Plasztikai műtét előtt

2016. október 17.

Ha a döntés már megszületett bennünk, hogy változtatni szeretnénk, akkor már túl vagyunk az első, nehezebb lépcsőfokon, ezzel egy időben viszont rengeteg kérdés és bizonytalanság veti fel magát fejünkben. Ez teljesen érthető és természetes, és pontosan emiatt elképzelhetetlen egy plasztikai műtét előzetes konzultáció nélkül.

Ahogy azt már megtudhattuk, sokan éltek a lehetőséggel az EstheticHungary Klinka páciensei közül, hogy saját blogoldalt vezetve mellplasztikai műtétjükről még kedvezményben is részesüljenek a szakértő hozzáállás mellett. Ezzel pedig segítik mindazokat, akik a beavatkozás előtt állnak.

Ezekből a blogokból is kiderül, hogy mennyire fontos a műtétet megelőző, személyes konzultáció. Egyrészt talán a leglényegesebb, hogy megismerik ilyenkor a plasztikai sebészt. Egy ilyen nagy horderejű változtatásnál természetesen nem mindegy, hogy ki fog hozzánk nyúlni, és kinek a munkáján múlik az, hogy milyen lesz a végeredmény. Létfontosságú ilyenkor a kialakuló szimpátia és a bizalom, hiszen ezek nélkül senki nem merne befeküdni valaki keze alá ismeretlenül.

Ezen felül, mivel rengeteg kérdés merülhet fel ilyenkor az emberben, elengedhetetlen, hogy az összesre választ kapjon. Kezdve olyan apróságnak tűnő, mindennapi dolgokkal, mint, hogy mikor ülhet majd volán mögé először a műtétet követően, egészen azokig a fontos részletekig, hogy milyen komplikációk merülhetnek fel és mire kell számítani a beavatkozás után.

Ilyenkor kerül kiválasztásra a nekünk legmegfelelőbb implantátumméret is, természetesen szintén a plasztikai sebész segítségével. Általában kimondható, hogy ezek a konzultációk lényegesen megnyugtatják a pácienseket, akik ezt követően már sokkal kevesebb stresszel és zavartalanul készülhetnek fel a műtétre.

Ráadásul, ha a páciensek azt is vállalják, hogy a műtét után ők is beállnak azok sorába, akik eddig elmesélték történetüket, még mindig részesülhetnek a 10% kedvezményben a mellnagyobbítás árából. Ez szintén nagy segítség lehet számukra is anyagi szempontból, és a leendő páciensek számára is abból a szempontból, hogy mi várhat rájuk, ha a plasztika mellett döntenek.

 

> Mellnagyobbítás történetek

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940