Jelentkezzen május végéig!

2017. május 08.

Az EstheticHungary Klinika év eleji kedvezményeit kitolta egészen május 31.-ig, ami azt jelenti, hogy számos fiatalító és szépítő, esztétikai beavatkozáshoz juthatunk hozzá még mindig 2016-os árakon. Ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy e hónap végéig jelentkezünk a Klinikán ingyenes konzultációra, ahol még többet megtudhatunk az általunk áhított változásról.

Érdemes tehát most megfontolni, ha lépni szeretnénk egy új külső felé, és meghozni a döntést, mellyel megváltoztathatjuk életünket. Sokan ezt lehet, hogy túlzásnak vélik, de rengetegen élnek olyan önbizalomhiánnyal, mely csak egyre mélyebb lelki sebeket eredményezhet. Ahhoz viszont, hogy ezt pozitív irányba tereljük, bizony szükségesek a számunkra fontos változtatások.

 

májusi kedvezmény

 

A Klinikán pedig továbbra is emberbarát árakon juthatunk hozzá többek között a szemhéjplasztikához, az ajakplasztikához és természetesen a mellnagyobbításhoz is. Mindegyik eljárás arra hivatott, hogy olyan eredménnyel szolgáljon, melyet megálmodtunk magunknak. Sok esetben a fiatalodás csak egy „mellékhatása” a beavatkozásoknak, mert a legtöbb esetben sokkal mélyebb gondok miatt fordulnak segítségért a páciensek.

Minden szolgáltatás tekintetében elmondható, hogy a természetesség és az esztétikum a két legfontosabb irányelv, ami lehetővé teszi a szép és tényleg gyönyörködtető végeredményeket. Ahhoz, hogy ezt elérjük, mindenképpen szükség van a már említett – az EstheticHungary Klinika által ingyenesen biztosított – konzultációra, ahol a plasztikai sebész segítségével beszéljük át a részleteket.

Nagyon fontos kérdés például, ha implantátumról van szó – akár a mellek, akár az ajkak esetében -, hogy milyen méretet válasszunk, és milyen forma illene leginkább a saját adottságainkhoz. Ezt nagyon sokszor nem tudnánk egyedül eldönteni, így mindig jól jön a szakértő vélemény. Emellett pedig minden felmerülő kérdésünkre jól esik, ha választ kaphatunk, hiszen csak úgy lehet meghozni egy ilyen fontos döntést, ha mindennel teljes mértékben tisztában vagyunk.

Jelentkezzen most május 31.-ig ingyenes konzultációra, és részesüljön a kihagyhatatlan kedvezményekből, ezzel együtt pedig a csodás változásból!

 

További részletek a honlapon:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940