Tartós vastagság

2015. június 22.

A legtöbb nő nincs megelégedve teljesen magával, és beszélhetünk akár a legapróbb részletről is, a tökéletességet nagyon nehéz elérni saját mércénkkel. Így van ez a szánk tekintetében is, hiszen melyik hölgy nem szeretne igazán vastag, dús, szexi ajkakat. Sokan azonban nem merik bevállalni a változtatást, hiszen attól tartanak, hogy ez kimeríti majd őket – anyagilag is.

Míg más testrészünkön a vékonyság a cél, ebben az esetben szeretnénk vastagságot, méghozzá tartósan. A PermaLip ajakimplantátum segítségével azok előtt is kitárult egy új ajtó a változtatás lehetősége felé, akik eddig attól tartottak, hogy nem fogják bírni anyagilag. Ez az eljárás ugyanis – szemben az ajakfeltöltéssel, ahol ténylegesen akár félévente is költenünk kell arra, hogy szánk mindig számunkra megfelelő legyen –igencsak tartós eredményt ad, hiszen az implantátum soha nem szívódik fel, így korlátlan ideig megmarad.

Ajakplasztika Permalip

Ezzel együtt pedig attól sem kell félnünk, hogy túl mű vagy akár nevetséges lesz az új szánk kinézete. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis tökéletesen illik majd hozzánk, hiszen a beavatkozást megelőzően, a plasztikai sebész segítségével kerül kiválasztásra az, hogy milyen méretű, illetve formájú legyen, saját adottságainknak megfelelően. A végeredmény ezért nem csak vastag ajak lesz, hanem esztétikus és természetes hatású is.

Nem kell tehát tartanunk attól, hogy félévente muszáj lesz feltöltésre vagy korrigálásra járnunk, így nem lesz szükséges majd költenünk sem újra és újra vagyonokat arra, hogy olyan szánk lehessen, amilyenre eddig vágytunk. Ráadásul valljuk be, mindenkiben van egy kis félsz, bármilyen beavatkozás előtt áll, ezért persze az sem mindegy, mennyire gyakran kell befeküdnünk a sebész kezei alá. A PermaLip ajakimplantátum beültetése körülbelül 30 percet vesz igénybe, és egyszeri alkalom az egész. Ne féljünk hát meghozni a döntést, merjünk változtatni, és ha már ezt megtesszük, válasszuk a számunkra legkedvezőbb megoldást!


> További információk, árak - PermaLip ajakimplantátum

> Előtte-utána képek

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940