Ősszel a legjobb

2014. október 02.

A ronda anyajegyekről már szót ejtettünk, hogy mennyire kellemetlen látványt tudnak nyújtani, és épen ezért mennyire takargatja magát az, akinek magán kell viselnie őket. Emellett nagyon fontos megemlíteni, hogy az anyajegyek sokszor veszélyt is jelentenek, hiszen ha elváltozást fedezünk fel rajtuk akár színben, akár formában, bizony az nagy gondot is jelezhet.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy aki ilyen elváltozást észrevesz magán, az egyből vizsgáltassa meg anyajegyeit, mert ha korán felismerik a bajt, akkor lehet tenni ellene. Hogy nevezzük nevén a dolgokat, az elváltozott anyajegyek melanómát, vagyis rosszindulatú daganatot is jelenthetnek. Ez sokszor magától is kialakulhat, de elősegíthetjük túlzásba vitt napozással, vagy szolárium használattal is.
 

Anyajegy eltávolítás


Viszont akár ezt is megelőzhetjük azzal, ha azokat az anyajegyeket, melyek esztétikailag is zavarnak minket, leszedetjük. Ennek az eljárásnak az elvégzéséhez a legalkalmasabb évszak az ősz. Mivel ilyenkor már nincsen annyira meleg, a sebek gyorsabban gyógyulnak, így ebben az évszakban a legjobb, ha belevágunk.

Az EstheticHungary Klinikán elvégzett anyajegylevételeket ráadásul úgy végzik el, hogy a lehető legoptimálisabb legyen a hegek lefutási iránya, így a páciensnek nem kell tartania attól, hogy az anyajegyek helyét csúnya vagy kellemetlen sebekhelyek veszik majd fel, hanem nyugodt lehet, hogy a hegek szépen és gyorsan be fognak gyógyulni.

Ne várjunk hát sokat azzal, hogy a nem kívánt anyajegyeket leszedessük magunkról, hiszen ez az időszak a legjobb ennek a szépészeti beavatkozásnak az elvégzéséhez. Utána nem csak esztétikailag fogunk jobban tetszeni magunknak, hanem nyugodtabbak is lehetünk abban a tekintetben, hogy a meglévő anyajegyekből kialakuló melanóma esélye már nem fenyeget minket, legalábbis ott nem, ahol elvégezték rajtunk az eltávolítást.

 

> További információk