Gyors és kedvezményes ránctalanítás

2017. május 01.

A hétköznapi élet során nem is gondolunk bele, hogy az arcunk izmait milyen gyakran – szinte folyamatosan – használjuk. Persze itt nem érzünk izomlázat, ahogy a többi testészünkben, ezért talán tényleg nem is lehet belegondolni ebbe. Viszont pontosan a sok mimika miatt arcunkon látszódik meg minden apró jele annak, hogy az idő bizony halad.

A ráncosodásnak leginkább a szemeink környéke és a homlokunk van kitéve. Mivel napközben tényleg szinte megállás nélkül munkálkodnak az arcizmok, éjjel pedig alvás közben sem tudunk figyelni arra, hogyan fekszünk, és azzal hogyan gyűrjük még inkább össze redőinket, így nagyon hamar megindulhat a fent említett ráncosodás folyamata.

És akkor még nem is beszéltünk az életmódról, a táplálkozásról vagy éppen a dohányzásról, melyek szintén negatív befolyással bírnak arcunk állapotát tekintve is. A dinamikus ráncok nagyon sokszor akár éveket is szabhatnak a nyakunkba, hiszen haragosabb tekintetet és mély homlokredőket eredményeznek. Ezek megszüntetésére a hagyományos módszerű ránctalanító kezelés az egyik leggyorsabb megoldás.

 

botox kezelés

 

Az eljárás során toxinnal bénítják le az izmokat átmenetileg a homlokon, illetve a két szemöldök közötti részen, melynek következtében a dinamikus ráncok megszűnnek. Mindenki tart attól, hogy emiatt eltűnnek majd a saját mimikái, de ettől nem kell félnünk, hiszen ez a hatás tényleg csak átmeneti, arcunk izmait ugyanúgy fogjuk tudni használni, mint előtte. A bőrünk viszont kisimul, szép, feszes és üde lesz, melynek hatására nyugodtan le is tagadhatjuk azokat a fránya éveket. Ráadásul nagyon sok esetben még olyan járulékos, pozitív hatása is lehet a fiatalító beavatkozásnak, hogy a túlzott izomtónusokból fakadó, sokszor gyötrő fejfájást is megszünteti.

Az EstheticHungary Klinikán most nem csak gyorsan, hanem kedvezményesen is igénybe vehető ez a jótékony kezelés. A maximum 20 percig tartó beavatkozás hatása 4-6 hónapig is tarthat, köszönhetően a csúcsminőségű hatóanyagnak. A rengeteg pozitív tulajdonság mellet aki most május 31.- ig jelentkezik ingyenes konzultációra a Klinikán, az bruttó 75.000.- Ft árban igényelheti a fiatalító kezelést, ami kihagyhatatlan ajánlat mindenkinek, aki meg szeretne szabadulni a ráncaitól.

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940