Szép dekoltázsra vágyik?

2017. augusztus 14.

Női keblek. Nőiessé tesznek, vágyakat ébresztenek, az anyaság egyik legfontosabb feladatát látják el és még rengeteg olyan tényt sorolhatnánk fel, melyek mind azt mutatják, hogy a hölgyek eme testrésze mennyire sok, különféle módon van jelen életünkben, és milyen erős szerepkörben.

A dekoltázs képes önbizalmat adni, ugyanakkor sajnos az ellentéte is bekövetkezhet, amikor valakinek valamilyen problémája van vele. Ez a probléma lehet a méretével, az alakjával, esetlegesen az idő múlása vagy éppen a szülés hátrahagyott nyomainak egyre zavaróbb jelenlétével. Amennyiben egy nő nem elégedett a kinézetével, főként nőiességének ékköveivel, akkor bizony az nagyon komoly gondokhoz vezethet.

Nem csak esztétikailag lehet ugyanis zavaró, ha elégedetlenségre ad okot dekoltázsunk, hanem sokkal komplexebb problémát is eredményezhet. Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, akkor lelki zavarok jöhetnek elő, szégyenlősség alakul ki, ami nem csak a hétköznapi életre van kihatással, hanem bizony a magánéletre, a párkapcsolatokra is komoly negatív bélyeget nyomhat.

 

 

Kebleink megjelenésének orvoslására azonban létezik tökéletes segítség, hiszen a mellplasztika mindennemű gondunkat megoldhatja. A mellnagyobbítással a mellek méretén kívül a formáján is alakíthatunk, illetve kiegészíthetjük ezt az eljárást a mellfelvarrással, amit természetesen akár külön is elvégeztethetünk a problémánktól függően.

Az EstheticHungary Klinikán a különböző esztétikai beavatkozások között megtalálható a mellplasztika is, melyen belül mindenki a saját elképzelései szerint tudja kiválasztani, pontosan mit is szeretne elvégeztetni magán attól függően, hogy milyen eredményt akar elérni. Ehhez természetesen minden esetben kapnak segítséget a páciensek az ingyenes konzultáció során, ahol a plasztikai sebésszel minden egyes pontot átbeszélve hozhatják aztán meg a döntést.

A mellnagyobbítás most ráadásul nyári kedvezményprogram keretein belül igényelhető egészen szeptember 31.-ig, amit érdemes kihasználni, hiszen nem csak kinézetünkkel és lelkünkkel, hanem pénztárcánkkal is jót teszünk, ha most döntünk a beavatkozás mellett. A végeredmény mindenképpen kifizetődő lesz, hiszen a rengeteg, eddigi páciens véleménye alapján a blogokban elégedettségről és felszabadult örömről olvashatunk, melyért az új kinézet, és annak minden bája tehető felelőssé.

 

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940