Változz!

2015. április 04.

A változás, mint olyan sokféle lehet, hiszen minden embernek saját, egyénre szabott problémái, gondjai, terhei vannak, amelyekre megoldást próbál találni.


Popmodell változz


Minden ember életében vannak olyan gondok, amelyekre nem talál egyedül, önmaga megoldást, amelynek okán olyan szavak jelennek meg a szótárában, mint a kilátástalanság, a depresszió, az önmaga iránti utálat és a megvetés. A Popmodell legújabb „Change” dala erre kívánja felhívni a figyelmet, melynek születésekor DJ. Andrewboy és Bakonyi Bálint duó mellé Töreky Andrea énekesnő, valamint Bátky Zoltán azaz BZ énekes, dalszerző és szövegíró is csatlakozott.

A dalról Töreky Andreát kérdeztük:

„A mai világunkban a legsúlyosabbak a fentiekben említett problémák. Kiváltó okai lehetnek a testképünk utálata, a fokozottan előforduló elhízás, kóros soványság, valamiféle betegség külső megnyilvánulásai, balesetből szerzett testi deformálódás, a különböző drogok, hallucinogének használata, családon belüli erőszak, de fontos ide sorolni a pénztelenséget, pénzhiányt is, amelynek hiánya komoly problémákat, társadalmi „lecsúszást” eredményezhet. A legsúlyosabb eredménye az otthontalanság, hajléktalan életmód lehet.

A "Change" videó és dal rávilágít arra, hogy minden problémára van megoldás, de ha látunk olyasvalakit, aki hasonló problémákkal küzd a környezetünkben, akkor ne legyünk restek, és segítsünk! Segítsünk neki változni! Habár a változtatás mindig csak az adott személyen múlik, de utat mutathatunk, és segítő kezet nyújthatunk. A legtöbb esetben az effajta, elfajult, és elburjánzott gondokat már nem lehet külső segítség nélkül rendbe hozni, de a megfelelő, képzett szakemberek, orvosok közreműködésével a pozitív irányba történő változás elérhető!”
 


A videóban több alkalommal megjelenik a budai EstheticHungary magánklinika és az orvosi segítség, amely elsődlegesen a plasztikai sebészet irányába mutat, hiszen az orvostudomány ezen szeglete tud a leginkább segíteni a fentiekben felsorolt problémák egyes megoldásaiban.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu