok kimagaslóan széles skálájával várjuk!
2017. szeptember 04.

Minden nő különleges és egyedi, hiszen mindenkinek más a testalkata, teljesen eltérő a megjelenése és persze az ízlése is, hogy mit lát szépnek és mit nem. Éppen ezért tartja fontosnak - a saját különlegesség megtartása érdekében - a Polytech mellimplantátumok gyártója, és persze az EstheticHungary Klinika is, hogy széles spektrumú választási lehetőséget kínáljon fel a pácienseknek.

A feszes arcbőr nem álom többé!
2017. augusztus 28.

A legtöbb nő mindent megtesz azért, hogy arca minél fiatalosabb és ránctalanabb maradjon. A méregdrága kozmetikumok mellett vannak, akik az otthon összedobható pakolásokra esküsznek, de természetesen egyéb fortélyokra sem árt odafigyelni, mint például, hogy mennyit és hogyan alszunk, vagy éppen mennyi vizet iszunk meg.

Szép dekoltázsra vágyik?
2017. augusztus 14.

Női keblek. Nőiessé tesznek, vágyakat ébresztenek, az anyaság egyik legfontosabb feladatát látják el és még rengeteg olyan tényt sorolhatnánk fel, melyek mind azt mutatják, hogy a hölgyek eme testrésze mennyire sok, különféle módon van jelen életünkben, és milyen erős szerepkörben.

A gyönyörű szemöldök titka
2017. augusztus 03.

A divat évről évre változik, így van ez minden téren, legyen szó az öltözködésről, a színekről, a frizurákról és még sorolhatnánk. A szemöldökről lehet, hogy kevesen gondolnák, milyen nagy szerepet tölt be kinézetünkben. Ugyancsak azt sem képzelnék sokan, hogy a divat alakulása milyen kiterjedt hatással van arra, hogy éppen milyen szemöldök számít szépnek.

Ízületi fájdalmak a kézen
2017. július 19.

Az ízületi fájdalmak bizony nagyon kellemetlen perceket tudnak okozni, de ilyenkor nyáron még többször jelentkezhetnek a frontok miatt. A legforróbb évszak idén pedig még több bosszantó meglepetést tartogat ilyen téren, mint általában, hiszen a kánikulát gyakran tarkítják egy-két napos hidegfrontok, melyek az erre érzékenyeket nem érintik túl jól.

Sminktippek a nyárra
2017. július 12.

A nyár a kikapcsolódás és a szórakozás évszaka, legyen szó a várva várt nyaralásról, egy kis délutáni ejtőzésről, vagy éppen bulikról és fesztiválokról. A hölgyek számára pedig mindig, minden körülmények között elengedhetetlen, hogy a legjobb formájukat hozzák. Most ahhoz adunk pár tippet, mi kell a tökéletes, nyári sminkhez.

Szépségideálok
2017. június 29.

Minden időszaknak megvan a saját divatja, hogy mi számít szépnek, és mi az, ami követhető. Ez bizony igaz volt már az időszámításunk előtti korokra is, hiszen erről árulkodnak a szoborrá formált testideálok is. De a mai világban mi számít igazán szépnek?

Furcsa fotók
2017. június 05.

Manapság teljesen mindennapos, hogy egyéni vagy csoportos szelfik néznek velünk farkasszemet, amikor az interneten közösségi oldalainkat bújjuk. Az már viszont kérdéses, hogy az ezen belül egyre inkább elterjedő szokások mennyire mondhatók jónak és előnyösnek. Sokan bizony azt hiszik, hogy éppen vonzóbbnak hatnak, miközben sajnos pont az ellentéte történik.

Meseszép tekintet
2017. május 29.

Nem csak a hölgyek, hanem az urak esetében is nagyon fontos részlet a szem, hiszen nézünk, látunk és még kommunikálunk is vele. És természetesen az sem mindegy, hogy ez a részünk hogy néz ki és mit sugall. Egyeseknek a szemszín a gyengéje, mások a mély tekintetért rajonganak. Egy biztos: a szép szemekhez bizony az is kell, hogy szemeink környéke is rendben legyen.

Életvitelünk nyomai
2017. május 22.

Sokan azt hiszik, csak az idő múlása a felelős azért, mert ráncosodni kezdenek, és teljesen természetesnek veszik a szemek alatt megjelenő karikákat, a homlok egyre mélyebb barázdáit és az arc megereszkedését. Pedig nem csak az idősödés jelei ezek, hanem bizony életmódunké is, és nem is gondolnánk, mennyire nem mindegy, mit hogyan csinálunk.

Az elégedettség megfizethetetlen
2017. május 15.

Vagy mégsem? Az EstheticHungary Klinika jelenleg is tartó kedvezményének köszönhetően nem is lehetne kifizetődőbb most a változás! A legtöbb nő a dekoltázsa miatt érez elégedetlenséget, mely aztán könnyen átcsap szorongássá is. A megoldás nem csak lelkileg és fizikailag lesz felemelő, hanem a pénztárcánkat is megkíméli!

Jelentkezzen május végéig!
2017. május 08.

Az EstheticHungary Klinika év eleji kedvezményeit kitolta egészen május 31.-ig, ami azt jelenti, hogy számos fiatalító és szépítő, esztétikai beavatkozáshoz juthatunk hozzá még mindig 2016-os árakon. Ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy e hónap végéig jelentkezünk a Klinikán ingyenes konzultációra, ahol még többet megtudhatunk az általunk áhított változásról.

Gyors és kedvezményes ránctalanítás
2017. május 01.

A hétköznapi élet során nem is gondolunk bele, hogy az arcunk izmait milyen gyakran – szinte folyamatosan – használjuk. Persze itt nem érzünk izomlázat, ahogy a többi testészünkben, ezért talán tényleg nem is lehet belegondolni ebbe. Viszont pontosan a sok mimika miatt arcunkon látszódik meg minden apró jele annak, hogy az idő bizony halad.

Mámorító változás
2017. április 24.

Még mindig rengetegen húzzák el a szájukat, ha mellplasztikáról – vagy csak simán plasztikáról – esik szó, és anélkül ítélkeznek, hogy tudnák, mi is van a háttérben. Pedig nagyon sok olyan eset van, amikor teljesen érthető, hogy valaki változtatni szeretne, mert nem érzi jól magát úgy, ahogy van. A plasztika nem csak testileg oldja meg a problémánkat, hanem lelkileg is.

Puszi nyuszi
2017. április 17.

A 90-es évek végén született sláger – ami egyébként egy fenomenális magyar film, a „Miniszter félrelép” betétdalaként kelt szárnyra – a mai napig is közismert, mely fülbemászó dallamának és persze pikáns szövegének is köszönhető. Az erotikával fűszerezett zeneszám névadó sorainak pedig nem véletlenül főszereplője a puszi, vagyis ezzel együtt az ajkak.

A gúnyolódásnak vége
2017. április 10.

Egy amerikai kisfiú története terjed tavaly óta az interneten, akit szokatlanul kicsi korában fektettek plasztikai sebész kezek alá. Nagyon sokan fel is háborodtak éppen ezért, azonban, ha közelebbről megismerjük történetét, talán megértjük a szülőket, akik úgy döntöttek, hogy mindent elkövetnek gyermekük boldogságáért.

Sminkelési nehézségek
2017. április 03.

A sminkelés a nők nagy százalékának olyan mindennapi rutint jelent, mely nélkül el sem indulnának otthonról. Legyen szó egy kis visszafogott, natúr, vagy kicsit vadabb, éjszakai sminkről, minden hölgy rendelkezik különböző praktikákkal és szokásokkal. De mi van akkor, ha a mindennapos tevékenység olyan problémákba ütközik, melyek egyre inkább zavarnak minket?

A nőiesség borítékolva
2017. március 27.

A világ minden táján úgy ismerik a magyar nőket, hogy a legszebbek és a legnőiesebbek közé sorolhatóak, ami minden hölgynek jól is esik. De mi van azokkal, akikkel a sors szűkmarkúan bánt, és a nőiesség egyik legalapvetőbb része másképp mutat, mint ahogyan azt szeretnék? A dekoltázs problémái nagyon sok gondot okozhatnak ilyen téren.

Eltitkolt problémák
2017. március 20.

Mindenki életében vannak olyan gondok, melyekről nem szívesen beszél. Azonban, ha a közvetlen hozzátartozónk, a párunk vagy sok esetben saját magunk előtt is szégyellünk valamit, az rendkívül nyomasztó és komoly lelki sérülésekhez vezethet. Az eltitkolt, elfojtott problémák elhatalmasodhatnak anélkül, hogy időben észrevennénk.

Meghosszabbított kedvezménycsokor
2017. március 13.

Az EstheticHungary Klinika meghosszabbította év eleji kedvezménycsokrának lejárati idejét, és igencsak kedvező, tavaszváró ajánlatokkal várja a kedves pácienseket. Érdemes megnézni tehát még most, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el továbbra is 2016-os árakon, és jelentkezni a megújulásokra.

Éveket fiatalodhat!
2017. március 06.

Talán legelőször az arcbőrünkön vesszük észre, ha az idő múlása nyomokat kezd hagyni rajtunk. A szemek környékén, a száj vonalán és a homlokon indul meg legkorábban a ráncosodás, mely aztán hirtelen csak egyre rosszabb lesz. De mit tehetünk ellene?

Korrekcióra szorulva
2017. február 27.

A női keblek jelentős, talán a legfontosabbnak mondható szerepet töltik be a nőiesség megítélésében, és természetesen a párkapcsolatban is nagy hangsúlyt kapnak. Azonban, ha valami problémánk van melleinkkel, akkor az mindenre rá tudja nyomni a bélyeget, legyen szó akár csak az öltözködésről, vagy lelki egyensúlyunkról.

Ajakvastagítás kedvezményesen
2017. február 20.

Az elmúlt hetekben már többször említettük, hogy sajnos a különböző adóváltozások miatt a szépészeti beavatkozások árai is növekedni fognak. Az EstheticHungary Klinika azonban február végéig kínál elérhetőbb, baráti árakat számos szolgáltatására. Így az ajakvastagítás is 2016-os árakon igényelhető még február 28.-ig!

Problémás ujjak
2017. február 13.

Akármennyire is kicsinek tűnik a baj, annál nagyobb kellemetlenségekkel jár, ha valakinek pattanó ujja van. Ez a jelenség akár sajnos mindkét kezet is érintheti, és több ujjunkat is megkörnyékezheti. Beletörődni pedig nem lehet, és nem is szabad, hiszen egy idő után elég komoly fájdalommal is jár. De mi lehet a megoldás?

Szemhéjgondok örökségbe
2017. február 06.

Bár a legtöbb szépészeti beavatkozás hátterében az öregedés okozta kellemetlenségek és változások állnak, nagyon sokszor beszélhetünk olyan problémáról, melynek elindítója teljesen más is lehet. Ilyen a szemhéjunk lógása is, mely a legtöbb esetben szintén az idő könyörtelen múlásának a jele, de néha bizony más ok miatt alakul ki.

Mellplasztika 2016-os árakon
2017. január 30.

Mikor elindul egy új év, nagyon sok változást hoz magával a költségek terén is. Változnak sokszor az ÁFA kulcsok, és a legtöbb helyen muszáj áremelésekkel számolnunk. A szépészeti beavatkozások terén is várható az idei évben, egységesen 20-30%-os áremelés a megváltozott adótörvények miatt. Az EstheticHungary Klinika azonban kedvezménnyel nyitja meg az új évet!

A ránctalan arc nem álom többé!
2017. január 23.

Ahogy múlnak az évek, egyre több ráncot veszünk észre arcunkon. Mélyebbek lesznek a szem környéki barázdák, észrevehetőbbek a nevetőráncok, a bőr pedig folyamatosan veszíti el rugalmasságát. Fiatalon még kevésbé, de úgy körülbelül a 40-et átlépve már el kezdünk szomorkodni azon, hogy az évek számát könyörtelenül tükrözi arcbőrünk.

Az elálló fül már a múlté!
2017. január 16.

A „Dumbo” becenév lehet, hogy azok számára vicces, akik hangosan harsogják mások kárára az esztelen poénokat, viszont annak, aki ezt a nevet kapja, már korántsem olyan mulatságos. Akár gyerekkorról, akár felnőttkorról beszélünk, a gúny kereszttüzében komoly lelki károkat is lehet szerezni.

Megbízható implantátumok
2017. január 09.

Bár még mindig a mellnagyobbítás az egyik legkeresettebb plasztikai beavatkozás, nagyon sokan továbbra sem merik meglépni, mert tele vannak félelemmel. A legnagyobb rettegést pedig általában az okozza, hogy idegenkedünk az implantátumoktól. Ráadásul nagyon sok olyan rémhír is terjeng róluk, melyektől még inkább elbizonytalanodunk.

Dobjon csókot az óévnek!
2017. január 02.

Itt az idő, hogy amit a múlt évben nem léptünk meg, azt most pótoljuk, hiszen az újév mindig új lendülettel és kívánságokkal indul. Ilyenkor talán könnyebb félretenni a kifogásokat és a félelmeinket, és végre belevághatunk abba, amit már régen szerettünk volna megtenni. Dobjunk csókot az óévnek, és kezdjük el megvalósítani álmainkat!

Új év, új lehetőségek!
2016. december 26.

Az év utolsó hetében talán mindenki elmélázik egy kicsit, hogy mik történtek az idei év során, és mik a vágyaink, melyeket szeretnénk elérni jövőre. Az új év valahogy mindig egy új kezdetet jelent, tele új lehetőségekkel, és persze fogadalmakkal, melyeket azonban nem mindig veszünk komolyan, és nem tartjuk be őket. Most fogadjunk olyat, amit aztán be is váltunk!

Kedvezménnyel a szép szemekért
2016. december 19.

Nagyon sokan a magas árak miatt nem gondolkodnak el komolyabban azon, hogy plasztikai beavatkozás segítségével szépüljenek. Az EstheticHungary Klinikán azonban olyan kedvezményekkel várják a pácienseket, melyek mindenképpen közelebb hozzák a megoldást azok számára is, akik eddig úgy érezték, nem léphetik meg, amire vágynak.

Csss! – Intim téma
2016. december 12.

Teljesen természetes, hogy az intim részeinket érintő problémák tabu témának számítanak, talán még a hozzánk legközelebb állókkal, a legjobb barátnőnkkel, de még párunkkal sem tudjuk megbeszélni ezeket. Azonban nem szabad annyiban hagyni, ha valami nem stimmel, hiszen az még komolyabb gondokat eredményezhet.

Tökéletes ajándék
2016. december 05.

Ilyenkor, karácsony előtt mindenki azon töri a fejét, milyen ajándékkal kedveskedjen majd szeretteinek. Ha ténylegesen nagy meglepetést szeretnénk, akkor nem árt, ha egy kicsit kreatívak vagyunk. Sokszor azonban elfelejtjük, hogy ilyenkor saját magunkra is gondolhatnánk, és a legtökéletesebb ajándék bizony az, ami akár örökre megváltoztathatja életünket.

Szépülés gyorsan, könnyedén
2016. november 28.

Ha plasztikai beavatkozásról van szó, nagyon sokan tartanak a sebektől, a fájdalomtól és persze a természetellenes végeredménytől. Annak ellenére, hogy a legtöbben utálják az egyre inkább mélyülő ráncok megjelenését, mégsem mernek lépni, mert rettegnek az imént említett kellemetlenségektől.

Ajkakba zárt csoda
2016. november 21.

A telt és puha ajkak mindig csábítóak, de nem csak a nőiesség egyik legérzékibb csúcsaként lehetnek jelen, hanem sokszor pont menedéket jelentenek a férfiak számára. Egy igéző csók éppen olyan fontos, mint a féltő vagy gondoskodó puszi, éppen ezért a száj egyszerűen központi szerepet tölt be a kapcsolatok terén is.

Látásjavítás plasztikával?
2016. november 14.

Sokan biztos értetlenül kapják fel a fejüket, ha ezt a lehetőséget olvassák, hiszen a plasztikai műtétek többségéről nem az jut az emberek eszébe, hogy valamilyen egészségügyi segítséget is jelenthet. Akármennyire is az esztétika a fő hajtó eleme általában ezeknek a beavatkozásoknak, bizony sok esetben hasznosak más szempontból is.

Formás gondok
2016. november 07.

A nőiesség alapkövei a szép formák és idomok, melyek persze nem csak a férfiak csodálatát váltják ki. A keblek pedig nem csupán a csábítás legfontosabb elemei közé sorolhatók, hanem nyugodtan kijelenthetjük, hogy tényleg az egyik legnagyobb hangsúlyt kapó szereplők, mind a divatban, az öltözködésben, mind a megjelenésben, és természetesen a párkapcsolat terén is.

Kibővült paletta
2016. október 31.

Az EstheticHungary Klinika rengeteg olyan lehetőséget nyújt az esztétikai, vagy akár ennél tovább és mélyebbre nyúló problémák kezelésére, melyek gyökerestül változtathatják meg a leendő páciensek életét. Aki eddig valamilyen rejtegetett gonddal küzdött, vagy olyan elváltozással kellett szembenéznie, melyet már el sem lehet dugni a külvilág elől, biztos megoldást találhat a Klinika szolgáltatásai között.

Fiatalos szemek
2016. október 24.

Mivel szemeink központi szerepet töltenek be arcunk kinézetében, ezért már csak esztétikailag is nagyon fontos, hogy milyen állapotban van a szemkörnyékünk. Emellett viszont az még sokkal lényegesebb, hogy látószervünk hogyléte is függhet tőle, ezért nem hagyhatjuk annyiban, ha zavaró gondok merülnek fel.

