Fiatalabban, mint a lelkünk

2015. március 13.

Valljuk be, mindenki, egytől egyig szeretné megőrizni azt a fiatalságot, amit a 20-as éveiben él meg. Nem csak lelkileg, hanem bizony kinézetileg is, hiszen ez a legjobb kor az ember életében. Már nem vagyunk gyerekek, de úgy igazán felnőttek sem, és ha bensőnk megőrzi ezt az életérzést, akkor is fennáll az a kellemetlenség, hogy külsőnk dacol ezzel.

Ugyanis a természetes öregedés mindenkit utolér, és sokan nem tudnak azonosulni azzal a képpel, amit a tükörben látnak, hiszen belül abszolút nem érzik magukat még készen az idősödésre. Az egyre gyarapodó ráncok és mélyülő redők, a növekvő táskák a szemek alatt bizony nagyon makacsak tudnak lenni, és sajnos egy idő után már semmilyen csodakrém nem használ ellenük.

Arcfiatalítás - Plasztikai sebészet

Ilyenkor jöhet szóba az a fiatalító eljárás, mely kifejlett technikájával egyszerűen nem csak tökéletes eredményt nyújt, hanem akin elvégzik, tartósan tagadhatja le évei számát. A szálbehúzásos arcfiatalítás kisimult, üde, fiatal arcot ad a páciensnek, visszafordítva ezzel a könyörtelen idő kerekét. Az eljárást követően folyamatosan szívódnak fel a behúzott szálak, így az eredmény fokozatosan teljesedik ki, és akár két éven keresztül tarthatja fiatalon arcunkat.

Ez a beavatkozás nem csak a mindent elsöprő eredménye miatt olyan jó, hanem azért is, mert igazán gyorsan elvégeztethető. Ezen felül a gyógyulási idő is nagyon rövid, és nem kell tartanunk semmiféle hegtől sem. Mivel itt természetes regenerációs folyamatok indulnak be a kezelést követően, ezáltal az eredmény is természetesen szép lesz.

Ehhez az is hozzájárul, hogy az eljárást minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, melynek során a saját adottságoknak megfelelően választják ki a behúzandó szálak fajtáját, illetve természetesen az is személyre szabottan lesz meghatározva, hogy kinek mekkora területen van szüksége a beavatkozásra.

A fiatalodni vágyóknak tehát létezik egy tökéletes megoldás arra, hogy amennyire lélekben kortalannak érzik magukat, azt kinézetük is tükrözze. Az évek letagadásával határozottan jobban fogjuk érezni magunkat kívül és belül is egyaránt.

 

> Árak és további információk a finomszálas arcfiatalításról

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

 

EstheticHungary - Plasztikai sebészet, szépségápolás