Éveket fiatalodhat!

2017. március 06.

Talán legelőször az arcbőrünkön vesszük észre, ha az idő múlása nyomokat kezd hagyni rajtunk. A szemek környékén, a száj vonalán és a homlokon indul meg legkorábban a ráncosodás, mely aztán hirtelen csak egyre rosszabb lesz. De mit tehetünk ellene?

Arcunk bőre ráadásul az egyik legkiszolgáltatottabb, hiszen sosem fedi ruha, soha nem takarja el semmi, és bizony a belső hatások is nagyban befolyásolják kinézetét. Amennyiben életmódunk is zsúfoltabb, és nem tudunk odafigyelni a megfelelő mennyiségű alvásra, vagy a megfelelő minőségű táplálkozásra, az még inkább gyorsítja ezeket a folyamatokat. És akkor nem beszéltünk még az alkoholról, vagy a dohányzásról.

Egy biztos, a ráncosodásért nem csak az öregedés a felelős, hanem bizony mi tudnánk esetleg késleltetni. A mai, rohanó világban azonban kész csoda, ha valaki elegendő időt tud szánni nem csak a helyes életmód betartására, hanem talán még arra is, hogy ápolja arcbőrét.

 

 

A ráncok, ha egyszer megjelentek, eltűnni többé nem fognak. Amint észrevesszük őket, próbálkozhatunk egyes kozmetikumokkal, hogy ne fajuljon még tovább a helyzet, de sokszor ez már csak kósza próbálkozás. Ha pedig átveszik a hatalmat arcunkon az egyre mélyülő redők, az már lelkileg is meg tudja viselni az embert.

Akár éveket is fiatalodhatunk viszont az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között fellelhető szálbehúzásos arcfiatalítás segítségével, mely mindenki számára visszaforgathatja az idő kerekét. Az eljárás tulajdonképpen saját bőrünk megújulását eredményezi, tehát nem kell félni attól, hogy látszik majd az idegenkezűség arcunk kinézetében. Teljesen természetes lesz majd a hatás, így senki nem fogja észrevenni, hogy egy esztétikai eljárás állhat a háttérben. Csak az fog feltűnni mindenkinek, mennyire kicsattanóan szép arcbőrünk.

A beavatkozást követően – melyet helyi érzéstelenítésben végeznek – már azonnal érzékelhető a változás, mely aztán az idő múlásával fog kiteljesedni, körülbelül 6 hónappal később. A bőr fokozatosan lesz üde, puha és rugalmas, miközben a ráncok visszahúzódnak. A hatás pedig akár 2 éven keresztül is kitarthat, tehát egy hosszú távú, és egyben szemet gyönyörködtető eredményről beszélhetünk. Ne habozzon, fiatalodjon akár éveket!

 

>Árak, További információk a finomszálas arcfiatalításról

Keresse fel az EstheticHungary Klinika rendelését, hogy többet megtudhasson az eljárásról!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940