Belestünk egy konzultációra

2017. szeptember 25.

A mellnagyobbítás területén fantasztikus újítást jelent a Crisalix 3D program, melynek segítségével teljesen másképp láthatjuk, milyen lesz a végeredmény. Míg eddig csak az implantátumokat nézhettük meg és próbálhattuk ki, most a fényképes modell segítségével, saját anatómiánknak megfelelően láthatjuk, milyen is lesz majd új kinézetünk. Kíváncsiak voltunk, hogyan is zajlik ez!

Ahhoz, hogy ezt az élményt le tudjuk írni, megkérdeztük egy kedves leendő páciensünket a részletekről, mondja el saját szemszögéből a konzultációval kapcsolatos tapasztalatait:

„Amikor megérkeztünk a Klinikára párommal, egy nagyon barátságos és kedves közeg fogadott bennünket. Nem is kellett várnunk szinte semennyit sem, Vancsó doktor úr azonnal behívott minket. Nagyon szimpatikus volt, és átbeszéltünk minden apróságot, aztán jött az izgalmasabb rész.

 

 

Pár fotó után egy tablet segítségével meg tudtam nézni, hogy milyen is lesz a testem, a választott implantátum behelyezése után.

 

 

Megmondom őszintén, hogy ez a része is nagyon tetszett, viszont az is nagyon jó volt, amikor egy különleges melltartó segítségével magamra is vehettem a már kiválasztott implantátumokat. Valószínűleg azonban a döntéshez ez kevés lett volna. A Crisalix ugyanis azt is megmutatta, mit fog rejteni a ruhám majd, így sokkal könnyebb volt határozni, melyiket szeretném.

 

 

A páromat is pontosan ezért nyűgözte le jobban a képen látható eredmény. Persze gondolom, hogy azért is, mert a speciális melltartó nem a legvágykeltőbb kellékek egyike, de az biztos, hogy sokkal inkább bele tudtuk képzelni magunkat a kép alapján, milyen lesz a végeredmény. Mindenesetre ezt vártuk a legjobban, hogy láthassuk, mire is számíthatunk majd. Egyébként a jó az, hogy támogat, és mindenben teljesen megegyezett a véleményünk. Ugyanazt a méretet és ugyanazt a formát választottuk mind a ketten, bár ezt csak később tudtam meg, mert kértem, hogy a konzultáció alatt ne nagyon szóljon közbe.

Természetesen izgultam a konzultáció előtt, hogy milyen lesz, de a szimpatikus munkatársak és megnyerő környezet ezt teljesen el is feledtették velem. Igazi félelem tulajdonképpen csak amiatt van bennem, mert rettegek az előzetes, szükséges vizsgálatok során kiderülő, bármilyen problémától – sajnos hipochonder vagyok. Így akkor fogok megnyugodni igazán, ha már tolnak be a műtőbe. A végeredménytől és attól, hogyan fogok majd kinézni, egyáltalán nem félek, hiszen pontosan azt láttam a konzultáción, amit szerettem volna. És a Doktor úr kijelentése, miszerint „szépből könnyű lesz még szebbet varázsolni”, minden aggályomat ki is törölte.

A műtétre valószínűleg novemberben kerül majd sor, amit már egyszerűen alig várok!”

Az EstheticHungary Klinika konzultációin tehát már lehetőségünk van arra, hogy ne csak az implantátumokat próbálgassuk ki, hanem a végeredményről kapjunk olyan képet, mely alapján biztosabbak lehetünk a döntésünkben, hiszen a Crisalix 3D-ben mutatja meg virtuálisan, mire számíthatunk. Ez mindenképpen megkönnyíti a helyzetünket.

Keressen minket bizalommal, és jelentkezzen még ebben a hónapban, hogy díjmentesen próbálhassa ki ezt a lehetőséget!