Csss! – Intim téma

2016. december 12.

Teljesen természetes, hogy az intim részeinket érintő problémák tabu témának számítanak, talán még a hozzánk legközelebb állókkal, a legjobb barátnőnkkel, de még párunkkal sem tudjuk megbeszélni ezeket. Azonban nem szabad annyiban hagyni, ha valami nem stimmel, hiszen az még komolyabb gondokat eredményezhet.

Bár a nők egymás között imádnak csacsogni akár még a legbensőbb hálószobatitkokról is, létezik olyan téma, melyet nem osztanak meg még egymással sem. De kihez lehet fordulni ilyenkor? A legjobb, amit tehetünk, hogy szakértő segítséget kérünk problémánkra, és higgyük el, ugyanúgy, ahogy a nőgyógyászunk előtt képesek vagyunk gátlásainkat leküzdeni, ebben az esetben is menni fog ez.

A kisajkak aránytalan megnagyobbodása nem csak azért okozhat szégyenérzetet, mert esztétikailag zavaró, hanem azért is, mert sok esetben olyan kellemetlenségekkel szembesülünk a mindennapok folyamán, melyek érzékenyen érinthetnek minket. Legyen szó egy fürdőruháról, vagy egy szűk nadrágról, sajnos előfordulhat, hogy ezek viselését is nélkülöznünk kell ilyen esetekben, arról nem is beszélve, hogy ruha nélkül pedig főleg nem merünk mutatkozni. Mondani sem kell, hogy ez utóbbi milyen komoly problémákat állíthat fel a párkapcsolatunkban.

Létezik azonban egy tökéletes segítség, az intimplasztika. Az eljárás során megváltoztatható a kisajkak mérete és alakja is, pontosan olyan mértékben és formában, hogy a későbbiek során soha többé ne kelljen rejtegetnünk magunkat. A végeredmény szép és esztétikus lesz, ami egyben azt is jelenti, hogy nem kell már megküzdenünk nap mint nap a korábbi kellemetlenségekkel.

Nagyon sokan érintettek ebben a témában, így nem szabad, hogy ciki legyen szakemberhez fordulni vele. Mivel a plasztikai sebész előtt nem lesz új keletű a probléma, ezért nyugodtak lehetünk, és aggályainkat, gátlásainkat félretéve beszélhetünk gondunkról. Természetesen, mint minden plasztikai műtét előtt, az intimplasztikát is megelőzi ingyenes, személyes konzultáció, melynek során minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk, további nyugalmat és erőt kapva ezzel a következő lépéshez.

A műtét után pedig biztosak lehetünk abban, hogy többé nem lesz semmilyen gondunk, melyet egy eddig mélyen rejtett probléma okozott. Felszabadultak és elégedettek lehetünk ezután, és nem kell tartanunk a kellemetlenségektől, intim témákban sem.

 

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552 0940