Formás gondok

2016. november 07.

A nőiesség alapkövei a szép formák és idomok, melyek persze nem csak a férfiak csodálatát váltják ki. A keblek pedig nem csupán a csábítás legfontosabb elemei közé sorolhatók, hanem nyugodtan kijelenthetjük, hogy tényleg az egyik legnagyobb hangsúlyt kapó szereplők, mind a divatban, az öltözködésben, mind a megjelenésben, és természetesen a párkapcsolat terén is.

A leggyakoribb baj általában az, hogy túlságosan kicsinek találjuk kebleinket, és ezért nem érezzük annyira jól magunkat a bőrünkben. Viszont sokkal nagyobb problémát jelenthet, ha a formájával nem vagyunk kibékülve. Hiszen attól, hogy a mellek picikék, még mindig lehetnek szép formásak, azonban, ha az alakjával van gond, az még nagyobb sebet ejthet az önbecsülésünkön.

Sőt, nagyon sokszor előfordul az is, hogy a sors bőkezűen bánt valakivel a keblek méretét illetően, mégis elégedetlen azzal, ahogy kinéznek. Számos befolyásoló tényező is hat ezen felül nőiességünk főszereplőire, mint például az öregedés, a hormonális változások, vagy a várandósság és az azt követő szoptatás időszaka. Ezeket a problémákat ráadásul nem lehet a szőnyeg alá seperni, hiszen nap mint nap szembesülünk velük. Nehéz lehet a melltartó választás, az pedig, hogy párkapcsolatunkba ne vigyen semmilyen zavart, szinte kizárt.

A mellplasztika személyre szabott megoldásokkal siet a hölgyek segítségére. A mellnagyobbítás nem csak méretben, hanem formában is tökéletesítheti kebleinket, ráadásul széles választási lehetőségekkel. Mivel minden a páciens saját adottságaihoz mérten történik, mindenképpen csinos és természetes végeredményre számíthatunk. Akiknél az idő múlása, vagy akár a szülés okozta megereszkedés inkább a probléma, azok számára a mellfelvarrás jelentheti a tökéletes segítséget. Ezek mellett természetesen vannak olyan helyzetek is, amikor a két beavatkozás ötvözése adja meg majd a legszebb eredményt.

Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, pontosan mit is szeretnénk, és mi lenne számunkra a megfelelő, muszáj a plasztikai sebésszel értekeznünk. Az EstheticHungary Klinikán ezt mindenki megteheti ingyenes, személyes konzultációk során, ahol minden kérdésre és aggályra is választ kaphatunk. Aki pedig egy nyilvános blogon keresztül beszámol a mellnagyobbítása történetéről, az 10%-os kedvezményben is részesül.

 

> Mellnagyobbítás történetek

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940