Nőies idomok

2016. április 05.

Akármennyire is azt hisszük, hogy a női mellek inkább az ellenkező nem szemeit vonzzák magukra, tisztában kell lennünk azzal, hogy a hölgyek körében - legyen szó akár sminkről, öltözködésről, vagy éppen a dekoltázsról -, bizony sokkal fürkészőbb tekinteteket tudhatunk magunkénak. A keblek méretük és formájuk alapján ugyanis női társaink elismerését is kivívhatják, és valljuk be, ez az igazi siker.

Most, hogy közeledik a jó idő, még többször találkozhatunk szép dekoltázsokkal, és saját magunk is egyre inkább merészkedhetünk kivágott holmik viselésével. Ahhoz azonban, hogy ezt valóban megtegyük, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk saját adottságainkkal, testünk részleteivel. A legfontosabb hozzávaló pedig a nőies megjelenéshez nem más, mint az önbizalom és a kisugárzás.

Mellnagyobbítás

Ez azonban hiányozhat, ha valaki nem elégedett saját kinézetével. Márpedig rengetegen rejtegetik inkább magukat pont azért, mert számukra nem szép, vagy éppen nem elég nagy, nem elég formás a mellük. Természetesen vannak, akiknek jól állnak a pici keblek, és ennek megfelelően képesek is arra, hogy kisugárzásuk segítségével, tökéletes nőiességgel hordják dekoltázsukat, de valljuk be, szinte mindenki számára - és persze itt mindkét nemre gondolunk – a telt idomok jellemzik az igazi nőt.

Az EstheticHungary Klinika olyan megoldásokat nyújt a mellplasztika fogalmán belül a hölgyeknek, melyek között mindenki megtalálhatja, hogy számára mi jelentené a legnagyobb segítséget. Ugyanis nem mindenképp a mellnagyobbításra kell gondolni, ha plasztikai műtétről beszélünk. Persze a leginkább keresett beavatkozások között említhetjük, de sok esetben formai korrekcióról, például mellfelvarrásról is lehet szó, ha a tökéletes megoldást keressük kebleink számára.

Az egyénre szabott mellplasztikai eljárásokat segíti, hogy mindig személyes, ingyenes konzultációk előzik meg azt, hogy döntsük, pontosan mit is szeretnénk. Így minden páciens elmondhatja saját igényeit és elképzeléseit, melyeket aztán a plasztikai sebész segítségével gyúrnak össze egy olyan kivitelezéssé, mely tökéletesen szép, esztétikus és főként természetes eredményt ad aztán.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu


Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940