Szépülés gyorsan, könnyedén

2016. november 28.

Ha plasztikai beavatkozásról van szó, nagyon sokan tartanak a sebektől, a fájdalomtól és persze a természetellenes végeredménytől. Annak ellenére, hogy a legtöbben utálják az egyre inkább mélyülő ráncok megjelenését, mégsem mernek lépni, mert rettegnek az imént említett kellemetlenségektől.

Pontosan emiatt sokan próbálnak ki mindenféle más megoldást, méregdrága kencéket vesznek, és eljárnak olyan kezelésekre, melyektől aztán várják a csodát, de hiába. Ez nem csak a pénztárcákat fosztja meg kegyetlenül, hanem rengeteg elvesztegetett időt is jelent, ami sajnos az egyik legrosszabb párosítás.

Az öregedés örök gondjára, az arc ráncosodására sokkal kifinomultabb és egyben kifizetődőbb segítséget nyújt a finomszálas arcfiatalítás. Biztos, hogy első hallásra ettől a beavatkozástól is ugyanúgy tartani fognak sokan, de ha megismerik az eljárás menetét és lényegét, fokozatosan meg fognak majd nyugodni. Hiszen ez nem csak egy tökéletes módszer a ránctalanításra, hanem ráadásul gyors is, és itt még mindig nincs vége a pozitívumoknak.

A szálbehúzásos technika altatás nélkül, helyi érzéstelenítésben végezhető, éppen ezért nem kell számolnunk hosszadalmas felépülési idővel sem. Az egész művelet nem tart tovább fél óránál, hatását – ami fokozatosan fog kiteljesedni - pedig már szinte azonnal tapasztalhatjuk.

Mivel a beavatkozás lényege az, hogy a bőr saját elemei hajtják majd végre a tonizálást, így attól sem kell tartanunk, hogy az eredmény mű és természetellenes lenne. A behúzott szálak folyamatos felszívódása indítja meg a bőrben a regeneráló folyamatokat, aminek akár két éven keresztül is élvezhetjük aztán hatását.

A szálbehúzásos arcfiatalítás tehát gyorsan, könnyedén, sebhelyek nélkül és tartósan oldja meg problémánkat a ráncainkkal. Segítségével több évet tagadhatunk majd le, egész arcunk fiatalos és üde lesz, anélkül, hogy bármilyen idegenkedést váltana ki belőlünk a végeredmény. Ez tehát a szépülés egyik legkifizetődőbb formája, hiszen időt és energiát spórolhatunk vele, ráadásul a pénztárcánk sem fogja bánni, hiszen az eredmény tartós lesz.

 

> További információk, árak


Keresse fel az EstheticHungary Klinika rendelését, hogy többet megtudhasson az eljárásról!

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940