Sminkelési nehézségek

2017. április 03.

A sminkelés a nők nagy százalékának olyan mindennapi rutint jelent, mely nélkül el sem indulnának otthonról. Legyen szó egy kis visszafogott, natúr, vagy kicsit vadabb, éjszakai sminkről, minden hölgy rendelkezik különböző praktikákkal és szokásokkal. De mi van akkor, ha a mindennapos tevékenység olyan problémákba ütközik, melyek egyre inkább zavarnak minket?

Persze most sokan kérdezhetik, hogy milyen problémák akadályozhatják meg azt, hogy egy kis arcfesték felvitele ne okozzon gondot bárkinek is, akik azonban szembesültek már ilyen helyzettel, bizony megértően bólogatnak, és tudják, hogy ez nem is kicsi kellemetlenség.

A legnagyobb zavart az eredményezheti, ha a szemhéjunk olyan változásokon megy át, ami miatt egyre nehezebb a szemfesték használata. A szemhéjcsüngés sokaknál már egészen fiatal korban kialakul, és lehet, hogy először fel sem tűnik, de hirtelen egyre több kellemetlenséggel találjuk szemben magunkat.

 

smink

 

A lógó szemhéj kialakulhat csupán az idősödés következtében is, de sokszor okozza akár az öröklődés, akár egy baleset, vagy valamilyen más probléma szemünkkel. Bármikor is jön elő, az biztos, hogy többféle negatív velejárója is van. A legrosszabb esetben sajnos a látásunkat is zavarhatja annyira, hogy látásromlást eredményez. Ezen felül sokkal idősebbnek tűnteti fel az embert, és rengetegszer a homlok ráncosságával ezt még inkább aláhúzatja, hiszen aki próbálja szemeit megóvni a szemhéj csüngésétől, az gyakran húzza fel folyamatosan homlokát, így az természetesen sokkal mélyebb redőkkel lesz gazdagabb.

Akárhogy is nézzük, az egyik legkellemetlenebb velejárója a csüngő szemhéjnak nem más, mint a sminkelés nehézkessége. Ugyanis rettentően macerás szemhéjfestéket felvinni úgy, hogy a megnagyobbodott bőrfelesleg folyamatosan útban van. Ráadásul, ha sikerül is szép sminket felvinnünk, szinte azonnal látható, hogy a lógó szemhéj miatt elkenődik, odatapad, ahova nem kéne, arról pedig ne is beszéljünk, milyen lesz az összkép pár óra múlva.

A szemhéjplasztika az összes fent említett problémát egy csapásra megoldja, és ezzel együtt szép, fiatalos, üde szempárt is eredményez. A sminkelés pedig újra olyan egyszerű lesz, mint régen, és végre nem fogja megkeseríteni mindennapjainkat.

 

>Szemhéjplasztika előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940