Plasztikai műtét előtt
2016. október 17.

Ha a döntés már megszületett bennünk, hogy változtatni szeretnénk, akkor már túl vagyunk az első, nehezebb lépcsőfokon, ezzel egy időben viszont rengeteg kérdés és bizonytalanság veti fel magát fejünkben. Ez teljesen érthető és természetes, és pontosan emiatt elképzelhetetlen egy plasztikai műtét előzetes konzultáció nélkül.

Elálló fülek
2016. október 10.

Szép, karakteres arc, vonzó szemek, gyönyörű mosoly. Még ha minden tökéletes, akkor is képes egyvalami teljesen tönkretenni arcunk harmóniáját, méghozzá az, ha füleink elállnak. Még inkább zavaró lehet az összkép, ha emellett nagy hallószervvel áldott meg minket a sors, ugyanis ilyen esetben elkerülhetetlen, hogy a füleink még a haj takarása ellenére is kikandikáljanak néha.

Felejtse el a ráncokat!
2016. október 03.

Az idő csak megy és megy, és ez ellen senki nem tehet semmit. Ugyan az apróbb változások nem tűnnek fel először, amikor napról-napra belenézünk a tükörbe, azonban ha néha kissé többet időzünk előtte, akkor bizony észrevehetőek azok az átalakulások, melyeket az idő múlása okoz arcunkon. Aztán egyszer csak rémálom lesz a napi rutinból, hiszen nem akarjuk látni majd a ráncok mélyülését.

Önbizalom nélkül
2016. szeptember 26.

Nyugodtan kijelenthető, hogy a hölgyek többsége sosem elégedett teljesen magával. Azonban, ha ez már annyira nagy mértékeket ölt, hogy az önbizalom, vagy akár a párkapcsolat terén csorbát ejt, akkor nem legyinthetünk rá, hanem muszáj megoldást keresnünk. A legtöbben még mindig a kebleikkel elégedetlenek, ami egyenes út az említett problémákhoz.

Ízlések és pofonok
2016. szeptember 19.

Mindenki számára fontos – jobb esetben – a saját kinézete. Mi, hogyan áll rajta, mit mutat meg a külvilágnak, és az milyennek látja. De akármennyire is azt gondoljuk, hogy ez vagy az a szép, lehetséges, hogy más pont az ellenkezőjét mondja majd. Kíváncsiak voltunk most, ki mit gondol a vastag, telt ajkakról.

A szem nem csak a lélek tükre
2016. szeptember 12.

Bár az elhíresült mondás, miszerint „a szem a lélek tükre”, nagyon is igazat szól, azért van pár apróság még, amit jelez a szemünk. Természetesen a kommunikációban az egyik legfontosabb szereplő, hiszen minden érzelmet és a legtöbb gondolatot is ki tudjuk fejezni vele, de most vizsgáljuk meg egy kicsit más szemszögből látószervünket.

A változás jó
2016. szeptember 05.

Sokan tartanak attól, ha valamilyen változás előtt áll az életük, pedig a legjobb és legeredményesebb dolgok pont ilyenkor születnek meg. A változás pedig lehet, hogy tényleg rémisztő egy kicsit, de mindig hoz magával pozitív és lélekemelő eredményeket. Nem szabad habozni tehát, merjünk változtatni és változni!

Szépség mértékletességgel
2016. augusztus 15.

Ha plasztikai sebészetről esik szó, még mindig nagyon sokan gondolják úgy, hogy a végeredmény mindig túlzott és mű. Pontosan emiatt kell jól meggondolnunk, és a plasztikai sebész segítségével átbeszélnünk, mit is szeretnénk pontosan, hiszen a szépség legtöbbször csak mértékletességgel érhető el.

Blogoljon kedvezményért!
2016. június 24.

Amikor valamilyen műtéti beavatkozás kerül szóba, teljesen érthető, hogy mindenki gyomra összerándul. Soha nem tudhatjuk, mire számíthatunk, fájdalommal jár-e vagy éppen hogyan fogjuk érezni magunkat utána. Ráadásul még nehezebb a döntés, ha nem kifejezetten egészségügyi, hanem szépészeti beavatkozásról van szó.

Nőies idomok
2016. április 05.

