Gyors fiatalodás

2014. október 13.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egyszerűen csodákat tud művelni, és mindezt nagyon rövid idejű eljárás segítségével teszi. Körülbelül 45 perc alatt elvégzik rajtunk ezt a beavatkozást, és mivel nem kell felépüléssel sem számolnunk, azonnal folytathatjuk életünket a normális kerékvágásban.

Az FTC (Fine Thread Contouring) arcfiatalítást többféle szálbehúzási technikával végezhetik el rajtunk, attól függően, hogy milyen eredményt szeretnénk elérni. Lehet a befűzés módja lineáris, cikk-cakkban történő, körkörös vagy éppen vertikális stb., ahhoz igazítva, hogy nekünk egy lifting hatásra, egy volumenizáló hatásra vagy éppen a mély redők és árkok kitöltésére van szükségünk.
 

Arcfiatalítás - EstheticHungary


A szálak behelyezése nagyon gyors, és helyi érzéstelenítéssel történik, tehát sem előtte, sem utána nem lesz olyan bajokkal dolgunk, mint például az altatással járó kellemetlenségek. A páciens egyből visszatérhet napi rutinjához, ezért ténylegesen körülbelül egy ebédidőt kell szánnunk az egészre.

A bőr alá behúzott finom, vékony szálak maguktól felszívódnak, és eközben egy regenerációs folyamatot indítanak be, melytől arcunk újra fiatal és feszes lesz. A beavatkozás után szinte egyből érzékelni fogjuk a különbséget, de az eljárás hatása körülbelül 3-6 hónappal később teljesedik majd ki. Az egyik legjobb pedig az benne, hogy legalább 2 éven keresztül csodálhatjuk is eredményét. A mély redők eltűnnek, arcunk ránctalan és üde lesz.

Mivel teljesen egyénfüggő, hogy az arcfiatalítást mekkora területen, milyen szálakkal és melyik technikával végezzék el, mindenképpen szükség van személyes konzultációra a beavatkozást megelőzően. Itt eldönthetjük azt is, hogy szeretnénk-e esetleg a tökéletes végeredmény érdekében - amennyiben ez szükséges - más arcfiatalító beavatkozással keresztezni ezt a szálbehúzásos módszert. Amennyiben több szépészeti fiatalítás vár majd ránk, természetesen az eljárási idő megnyúlik, azonban a teljes átváltozás garantált.

 

> További információk