Villa szépségek

2015. február 04.

A most zajló valóságshow, mint eddig az összes ilyen, nagyon megosztja az embereket. Sokakat bilincsel a képernyők elé, viszont sokan azt állítják, nem nézik, mert ez egy értelmetlen műsor, ennek ellenére kívülről tudják a neveket és a történéseket. Ez valahogy olyan, mint amikor annak idején voltak a Backstreet Boys rajongók, és voltak, akik utálták, mégis kívülről fújták a dalok szövegét.

ValóVilág Mint ahogy korábban, most is igen változatos személyiségek lettek összeválogatva a műsorba, és ahogy ez lenni szokott, nem hiányozhatnak a plasztikázott csajok sem, akiket először mindenki üresfejűnek néz, mégis az összes bent lévő férfiember nyála csorog rájuk.

Éppúgy, mint a műsort, az esztétikai műtéteken átesett lányokat is vagy a tetszés, vagy a nemtetszés övezi. A megosztó személyiségek pedig a lehető legjobb éltetői a show-nak. De vegyük is szemügyre ezeket a lányokat közelebbről.

VV Kinga, VV Szandika, VV Seherezádé, VV Dya, VV Anikó, VV Veronika csak pár név azok közül, akik valamilyen plasztikai beavatkozáson átestek már - néha több, néha kevesebb esztétikával. A mostani szériában VV Dóri viszi a prímet ebből a szempontból, hiszen neki a szája, a mellei és a feneke is plasztikázott. Először ő is, mint minden ilyen szépség, negatív visszajelzéseket kapott ezzel kapcsolatban, nem csak a kinti világból, hanem bizony villatársaitól is. Viszont ahogy telik az idő, mindenkiből kibukik lassan, hogy bár nem eredetiek, mégis ellenállhatatlanok az idomai.

ValóVilágEzen szereplők közül tehát van, aki inkább negatív, de van, aki nagyon is pozitív példája a plasztikai sebészetnek. Mindez azt tükrözi, hogy ha értelmes és esztétikus keretek között maradunk, akkor bizony szép, szemcsalogató eredményt kaphatunk. Ehhez csak az kell, hogy a saját adottságainknak megfelelően, mértékkel és szépérzékkel vágjunk bele, ha már szépülni szeretnénk.

Az EstheticHungary Klinikán végzett esztétikai eljárások teljes körűen figyelembe veszik azt, hogy a szépülni és átalakulni vágyókhoz mi illik és mi nem. Éppen ezért az eredmény nem csak gyönyörű, hanem természethű lesz, jó látványt nyújtva a külvilágnak és megelégedettséggel töltve a pácienseket.

 

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940