Akármennyire is azt hisszük, hogy a női mellek inkább az ellenkező nem szemeit vonzzák magukra, tisztában kell lennünk azzal, hogy a hölgyek körében - legyen szó akár sminkről, öltözködésről, vagy éppen a dekoltázsról -, bizony sokkal fürkészőbb tekinteteket tudhatunk magunkénak. A keblek méretük és formájuk alapján ugyanis női társaink elismerését is kivívhatják, és valljuk be, ez az igazi siker.

Pattanó ujj
2015. november 05.

Ezt a jelenséget nem mindenki ismeri, és azok, akik sosem tapasztalták, talán apró gondnak láthatják. Pedig akinek pattanó ujja van, annak ez igazán nagyon kellemetlen tud lenni, főleg akkor, ha még fájdalommal is jár. Nem szabad lekicsinyítenünk semmilyen problémát, és megoldást kell keresni, ha megkeseríti az életünket.

A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!
2015. október 22.

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

Mellnagyobbítás elérhető áron
2015. szeptember 04.

Most kihagyhatatlan árral várja az EstheticHungary Klinika minden olyan páciensét, aki szeretne nagyobb, mutatósabb melleket. És ki ne szeretne? A nők többsége nincs megelégedve emlőinek méretével, vagy formájával, éppen ezért most érdemes élni azzal a lehetőséggel, melyet a Klinika egészen október 30.-ig kínál fel.

Tartós vastagság
2015. június 22.

A legtöbb nő nincs megelégedve teljesen magával, és beszélhetünk akár a legapróbb részletről is, a tökéletességet nagyon nehéz elérni saját mércénkkel. Így van ez a szánk tekintetében is, hiszen melyik hölgy nem szeretne igazán vastag, dús, szexi ajkakat. Sokan azonban nem merik bevállalni a változtatást, hiszen attól tartanak, hogy ez kimeríti majd őket – anyagilag is.

Szemhéjplasztika előtt és után
2015. június 15.

A szemhéjplasztikáról sokan gondolkoznak úgy, hogy ez csak egy újabb szépészeti őrület, hogy az emberek jobban nézzenek ki. Természetesen esztétikai háttere is van annak, ha valaki úgy dönt, megszűnteti lógó szemhéját, de nagyon sok más tényező is eltűnik vagy megváltozik a műtétet követően, mely sokkal inkább zavaró volt előtte.

Nemes célt teljesített két magyar plasztikai sebész
2015. április 07.

Az Interplast Hungary kezdeményezésére ingyenes műtéteken segített a rászorulóknak két kiváló plasztikai sebész, valamint egy altatóorvos a világ egyik legszegényebb országában. Az EstheticHungary klinikát Dr. Vancsó Péter képviselte, aki húsvét pénteken utazott Bangladesbe.

Változz!
2015. április 04.

A változás, mint olyan sokféle lehet, hiszen minden embernek saját, egyénre szabott problémái, gondjai, terhei vannak, amelyekre megoldást próbál találni.

Fiatalabban, mint a lelkünk
2015. március 13.

Valljuk be, mindenki, egytől egyig szeretné megőrizni azt a fiatalságot, amit a 20-as éveiben él meg. Nem csak lelkileg, hanem bizony kinézetileg is, hiszen ez a legjobb kor az ember életében. Már nem vagyunk gyerekek, de úgy igazán felnőttek sem, és ha bensőnk megőrzi ezt az életérzést, akkor is fennáll az a kellemetlenség, hogy külsőnk dacol ezzel.

Szexualitás ajkakban mérve
2015. február 28.

Arról már beszéltünk korábban, hogy a száj igencsak sok részletet képes felfedni rólunk. Elsősorban persze saját mimikánk mutat olyan dolgokat, melyek az érzelmekről, hangulatunkról árulkodnak. De sokak szerint a személyiségre is következtetni lehet abból, hogy kinek milyen formájú, nagyságú ajkai vannak. Azt azonban kevesen gondolnák, hogy a szexualitásról is hordoznak információkat.

Dekoltázsnézőben
2015. február 19.

Azt hinnénk, hogy a mellek tökéletes formája, a méretük és maga a dekoltázs inkább a férfi szemeknek fontos, de ez nem így van. Sőt! A nők számára is az egyik leginkább meghatározó részlet a saját melleik kihangsúlyozása, öltöztetése.

Villa szépségek
2015. február 04.

A most zajló valóságshow, mint eddig az összes ilyen, nagyon megosztja az embereket. Sokakat bilincsel a képernyők elé, viszont sokan azt állítják, nem nézik, mert ez egy értelmetlen műsor, ennek ellenére kívülről tudják a neveket és a történéseket. Ez valahogy olyan, mint amikor annak idején voltak a Backstreet Boys rajongók, és voltak, akik utálták, mégis kívülről fújták a dalok szövegét.

