Megbízható implantátumok

2017. január 09.

Bár még mindig a mellnagyobbítás az egyik legkeresettebb plasztikai beavatkozás, nagyon sokan továbbra sem merik meglépni, mert tele vannak félelemmel. A legnagyobb rettegést pedig általában az okozza, hogy idegenkedünk az implantátumoktól. Ráadásul nagyon sok olyan rémhír is terjeng róluk, melyektől még inkább elbizonytalanodunk.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy bármilyen beavatkozásról is van szó, mindenkiben kételyek sora és megszámlálhatatlanul sok kérdés fogalmazódik meg. Mivel a mellnagyobbításnál még egy idegen anyag is bejön a képbe, természetes, hogy ettől még inkább félelmetessé válik az egyébként nagyon is vágyott változtatás.
 


Az EstheticHungary Klinikán éppen ezért a világ egyik legmegbízhatóbb implantátumával találkozhatunk. A német minőség már maga egyfajta biztosítékot ad, de ezen felül a gyártó élettartam garanciát is vállal, melyről egy személyre szóló, exkluzív tanúsítványt is kapunk majd. Az biztos, hogy ezeket figyelembe véve csökkenni fog félelmünk, és a kapott biztosíték arra, hogy minőségi implantátumokról van szó megengedi, hogy nyugodt szívvel lépjünk a változás útjára.

Ráadásul a Polytech implantátumok azt is lehetővé teszik, hogy mindenki személyre szabva kapja meg azt, amelyik a leginkább illik saját adottságaihoz. Ugyanis a páciensek – természetesen a plasztikai sebész segítségével, az ingyenes, személyes konzultációk során – 4 féle formából, és 18 különböző méretből választhatnak.

A természetes, esztétikus eredmény mellett tehát megkapjuk a garanciát is arra, hogy a beültetett implantátumok megbízhatóak és minőségiek. Így nem kell tartanunk a legvadabbnak számító félelmeinktől, hanem amint megformálódik a döntés, hogy nagyobb, formásabb kebleket szeretnénk, csak annyi a dolgunk, hogy jelentkezzünk.

Az EstheticHungary Klinika ezenfelül még mindig olyan kedvezményekkel várja a pácienseket, melyek mindenki számára könnyebbé tehetik az anyagi oldalát is a szépülésnek. A február 28-ig tartó kedvezményprogram felülmúlhatatlan ára mellett további segítséget jelenthet a részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel. Érdemes tehát jelentkezni!
 

> A kedvezményprogramról bővebben

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940