Eltitkolt problémák

2017. március 20.

Mindenki életében vannak olyan gondok, melyekről nem szívesen beszél. Azonban, ha a közvetlen hozzátartozónk, a párunk vagy sok esetben saját magunk előtt is szégyellünk valamit, az rendkívül nyomasztó és komoly lelki sérülésekhez vezethet. Az eltitkolt, elfojtott problémák elhatalmasodhatnak anélkül, hogy időben észrevennénk.

Ha valaki nem elégedett a testével, az nagyon súlyos önképzavarokat eredményezhet, de általában a legtöbb ilyen dolgot képesek vagyunk megbeszélni valakivel. Ilyenkor jól esik egy támogató szó, egy bátorító mosoly, és sok esetben elég, ha tudjuk, hogy társunk mellettünk áll. De mi van akkor, ha még saját magunk előtt is tabuként állítunk be egy problémát?

Az intim részek miatt sajnos rengetegszer alakulhat ki olyan elfojtás, ami aztán elviselhetetlen teherré növi ki magát. A nők életében ugyanis központi szerepet tölt be a nőiesség ékköve, és párkapcsolati téren okozza a legnagyobb gondokat, ha úgy érezzük, hogy valami baj van vele.

 

intimplasztika

 

Az intim terület esztétikai megjelenésében előforduló gondok pedig egyenes utat biztosítanak ahhoz, hogy önképünk és kapcsolatunk is hanyatlani kezdjen. Az effajta gondokról ugyanis sok esetben még saját magunk előtt is képtelenek vagyunk beszélni, nemhogy más segítségét kérnénk.

Az aránytalanul megnagyobbodott kisajkak pedig sokszor akár az öltözködésben is hangsúlyt kapnak, hiszen egy szűk nadrág vagy egy bikini felvétele is maga lehet a pokol. Nem szabad elfojtani ezt a problémát, hiszen ezzel csak egy lavinát indítunk meg, és idővel még több gonddal kell szembenéznünk.

Amennyiben ilyen esztétikai kellemetlenséggel állunk szemben, melyet nem tudunk elfogadni, szakértő segítséghez kell fordulnunk. Az EstheticHungary Klinikán már megtalálható az intimplasztika is a szolgáltatások között, melynek segítségével egy helyi érzéstelenítésben végzett műtét során megszabadítanak minket zavaró rendellenességünktől.

A beavatkozás után aztán már nem csak a ruhaválasztás vagy a fürdőruha viselése lesz könnyedebb, hanem párkapcsolatunk, önképünk és önbizalmunk is fellélegezhet, hiszen nem lesz több titkolni- és takargatnivalónk.

 

Ingyenes Konzultációs időpontfoglalás:
06 (30) 552 0940