A legszebb száj titka
2015. január 15.

Bár egyre inkább ismertté válik ez a fantasztikus módszer, mégis még mindig a legtöbben, ha meghalják az ajakplasztika szót, akkor a feltöltésre gondolnak. Természetesen, ha hozzáértő kezek végzik el a beavatkozást, és ésszerű keretek között tartják a páciens kívánságait, annak is szép eredménye lehet, de a legtökéletesebb megoldás ma már a PermaLip ajakimplantátum.

Mosolyogj az új évre!
2015. január 08.

Ha eddig féltél megtenni azokat a lépéseket, melyekre már régen el akartad szánni magad, akkor itt az ideje, hogy meglépd őket! Egy új év mindig új dolgokat rejteget magában, ilyenkor könnyebben fogadkozunk, és döntünk végre olyan kérdésekben, melyeket eddig csak halogattunk.

Gyönyörű szempár
2014. november 02.

Szemeink tükrözik lelkünket, vagyis azt, hogy milyen érzelmeink vannak, mit gondolunk és milyen hangulatban vagyunk. A kifejező tekintet gyönyörű lehet, akár az egész arcot beragyoghatja és teljesen más karaktert képes adni annak, akármilyen korban vagyunk.

Gyors fiatalodás
2014. október 13.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egyszerűen csodákat tud művelni, és mindezt nagyon rövid idejű eljárás segítségével teszi. Körülbelül 45 perc alatt elvégzik rajtunk ezt a beavatkozást, és mivel nem kell felépüléssel sem számolnunk, azonnal folytathatjuk életünket a normális kerékvágásban.

Ősszel a legjobb
2014. október 02.

A ronda anyajegyekről már szót ejtettünk, hogy mennyire kellemetlen látványt tudnak nyújtani, és épen ezért mennyire takargatja magát az, akinek magán kell viselnie őket. Emellett nagyon fontos megemlíteni, hogy az anyajegyek sokszor veszélyt is jelentenek, hiszen ha elváltozást fedezünk fel rajtuk akár színben, akár formában, bizony az nagy gondot is jelezhet.

SEX by STEP
2014. szeptember 19.

A „sex by step” elnevezésű előadássorozat az „Inside of Love” szervezésében indul el most szombaton. A szerelmi és szexuális jellegű témákkal foglalkozó blog oldal ugyanis már fél éve elindult, és az érdeklődés nagyságát figyelembe véve úgy gondolták a szervezők, hogy itt az ideje egy olyan előadást összehozni, mely személyes kontaktot hozhat létre az érdeklődőkkel.

Ijesztő ajkak
2014. szeptember 05.

Ha szóba kerül az ajakfeltöltés, sajnos nagyon sokan állnak előítélettel a témához, hiszen nap, mint nap olyan szörnyű példákat látunk a természetellenesség határain túl a médiában, melyek ellenérzetet keltenek, sőt mi több, sokszor iszonyatosan hatnak.

Tökéletes mellek
2014. augusztus 29.

A női mellek tulajdonképpen a nőiesség legfontosabb megtestesítői. Minden hölgy igencsak kiélezve kritizálja saját kebleit, hiszen nagyon kevesen vannak, akik teljes mértékben megelégedettek velük. Ugyanis az, hogy a nagysága, a formája és minden apró részlete teljesen tökéletes legyen, szinte elképzelhetetlen.

Arcfiatalítás mesterfokon
2014. július 28.

Az arc megereszkedése, az egyre több ránc megjelenése előbb vagy utóbb mindenkit utolér, és természetes, hogy ez a folyamat senkinek sem tetszik, főleg akkor, ha ennek még egyáltalán nem érezzük, hogy itt lenne az ideje.

Morcos tekintet
2014. július 15.

Bizonyára sokak számára ismerős a probléma, hogy akármennyire is jó kedvünk van, mégsem tudjuk ezt annyira mutatni szemeinkkel, mint amennyire szeretnék. Pedig a szem mosolygásánál nincs is szebb, és a legzavaróbb az, ha azt hiszik rólunk, rosszkedvűek vagyunk, pedig ez nem így van.

Csókos száj
2014. június 05.

Bizonyára nem csak a hölgyek, hanem az urak is egyetértenek azzal a kijelentéssel, hogy a nőiesség egyik legszebb és legigézőbb ékköve a telt, csókos száj. Bizony nem véletlenül találták ki a rúzst, mely még jobban kiemeli ezt a szexualitással telt részletet az arcon. Azonban nem mindenkinek áll jól a vörös rúzs, és nem mindenki büszkélkedhet igazán vastag ajkakkal.

