Meghosszabbított kedvezménycsokor

2017. március 13.

Az EstheticHungary Klinika meghosszabbította év eleji kedvezménycsokrának lejárati idejét, és igencsak kedvező, tavaszváró ajánlatokkal várja a kedves pácienseket. Érdemes megnézni tehát még most, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el továbbra is 2016-os árakon, és jelentkezni a megújulásokra.

Közeledik a jó idő, és mint tudjuk, a tavasz bizony nem csak a természet újraéledését hozhatja el, hanem bennünk is életre kelhetnek új tervek, melyeket az idei évben még szeretnénk megvalósítani. Ráadásul, ahogy közeleg az időszak, hogy lassan egyre kevesebb ruhadarabot fogunk viselni, bizony megfogalmazódik az is bennünk, hogy szeretnénk kezdeni valamit azokkal a részeinkkel, melyeket inkább rejtegetünk.

Egy része ennek megoldható természetesen saját küzdelemmel, legyen szó a makacs úszógumik leadásáról, vagy éppen testünk izmainak fejlesztéséről. De mi van azokkal a részletekkel, melyekért mi magunk nem tehetünk semmit?

 

kedvezményeső

 

Az EstheticHungary Klinika szépészeti szolgáltatásai pontosan arra hivatottak, hogy az ilyennemű problémákat orvosolják. Mindezt úgy kivitelezve, hogy a végeredmény a lehető legtermészetesebb és persze legesztétikusabb látványt nyújtsa majd.

Március 31.-ig ráadásul kedvezményesen igényelhető még mindig a mellnagyobbítás, a felső szemhéjplasztika, a botoxos kezelés, illetve a PermaLip ajakimplantátummal végzett ajakplasztika is. Érdemes tehát most elhatározni magunkat, ha valamilyen változást szeretnénk külsőnkkel kapcsolatban, és úgy szépülnünk, hogy azt pénztárcánk se bánja.

Mint tudjuk, a szépség belülről fakad, de ha elégedetlenek vagyunk magunkkal, akkor az bizony minden apró részletre kihat, és a belső kisugárzásunk is elhalványodik. Ez pedig nagyon veszélyes, hiszen nem csak külső, hanem lelki gondokat is eredményezhet. Éppen ezért fontos, hogy ne söpörjük szőnyeg alá, ha úgy érezzük, valami nincs rendben, valamin változtatni szeretnénk. Kezdjük inkább a tavaszi nagytakarítást saját problémáink orvoslásával, és szépüljünk kedvünkre, kedvezményesen!

 

További részletek a honlapon:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940