Ízlések és pofonok

2016. szeptember 19.

Mindenki számára fontos – jobb esetben – a saját kinézete. Mi, hogyan áll rajta, mit mutat meg a külvilágnak, és az milyennek látja. De akármennyire is azt gondoljuk, hogy ez vagy az a szép, lehetséges, hogy más pont az ellenkezőjét mondja majd. Kíváncsiak voltunk most, ki mit gondol a vastag, telt ajkakról.

Ugyanis sokakat áldott meg a sors dús, csókos szájjal, azonban ezt nem mindenki mondhatja el magáról. A vékonyabb ajkakkal rendelkezők pedig vagy elrejtik amúgy is keskeny szájukat, vagy próbálják mindenféle sminkelési technikával nagyobbá varázsolni azt, több vagy kevesebb sikerrel.

Az, hogy mi számít szépnek, természetesen nagyon szubjektív, de azért le lehet szűrni egy általános véleményt. A férfiak többsége rajong a telt ajkakért, hiszen egyfajta bujaság, nőiesség, csábítás és vonzerő rejlik mögöttük. A nők nagy része pedig irigykedik azokra, akiknek megadatott a vastag száj, illetve, ha a szerencsések közé tartoznak, élnek is a természet adta adottságaik kiemelésével. Mindkét nemről elmondható azonban, hogy a legfontosabbnak általában a természetességet tartják. Persze ebben a kérdésben is akadnak kivételek, de az úgynevezett „kacsaszájtól” ódzkodik mindenki.

Az EstheticHungary Klinika által kínált ajakplasztikai eljárás azonban tökéletes megoldást nyújt azok számára, akiket zavar a túlságosan vékony szájuk. Mindezt úgy teszi, hogy a végeredmény teljesen természetes és esztétikus lesz, hiszen minden esetben a páciens saját adottságainak megfelelő alakú és méretű implantátumok kerülnek kiválasztásra, a plasztikai sebész segítségével. Ráadásul a PermaLip ajakimplantátum egy tartós megoldás, és egyáltalán nem kell félnünk attól, hogy mű vagy visszataszító lenne az eredmény. Ehelyett inkább gyönyörű, telt és csábos ajkaink lesznek majd, ami a külvilág elismerését is ki fogja váltani.

Létezik tehát olyan megoldás, ami mindenki számára megadhatja azt a kinézetet, amire vágyik. És akármennyire is megoszlanak a vélemények, hogy kinek mi tetszik az ajkakat illetően, egy a fontos. Méghozzá az, hogy mi jól érezzük magunkat saját bőrünkben, hiszen, ha elégedettek vagyunk, az jó értelemben nyomja rá bélyegét egész valónkra, és nincs is szebb egy magabiztos, sugárzó arcnál és mosolynál, amit csak megkoronáznak a csábító, vastag ajkak.

 

> További információk, árak - PermaLip ajakimplantátum

> Előtte-utána képek

 

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940