Szexualitás ajkakban mérve

2015. február 28.

Arról már beszéltünk korábban, hogy a száj igencsak sok részletet képes felfedni rólunk. Elsősorban persze saját mimikánk mutat olyan dolgokat, melyek az érzelmekről, hangulatunkról árulkodnak. De sokak szerint a személyiségre is következtetni lehet abból, hogy kinek milyen formájú, nagyságú ajkai vannak. Azt azonban kevesen gondolnák, hogy a szexualitásról is hordoznak információkat.

Szexi ajkak - EstheticHungary Plasztikai sebészetA telt ajkak forró, szenvedélyes együttléteket ígérnek, sokszor akár szerelem nélküli kalandokat is bevállal tulajdonosuk. A vékony ajkúak ezzel szemben zárkózottabbak, nehezen engedik el magukat a szexben is. Persze, amint ez megtörténik, bizony hirtelen változás következik be az ágyban.

Az sem mindegy, melyik ajkunk a vékonyabb. Ha a felső, akkor az egyén inkább a stabil kapcsolatokat kedveli, nem űzi a kalandokat. A saját párjával persze képes elengedni a gátlásokat, de addig bizony hosszú az út. Amennyiben az alsó ajak a keskenyebb, az pont az előző személyiség ellentéte. Eszerint inkább a futó kapcsolatok érdeklik, nehéz számára a stabilitás. A változatosság híve a szexben is, és kifejezetten szereti a spontán játékokat.

Természetesen ez csak általános tanulmány, nem mindenkire igazak a fent állítottak. Az biztos, hogy ajkainknak központi szerepe van a szexuális életben, és nem véletlenül alakult ki a fenti teória. Persze vannak olyan esetek, amikor valaki egyszerűen „nem is fér a bőrébe”, és személyisége abszolút más ajkak iránt vágyódik. Nem véletlen, hogy sokan elégedetlenek a szájuk vastagságával, formájával. Akik ezen változtatni szeretnének, valószínűleg belül is máshogy éreznek. Az érzékiség, a szenvedélyesség és az erotika süt le mindazok arcáról, akik mindenképpen teltebb ajkakat akarnak magukénak.

A PermaLip ajakimplantátum egy tökéletes, esztétikus és gyönyörű eredményt adó megoldás a száj teltségének és alakjának megváltoztatására. Aki átesik egy ilyen beavatkozáson, teljesen biztos, hogy minden téren kiteljesedik személyisége és élete.

 

> Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát


Ingyenes konzultációs időpontfoglalás: 06 30 552-0940

 

EstheticHungary Klinika
www.esethetichungay.hu