Morcos tekintet

2014. július 15.

Bizonyára sokak számára ismerős a probléma, hogy akármennyire is jó kedvünk van, mégsem tudjuk ezt annyira mutatni szemeinkkel, mint amennyire szeretnék. Pedig a szem mosolygásánál nincs is szebb, és a legzavaróbb az, ha azt hiszik rólunk, rosszkedvűek vagyunk, pedig ez nem így van.

A morcos szempár sajnos olyan karaktert tud adni arcunknak, melyet nem szeretnénk, és a legnagyobb baj az, hogy igazán küzdeni ellene nem tudunk. Ha valakinek a felső szemhéjánál kialakul a csüngés, az alsónál a mély táskák, már nagyon más képet ad sajnos arckifejezése. Ha emellé társul még a két szemöldök közti mély árok, akkor pedig már senki sem mossa le rólunk, hogy morcosak vagyunk.
 

morcos szempár - esthetichungary


Ha arckifejezésünk már nem a régi attól, hogy ezek a változások végbe kezdenek menni rajtunk, akkor az ellen már nem nagyon nyújt segítséget a sok kence és kozmetikum alkalmazása. Ilyen esetekben a biztos megoldást a szemhéjplasztika jelentheti. Ne ijedjünk meg a plasztika szótól, hiszen ez a beavatkozás nem természetellenessé tesz minket, hanem egyszerűen megoldja mindazon problémát, amit a fentiekben ecseteltünk, és visszakaphatjuk régi, mosolygós, fiatal arcunkat.

A felső szemhéjplasztika segítségével megszűntethető a csüggés, ami szinte már eltakarva nagy részét, lógott rá a szemünkre. Az alsó szemhéjplasztika után köddé válnak a szem alatti táskák, és a szarkalábak. A botox injekciós kezelés pedig eltűnteti a két szemöldök közti, haragos arckifejezést eredményező árkot, illetve a homlok többi ráncát is, melyek kialakulhatnak azáltal is, hogy a csüggő felső szemhéj miatt felhúzzuk homlokunkat.

Ezek az eljárások nem csak fiatalítanak bennünket, hanem például látásunk is javulhat, és mindenképpen jobban fogjuk érezni magunkat, ha tükörbe nézünk. Nem kell többé hallgatnunk, hogy mi a bajunk, miért vagyunk morcosak, hiszen ha mosolygunk, akkor nem csak szánk húzódik szélesre, hanem szemeink is ragyoghatnak újból.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és a többi szépészeti eljárást az EstheticHungary Klinikán!

> Szemhéjplasztika előtte-utána képek