Mellimplantátumok kimagaslóan széles skálájával várjuk!

2017. szeptember 04.

Minden nő különleges és egyedi, hiszen mindenkinek más a testalkata, teljesen eltérő a megjelenése és persze az ízlése is, hogy mit lát szépnek és mit nem. Éppen ezért tartja fontosnak - a saját különlegesség megtartása érdekében - a Polytech mellimplantátumok gyártója, és persze az EstheticHungary Klinika is, hogy széles spektrumú választási lehetőséget kínáljon fel a pácienseknek.

Mind a méretet, mind pedig az alakot illetően fontos, hogy olyan implantátumot válasszunk, mely minden szempontból illik hozzánk, hiszen csak így kaphatunk szép és esztétikus végeredményt. Alapvetően két alakzatot különböztetünk meg, a kör alakút és az anatómiai formát, de természetesen ez csak egy igen elnagyolt kijelentés, hiszen már ezen belül négyféle formára oszlik a választási lehetőségünk. A különböző variánsok – név szerint a Meme, Replicon, Opticon és Optimam – mindegyike más és más női testalkathoz illik. Ugyanis teljesen eltérő az ideális választás egy teltkarcsú, nőies idomokkal megáldott, illetve egy vékony testalkatú hölgynek.

 

 

Ezen felül további variációkra oszlik a lehetőségeink tárháza, hiszen méretben is többféle választásunk lehet, ami azt jelenti, hogy összesen 18 méret közül dönthetjük el, melyik lesz a legjobb számunkra. És még mindig nincs vége! Ugyanis az implantátumok külső borítása is eltérő lehet. Tapintás alapján szintén más és más az emberek ízlése, hogy melyik számukra a legmegfelelőbb, ezért még tovább bővül a választék ilyen szempontból is.

Mindent figyelembe véve összesen 1500 különböző implantátum variációval számolhatunk, melyek közül természetesen nagyon nehéznek tűnhet első körben a döntés. A teljesen egyedinek számító választási paletta azonban lehetővé teszi, hogy mindenki a számára legtökéletesebb implantátum mellett tehesse le a voksát. A tökéletességet pedig az is garantálja, hogy az implantátumok Németországban, szinte teljes mivoltukban kézzel készülnek egy steril, professzionális környezetben.

Ahhoz, hogy mindenképpen jól döntsünk, természetesen segítségünkre lesz a plasztikai sebészünk, aki az EstheticHungary Klinika ingyenes konzultációján vitatja meg a páciensekkel a mellnagyobbítással kapcsolatos összes felmerülő kérdést és lehetőséget. Ezen felül egy újfajta megoldás is lehetővé teszi, hogy biztosan jól válasszunk, melyről hamarosan többet is megtudhatnak!

 

Addig is nézzék meg eddigi eredményeinket:

Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940