Az elégedettség megfizethetetlen

2017. május 15.

Vagy mégsem? Az EstheticHungary Klinika jelenleg is tartó kedvezményének köszönhetően nem is lehetne kifizetődőbb most a változás! A legtöbb nő a dekoltázsa miatt érez elégedetlenséget, mely aztán könnyen átcsap szorongássá is. A megoldás nem csak lelkileg és fizikailag lesz felemelő, hanem a pénztárcánkat is megkíméli!

A mellnagyobbítás  - egyéb esztétikai szolgáltatásokkal egyetemben – még mindig 2016-os árakon elérhető a Klinikán, melyhez csupán annyit kell tennünk, hogy május 31.-ig jelentkezünk ingyenes konzultációra. Az biztos, hogy sem anyagilag, sem más szempontból nem fogjuk megbánni, ha most döntünk a változtatás mellett.

 

szorongás

 

Nagyon sokakban alakul ki szorongás pont amiatt, mert egyszerűen nem érzik jól magukat a bőrükben. A gyengébbik nem legfontosabb és tulajdonképpen a nőiesség legjelentősebb elemei a női keblek, melyekkel ha valami nem stimmel, akkor az igazán mély nyomokat képes hagyni az emberben. Legyen szó csak a méretéről, vagy az alakjáról, de beszélhetünk az idő nyomairól is, minden esetben komoly zárkózottságot eredményezhet, ha nem látjuk szépnek és nőiesnek magunkat miattuk.

A legtöbb esetben a mellnagyobbítás már önmagában megoldja akár az összes problémánkat, de amennyiben szükséges, akkor mellfelvarrással is kombinálhatjuk, hogy a számunkra legtökéletesebb eredményt elérhessük. Az EstheticHungary Klinika egyik legfőbb elve a természetesség, melyet követve igazán szép és esztétikus dekoltázst kaphatunk majd.

Mindennek az a nyitja, hogy a műtétet ingyenes, személyes konzultáció előzi meg, melynek során mindent átbeszélhetünk a plasztikai sebészünkkel, többek között azt is, hogy milyen formájú és méretű implantátumokat válasszunk. A legtöbben bizonytalanok ebben a kérdésben, éppen ezért fontos és jó, hogy szakértő segítséget kapjanak a választáshoz.

A beavatkozást követően a páciensek kivirulnak, elkezdik szeretni a testüket, hiszen ami eddig frusztrálta őket, az végre megoldást nyert. Az elégedett arcok pedig egyszerűen mindent elárulnak, ami tényleg megfizethetetlen és mindent megér. A jelenlegi kedvezménnyel pedig még könnyebben elérhető ez a csodás változás.

 

Még több részletért látogasson el honlapunkra:

http://esthetichungary.hu/

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940