Önbizalom nélkül

2016. szeptember 26.

Nyugodtan kijelenthető, hogy a hölgyek többsége sosem elégedett teljesen magával. Azonban, ha ez már annyira nagy mértékeket ölt, hogy az önbizalom, vagy akár a párkapcsolat terén csorbát ejt, akkor nem legyinthetünk rá, hanem muszáj megoldást keresnünk. A legtöbben még mindig a kebleikkel elégedetlenek, ami egyenes út az említett problémákhoz.

Az EstheticHungary Klinika nagyon fontosnak tartja, hogy minden leendő páciens teljes mértékben megismerje azt, hogy melyik műtét mivel jár. Talán az egyik legtökéletesebb megoldás erre az, ha nem csak a plasztikai sebész segít ebben a konzultációk során, hanem még előtte olvashatunk olyan történeteket, melyeket azok írtak, akik már átestek az egészen.

Minden bizonnyal a döntés meghozatala az egyik legnehezebb momentum. Ilyenkor tényleges támaszt nyújthat, ha mások tapasztalatain keresztül kapunk egy kis segítséget, és nem érezzük egyedül magunkat helyzetünkben. Hiszen amint elolvassuk a történeteket, kitisztul a kép, hogy nem csak mi küzdünk ezekkel a problémákkal.

Az eddig megszületett blogok szinte mindegyikében azt böngészhetjük ki a betűk közül, hogy az önbizalomhiány a legnyomósabb indok, ami miatt a mellnagyobbítás segítségét választották a páciensek. Sokakban már akkor körvonalazódik a vágy a nagyobb mellek után, amikor felcseperednek, és szemet szúr, hogy a sors bizony nem áldotta meg őket dús keblekkel. De általában erre az érzésre jön még egy két lapáttal más okból kifolyólag is negatívumokból.

Nem egy történetben találkozhatunk a fogyással és a testsúly ingadozással, ami bizony nagymértékben befolyásolja a keblek méretét, és alakjukban is változásokat eredményez. Másoknál a szülés hoz magával olyan átalakulásokat, melyekkel aztán lassan már nem tudnak megküzdeni. A legnagyobb problémát pedig az jelentheti, ha mindezek elvezetnek ahhoz, hogy az önbizalom teljesen lecsökken. Ez ugyanis gondot okozhat a párkapcsolatban is, illetve olyan hétköznapi dolgokban, mint például az öltözködés, vagy egy uszoda meglátogatása.

Egy biztos, amennyiben ilyen mértékben elégedetlenek vagyunk magunkkal, meg kell hoznunk a döntést, ha változtatni szeretnénk. Az EstheticHungary Klinika ráadásul továbbra is fenntartja azt a 10%-os kedvezményt a mellnagyobbítás költségéből, melyben mindenki részesülhet, aki saját blogon keresztül elmeséli történetét, segítve ezzel a további leendő pácienseket.

 

> Mellnagyobbítás történetek

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940