Ajakvastagítás kedvezményesen

2017. február 20.

Az elmúlt hetekben már többször említettük, hogy sajnos a különböző adóváltozások miatt a szépészeti beavatkozások árai is növekedni fognak. Az EstheticHungary Klinika azonban február végéig kínál elérhetőbb, baráti árakat számos szolgáltatására. Így az ajakvastagítás is 2016-os árakon igényelhető még február 28.-ig!

A mellnagyobbítás, a szemhéjplasztika és a botox kezelés mellett az ajakplasztika is kedvezményes áron vehető igénybe még ebben a hónapban. Az bizonyos, hogy mindenképpen megéri tehát még most jelentkezni, hiszen a tavalyi árak mellett még további könnyítések is választhatók a plasztikai beavatkozás anyagi oldalának rendezéséhez.

Az EstheticHungary Klinikán kínált ajakvastagítás ráadásul egy olyan forradalmian új technológia, mely nem csak esztétikusan, hanem tartósan oldja meg a vékonyabb száj problémáját. Köztudott, hogy a női keblek és a fenék után nagyon elől haladnak a rangsorban az ajkak is, ha a nőiesség csábító oldalát nézzük. Mivel a száj az arc egyik központi része, így nem véletlenül szeretne mindenki magának dús és telt ajkakat. Azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy ez adottságként vele szülessen. Nagyon sokan vannak például, akik azért nem is használnak soha rúzst, mert úgy érzik, nincs mit kiemelniük szájukon.

 

 

A keskeny, vékony ajkak ráadásul sok esetben olyan irányba viszik el az egész arc karakterisztikáját, amit nem érez magáénak igazán viselőjük. Többször szigorúbb és komor vonásokat is eredményezhetnek ugyanis a nagyon vékony ajkak. De a PermaLip ajakimplantátum segítségével ez már a múlté!

A beavatkozás során a saját igényeinknek és persze adottságainknak megfelelő, és korábban a plasztikai sebésszel leegyeztetett méretű és formájú implantátumok kerülnek ajkainkba. Az, hogy csak az alsó, vagy csak a felső ajaknál szükséges-e a változtatás, vagy éppen mind a kettőn, szintén páciensfüggő, és természetesen bármelyik variáció kivitelezhető. A gyors, és csupán helyi érzéstelenítést igénylő műtét eredményeként gyönyörű, telt ajkakat kapunk majd.

Ne habozzon tehát, döntsön még most, és használja ki ezt a kihagyhatatlan kedvezményt ahhoz, hogy aztán csábos szájjal mosolyoghasson majd a világra!

 

> További információk, árak - PermaLip ajakimplantátum

> Előtte-utána képek

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940