Ijesztő ajkak

2014. szeptember 05.

Ha szóba kerül az ajakfeltöltés, sajnos nagyon sokan állnak előítélettel a témához, hiszen nap, mint nap olyan szörnyű példákat látunk a természetellenesség határain túl a médiában, melyek ellenérzetet keltenek, sőt mi több, sokszor iszonyatosan hatnak.

Sajnos a szájjal kapcsolatos szépészeti beavatkozások nagy számban nem mondhatók szép eredményűeknek. Ez azért van, mert sok híresség olyan szinten elveszíti a józanságát, hogy a végeredmény már-már inkább ijesztő, semmint esztétikus. Ebben viszont nagy hibája van a plasztikai sebészeteknek is, melyek vállalják az eszement kérések kielégítését.

Rossz ajakfeltöltés

Azonban nem szabad ilyen előítéletekkel élnünk, és főként, nem szabad ezek miatt a rossz példák miatt elfordulni azon megoldásoktól, melyek olyanná tehetnék ajkainkat, amilyenről mindig is álmodtunk. Ha nem vagyunk megelégedve szánk formájával és nagyságával, akkor bizony nyugodtan forduljunk szakemberhez, és ne féljünk az eredménytől, hiszen amíg az esztétikum keretein belül mozognak elképzeléseink, addig biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény is szép lesz.

Az EstheticHungary Klinikán egy új, és még jobb megoldást alkalmaznak az ajkak újraformálására, méghozzá a PermaLip ajakimplantátum használatával. A beavatkozás során olyan implantátumot helyeznek be a páciens ajkaiba, amely mind alakban, mind pedig nagyságában igazodik az eredeti száj adottságaihoz, így tökéletesen esztétikus, és főként természetes látványt nyújtó ajkakat fogunk kapni. Hogy ez mindenképpen a lehető legjobban sikerüljön, az eljárás előtt személyes konzultációkon segít a plasztikai sebész abban, hogy mekkora és milyen formájú implantátum adja majd meg a tökéletes hatást. Ezen felül minden kérdésünk és kétségünk választ nyer, így nyugodtan és magabiztosan fogunk tudni belevágni a változtatásba.

Nyugodjunk meg tehát, hogy a rettegett "kacsaszáj", és az esztétikátlanul nagy, ormótlan száj nem fenyeget minket, ha ezt az eljárást választjuk, és mi magunk is ismerjük saját határainkat. Így eredményként természetes, szép és dús ajkakat fogunk kapni.

 

> Bővebben a PermaLip ajakimplantátumról