Felejtse el a ráncokat!

2016. október 03.

Az idő csak megy és megy, és ez ellen senki nem tehet semmit. Ugyan az apróbb változások nem tűnnek fel először, amikor napról-napra belenézünk a tükörbe, azonban ha néha kissé többet időzünk előtte, akkor bizony észrevehetőek azok az átalakulások, melyeket az idő múlása okoz arcunkon. Aztán egyszer csak rémálom lesz a napi rutinból, hiszen nem akarjuk látni majd a ráncok mélyülését.

Ezenfelül minden olyan apróság is arcunk állapotán látszik meg először, amelyek sajnos a mindennapjainkhoz tartoznak, és sok esetben nem tudunk foglalkozni velük. Ilyen lehet például a kialvatlanság, amivel nem nagyon tudunk mit kezdeni, ha másnap reggel megint hajnalban kell kelnünk. Persze sokat tehetünk azért, hogy a ráncok mélyülését kissé késleltessük, de ezt nem tudjuk megtenni az örökkévalóságig.

De nem is kell! Ugyanis arra, hogy arcbőrünk újra fiatalabb legyen, létezik olyan gyors megoldás, ami ráadásul tartósan segít nekünk ebben. A szálbehúzásos arcfiatalítás mindemellett természetes regeneráló folyamatok beindításával teszi gyönyörűvé arcunkat, mely ráncok nélkül, fiatalosan fog visszanézni ránk ezután a tükörből.

Ez a beavatkozás altatás nélkül, helyi érzéstelenítésben történik, és tényleg gyorsan túl is esünk rajta. A gyógyulási idő is rövid, és nem lesznek sebhelyek, melyeket ápolnunk és takargatnunk kellene. A behúzott szálak pedig folyamatosan szívódnak fel, felgyorsítva közben a helyi mikrokeringést és beindítva ezzel a bőrmegújulást. Arcbőrünk újra szép és feszes lesz, akár éveket tagadhatunk majd le, mindezt teljesen természetes kinézettel.

A végleges eredmény körülbelül 6 hónap múlva látható, de addig is egyre szívesebben fogunk szembesülni fiatalodó arcunkkal, hiszen egyből észlelhető a változás az eljárás után. A ránctalan életet ezt követően akár 2 éven keresztül is élvezhetjük, ami leveszi vállunkról a mindennapi terhet, vajon mennyire nézünk ki nyúzottan, és mennyi festékre lenne szükségünk, hogy eltűntessük az idő kegyetlen nyomait. A ráncok eltűnésével pedig lelkünk is fiatalodni fog, hiszen, ha valaki jól érzi magát a bőrében, az nagyobb önbizalmat és persze csodás kisugárzást is biztosít.

 

> További információk

Keresse fel az EstheticHungary Klinika rendelését, hogy többet megtudhasson az eljárásról!