Agyonplasztikázva
2014. június 02.

Sajnos nagyon gyakran futunk szembe olyan képekkel a médiában, hogy szinte meg is ijedünk tőlük. Nagyon sok sztár ugyanis olyan esztelenül plasztikáztatja magát, hogy a végeredmény valóban rémisztő. A baj ezzel csak az, hogy emiatt sokan általánosítanak, és a szépészeti beavatkozásokat azonosítják ezekkel a kinézetekkel.

Gyönyörű ajkak PermaLip segítségével
2014. május 08.

A nőiesség egyik legszebb és legnagyobb ékköve a női ajak. Minél teltebbek az ajkaink, annál érzékibb látványt nyújtunk, és köztudott, hogy a férfiak körében is nagy elismertségnek örvend a vastag száj. Persze ez nem mindenkinek adatik meg, sokan születnek vékony ajkakkal, ami lehet annyira zavaró, hogy ezen változtatni szeretnének.

Plasztikai sebész adrenalin mámorban
2014. április 25.

Az EstheticHungary klinikán még egy hónapig egészen biztosan lehet jelentkezni a mellnagyobbítás kedvezményprogramra, ahol egy szerencsés nyertes nem mindennapi ajándékot is kap. A hazai klinika végre elérhető áron kínálja a mellplasztikai szolgáltatásokat, ami gyakorta túlárazott formában érhetőek el csupán.

Fiatalos tekintet, könnyebb sminkelés
2014. február 03.

Kinézetünk az idő múlásával egyre jobban és egyre többet változik. Az öregedés előbb-utóbb mindenkit utolér, és akármennyire is fiatalnak érezzük magunkat lelkünkben, a külső jeleket bizony nem lehet nem észrevenni.

Nagyobb, formásabb mellek
2014. január 15.

Kijelenthetjük nyugodtan, hogy a nők szinte 100%-a nincs megelégedve a melleivel. Hol a mérettel, hol a formával, hol pedig mind a kettővel bajuk van. Rengeteg megoldást ki lehet próbálni a különböző melltartóknak és alakformáló ruháknak köszönhetően arra, hogy melleink nagyobbnak tűnjenek, esetleg tartásukat, formájukat szebbnek lássuk, azonban ha lekerül a ruha, bizony szembe kell néznünk a meztelen valósággal.

Felső szemhéjplasztika
2014. január 06.

Arcunk egyik legfontosabb és legkifejezőbb eleme a szemünk. Tekintetünkkel érzelmeket, gondolatokat is ki tudunk fejezni, és szemeink meghatározzák egész arcunk jellegét. Nem mindegy tehát az sem, hogyan bánunk a látószerveinket körülvevő részekkel, hiszen a ráncok például elsőként a szem körül jelentkeznek. A ráncos, megereszkedett szemhéjak nem túl vonzó külsőt adnak arcunknak, kialvatlannak és akár több évvel idősebbnek tűnhetünk tőlük.

Az arcunkra van írva az életmódunk
2013. május 23.

Mindannyiunk körül élnek bosszantóan szerencsés alkatú emberek, akik soha nem sportolnak és szinte bármit megehetnek, mégsem látszik rajtuk az egészségtelen életmód. Közelebbről megnézve azonban hamar kiderül, hogy az arcunk igenis árulkodik az életmódunkról, állítja dr. Michael Prager plasztikai sebész.

Mezoterápia
2013. március 07.

A mezoterápiás eljárás megteremtője Dr. Michel Pistor volt, aki 1952-ben kezdte alkalmazni módszerét, elsősorban ízületi és mozgásszervi problémák kezelésére. A mezoterápia elmélete egyszerű és logikus.

A nők egyik legnagyobb félelme a hajhullás
2013. február 22.

Egy nemzetközi folyóirat tanulmánya szerint a megkérdezett nők 45% állította azt, hogy a legjobban hajuk ritkulásától tartanak. A másik két leggyakoribb aggasztó problémaként bőrük megereszkedését és természetesen a súlyfelesleget említették.

Hajátültetés - Napjainkban
2013. február 10.

A plasztikai sebészet az elmúlt évek alatt rengeteget fejlődött. Olyan embereknek adta vissza a reményt és önbecsülést, akik esetleg már lélekben feladták, és kezdtek beletörődni sorsukba.