Furcsa fotók

2017. június 05.

Manapság teljesen mindennapos, hogy egyéni vagy csoportos szelfik néznek velünk farkasszemet, amikor az interneten közösségi oldalainkat bújjuk. Az már viszont kérdéses, hogy az ezen belül egyre inkább elterjedő szokások mennyire mondhatók jónak és előnyösnek. Sokan bizony azt hiszik, hogy éppen vonzóbbnak hatnak, miközben sajnos pont az ellentéte történik.

A szépség nagyon tág fogalom, és inkább szubjektív megítélésről lehet beszélni, ha feltesszük a kérdést, kinek mi számít szépnek. Mégis vannak adott korra jellemző ideálok például, mint ahogyan olyan szokások is, melyeket az alapján alakítunk ki, mit tartunk vonzónak.

Az nem kérdés, hogy a telt ajkak mindig is a nőiesség, az erotika és a bujaság legnagyobb képviselői és előcsalogatói voltak, azonban az, hogy milyen módon lesz valakinek szép, vastag ajka, már más kérdés. Ugyanis nem mindenki olyan szerencsés, hogy saját adottságaként tekinthet húsos szájára, és aki vékony, keskeny ajkakkal néz nap mint nap szembe a tükörben, az bizony nagyon lehangoló lehet.

 

csücsörítős fotók

 

Ilyenkor születnek meg a különböző trükkök, melyeknek segítségével – több-kevesebb sikerrel – dúsabbnak tűnhetnek ajkaink. Legyen szó sminkelési trükkökről, ahol a rúzs az ember jobb kezeként teljesít szolgálatot - de csak akkor, ha ügyesen használjuk – vagy olyan rossz próbálkozásokról, melyek nem is sejthető, hogyan jutnak egyes emberek eszébe. Ilyen például a száj harapdálása, hogy megduzzadjanak ajkaink.

A mai, egyik leginkább szembetűnő és leggyakoribb szokás – mely mindenkire rá van bízva, hogy pozitív vagy negatív – a lányok csücsörítős önfotózgatása. A száj összpontosítása ugyanis egyrészt vastagabbnak mutathatja az ajkakat, másrészt pedig a puszi formálása is nagyon közel áll ehhez a mimikához, mely szintén csábos lehet – egyeseknél. A legnagyobb baj ezzel az, hogy tucat számra készülnek az ugyanolyan fotók, és sajnos nagyon sok esetben ahelyett, hogy vonzó lenne ez a próbálkozás, inkább nevetségessé és egyáltalán nem egyénivé teszi azt, aki így próbál meg modellt állni a fényképezőgépnek.

Ahelyett, hogy a fent leírt módszerekkel próbálnánk növelni, vagy éppen vastagabbnak feltüntetni ajkainkat, inkább válasszuk azt a megoldást, mely tartósan, esztétikusan és természetes hatással segít ebben. A PermaLip ajakimplantátum olyan gyönyörű ajkakat képes varázsolni, melyek egyrészt úgy mutatnak, mintha mindig is ilyen szánk lett volna, másrészt pedig buja vonzerővel öltöztetik majd arcunkat.

 

> További információk, árak - PermaLip ajakimplantátum

> Előtte-utána képek

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940