Csábító vagy taszító?

2018. március 08.

Ha meghalljuk a „nőiesség” szót, mindenkinek más juthat eszébe. Természetesen teljesen szubjektív, hogy kinek mi számít nőiesnek, de alapvetően azért akad pár részlet, melyben talán mindenki egyetért. A telt keblek, a csinos derék vagy éppen az arc apró területei mind vonzóvá tehetnek egy hölgyet.

Az arcon belül különösen nagy szerephez jutnak az ajkak. A dús, vastag száj általában a csábítás egyik legigézőbb elemeként viselkedhet. Nem véletlen, hogy a szép ajkakat a legtöbb nő kiemeli még valamilyen rúzs vagy ajakfény segítségével, hiszen a hódítás egyik fő eszközéről van szó. Természetesen nem csak erotikus értelemben beszélhetünk erről, hiszen a telt ajkak mást is sugallhatnak. Nem mást, mint vitalitást, cserfességet, nyitottságot és természetesen szenvedélyességet.

Éppen ezért, akiket túl vékony vagy keskeny ajkakkal áldott meg a sors, nagyon gyakran elégedetlenek azzal, hogy milyen összképet eredményeznek az arcukat tekintve. Ezen azonban lehet változtatni, de nem mindegy, hogy hogyan!

Nagyon sok praktika létezik már arra, hogyan is tűnhetnek vastagabbak ajakink. Vannak, akik a rúzsozás különféle technikáival próbálják kicsit dúsítani a látványt, azonban ez csak átmeneti megoldás. Elképesztő otthoni eljárások is léteznek sajnos arra, hogy ideig-óráig teltebb ajkaink lehessenek, ezek többsége azonban veszélyes és egyáltalán nem éri meg kipróbálni őket. Ilyen például a száj rágcsálása, pumpálása.

 

 

Manapság nagyon elterjedt a csücsörítő száj, ha fényképezésről van szó. Ez egyrészt erotikus hatást akar kelteni, másrészt ettől a beállítástól is nagyobbnak tűnhet a száj. Azt viszont már kevesen veszik észre sajnos, hogy ez a legtöbb esetben inkább taszító és nevetséges lesz, mint vonzó. Persze itt is mindenki csak a saját véleményére tud hagyatkozni, de ha túlzásokba esünk, biztosan nem azt érjük el, amit szerettünk volna.

Szintén bizarr megoldást rejt az is, ha valaki túlzott mértékben tölteti fel ajkait. Sajnos erre láttunk már nem egy példát akár a hírességek körében is. Ha elszabadul velünk a ló, akkor könnyen áteshetünk a túloldalára. És ahelyett, hogy csábos kinézetet szereznénk, inkább közröhej tárgyai leszünk. De akkor mi lehet a jó megoldás?

A válasz a PermaLip ajakimplantátum alkalmazása. Ez az eljárás ugyanis úgy varázsol gyönyörűen telt ajkakat, hogy közben megmarad a természetes esztétika keretein belül. Mivel az implantátumokból többféle méret és forma áll rendelkezésünkre, így a saját szánk adottságaihoz igazodva találhatjuk meg a számunkra tökéletes megoldást. Amellett, hogy igazán szép, igéző ajkaink lesznek, még az eredmény is tartós, így nem kell folyton újabb és újabb köröket futnunk, hogy megőrizhessük gyönyörű ajkaink teltségét.

Az EstheticHungary Klinika legfontosabb elve, hogy mindig olyan eredményekkel szolgáljon, mely a természetesség és esztétikum határait megtartva, ténylegesen szép és tartós lesz. A PermaLip ajakimplantátum ezért szintén szerepel a szolgáltatások között, és alkalmazásának segítségével már rengeteg hölgy büszkélkedhet igazán csodás, csábító ajkakkal.

 

Konzultációs időpontért, hívja a 06 (30) 552 0940 telefonszámot