Dekoltázsnézőben

2015. február 19.

Azt hinnénk, hogy a mellek tökéletes formája, a méretük és maga a dekoltázs inkább a férfi szemeknek fontos, de ez nem így van. Sőt! A nők számára is az egyik leginkább meghatározó részlet a saját melleik kihangsúlyozása, öltöztetése.

Egy hölgy életében kimagaslóan fontos szerepet tölt be a kinézet, és lehet bármilyen alakja, lehet akárhány éves, akkor is elengedhetetlen az, hogy saját dekoltázsával megfelelően foglalkozzon. A jól kiválasztott melltartó – mely akkor látja el igazán feladatát, ha amellett, hogy esztétikus látványt okoz, még kényelmes is viselőjének -, nem elegendő ahhoz, hogy jól nézzünk ki.

mellnagyobbítás - esthetichungaryMindenki számára fontos az, hogy megtalálja a módját, hogyan emelje ki dekoltázsát helyesen. Attól függően, hogy éppen milyen alkalomra megyünk, ügyesen kell kiválasztani a ruhákat. Ne legyen túl kihívó, ha nem odaillő, de ne is rejtsen el mindent a külvilág elől. A téli időszakban persze általános, hogy olyan pulcsikat és meleg ruhákat viselünk, melyek védik a hidegtől ezen testrészünket is, azonban nemsokára jön a tavasz, amikor elkezdhetjük ledobni a vastag cuccokat, és persze egyszer majd csak beköszönt a nyár is, amikor a lenge öltözet veszi át a hatalmat.

Nem mindegy azonban, hogyan várjuk ezt az időszakot. Ugyanis, ha valaki elégedetlen saját melleinek méretével, alakjával, vagy éppen azzal, hogy az idő múlásával emlői megereszkedtek, akkor inkább takargatni szeretné őket, és ezen okból kifolyólag nem is várja a meleget. Sokan ódzkodnak a tavaszi és nyári szezontól pontosan ezért, hiszen önbizalomhiánnyal küszködve nem éppen leányálom az öltözködés.

Aki nincs megelégedve melleivel, annak ajánlatos még ebben az időszakban meghozni azt a döntést, mely megváltoztathatja külsejét, ezzel együtt az életét is. A mellnagyobbítás és mellfelvarrás nem csak gyönyörű, tökéletes dekoltázst eredményez, hanem viselőjét is felvértezi nagyobb önbizalommal, csodás kisugárzással és nőiességgel. Ne habozzon hát belevágni az újulásba, és nyárra garantált, hogy nem csak férfiak, hanem nőtársai elismerő tekintetét is magára fogja vonzani!

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett mellplasztikáról

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás: (30) 552 0940
EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu